Ny serie: The Originals

Nu är det klart att Vampire Diaries spinn off The Originals börjar till hösten.
Jag har lite blandade känslor över detta, jag vill att Klaus ska vara kvar i VD, men det kanske han kommer vara också, men det känns inte så då de får en egen serie. Känner igen honom till höger? Det är han som dejtar Jo i Grey's Anatomy.
Vad tror ni om denna nya serie? Vad händer med VD utan the originals?
/Tina
 

Thor: The Dark World

 Här är trailern till Thor: The Dark World! äntligen
den lilla (stora) nörden i mig jublar! Kan fan inte vänta tills jag får se Iron Man 3 och denna! woooooooooooo!
Iron Man 3 har premiär imorgon den 24 April och Thor har premiär den 31 Oktober!

Veckans serier V16.

Game of Trones S03E03
Tina: Jag har i ett väldigt intensivt tittande gått igenom alla avsnitt som hittills kommit av GoT. Serien växer hela tiden jag jag älskar den! Man kan verkligen inte förutspå vad som ska hända. Det är så hemskt många jag ogillar i serien som jag tycker de kan döda, börja med Kung Joffery!!! Men det senaste avsnittet, what's up med att Daenerys ger bort en drake?! Var det inte alldeles nyss hennes barn som hon aldrig kunde lämna? Gillar inte. Sedan tycker jag det var fantastiskt oväntat att de högg av Kingslayers hand, han förtjänar det, men jag trodde inte att de verkligen skulle göra det. LÄNGTAR TILL NÄSTA AVSNITT!!
Vampire Diaries S03E19
Tina: Nu får det vara nog. Ska serien som alltid varit min favorit nu bli en jag slutar ser? De senaste avsnitten, eller egentligen hela säsongen har den tappat stinget, nu är det tråkigt. Samma samma hela tiden. Jag hoppas verkligen det kan hända något riktigt snart Är less på att Elena är en sån bitch nu. Det är Kathrines jobb. Pick it up inför seriefinalen VD!
Sofia: Håller helt med Tina om denna serie nu. Har alltid varit en favorit. Men nu börjar den verkligen bli tråkig, samma sak hela tiden. Och Elena är en riktig jävla bitch nu! Riktigt tråkigt att man kanske kommer sluta kolla på den...
Beauty and The BeastS01E18
Tina: Samma som jag tycker om VD, det börjar bli tråkigt. De är bara samma storyline hela tiden. Dock blev det ju en liten twist då de dödade Evan. Kan det inte bli en twist då de skickar i han massa konstiga grejer och han kommer tillbaka till liv? DÅ skulle det bli intressant igen. Undra om serien verkligen får en andra säsong, inte om de fortsätter såhär.
Sofia: Tycker om denna serie, men är istortsätt samma sak hela tiden.. Vill att man ska få se lite mer av Katherines mammas jobb åså. Blev lite fundersam över vad det var Evan menade när han sa till Vincent om hennes föräldrar.Även tråkigt att Evan dog :( Hoppas den kommer igång lite mer nu som det var i början!
VikingsS01E07
Tina:
HUR FANTASTISKT VAR DET INTE DÅ DE SKULLE DÖPA ROLLO?! Och ROLF? haha! Fantastiskt, skrattade sjukt mycket under den delen av avsnittet. Älskar också att de är så sjukt duktiga på att fightas och att de vinner över alla med sina trix. Ragnar kommer bli ökänd! Jätte tråkigt att frun fick missfall, hoppas hon överlever det själv bara.

Dexter sneak peak season 8

 


Den 30 Juni drar sista säsongen av Dexter igång. Det ska bli intressant och se hur dom tänkte avsluta serien.
(Tycker fortfarande att slutet av säsong 4 hade varit ett perfekt slut på hela serien..)

Catching Fire

 
Vad tycker ni om trailern? Jag vill bara se meeeeeer!! Det är ju sjukt långt kvar till november då filmen kommer.
Längtar ni lika mycket som jag?

Game Of Thrones säsong 1

Hur många som helst i min omgivning har pratat om Game Of Thrones senaste veckorna, och alla säger samma sak - att de är hur bra som helst. För någon månad sedan såg jag första avsnittet av serien men fastnade inte alls, men nu tänkte jag ge det ett bättre chans.
 
I början tyckte jag bara serien var förvirrande, jag hängde inte riktigt med i svängarna. Ena stunden var det rena istiden och nästa var de i en öken. Det kändes som serien inte hade någon inledning utan man bara kastades rakt in i deras värld. 
Mot slutet av säsongen började jag tycka att det blev spännande, och bra. Det var nog för jag kommit in mig i det och för att det blev lite mer action. Dock får serien ett STORT minus då de hade ihjäl min favorit karaktär Ned Stark. Och jag kan inte ens beskriva hur mycket jag hatar den där snorungen Joffery till kung. 
Mina favoriter i serien som fortfarande lever är Starks yngsta dotter Arya, Jon Snow och givetvis Daenerys -Hur cool är inte hon?!

Redan ikväll tänkte jag ge mig på säsong två, ska bli spännande att se nu när drakarna har kommit in i bilden.
/Tina

Dessa rubriker

Denna vecka var det nästan ingen serie som varken jag eller Sofia ser på som gick i USA, men de flesta återkommer nästa vecka. Bjuder på lite bilder så länge ;)
 
 
 
 

Dessa får vi se mer av

Här är serierna som har blivit förnyade för en ny säsong(hittills! Detta inlägg kommer uppdateras!)
The Walking Dead
Burn Notice
Homeland (29 September)
Dexter (30 Juni)
True Blood (16 Juni)
Teen Wolf (3 Juni)
Men at Work (4 April)
Franklin & Bash
Grey's Anatomy
Vikings
The Vampire Diaries
Supernatural
Arrow
The Big Bang Theory
The Client List 
Cougar Town
Girls
The Mindy Project 
New Girl
Pretty Little Liars
White Collar
Sons Of Anarchy

Sloth meltdown

Detta är bland de roligaste jag sett. Skrattar lika mycket varje gång jag ser det. Har du inte sett hur mycket Kristin Bell älskar sengångare så får du göra det här. 
/Tina

Vikings S01E06

Vikings S01E06 "Burial of the Dead" (Markea spoilertexten för att läsa)
Ännu ett bra avsnitt av Vikings, jag tycker verkligen att det bara blir bättre och bättre.
Att Ragnar inte skulle dö i denna duellt visste man ju, men jag trodde faktiskt att han skulle skona Lord Earl. Det ska bli spännande att se Ragnar som högsta hönset, dock litar jag inte en sekund på han bror Rollo som verkar jobba sig närmre och närmre att vilja ta Ragnars plats, och fru! Kul att hon är gravid också! Sedan tycker jag att Skarsgård spelar så sjukt bra, så galen och wierd!
/Tina

Spoiler: Back to life

För er som följer säsong fyra av VD just nu vet precis vad som hänt, och här kommer en spoiler på vem vi kommer få se tillbaka i serien innan säsongen är slut. Markera texten för att läsa.
 
Den vi får se komma tillbaka till liv är Jeremy (Steven R. McQueen) avslöjar TVLINE. Vi kommer få se honom innan fjärde säsongen är slut, men om vi får se honom som Jeremy eller Silas avslöjar de inte. Spännande! Jag har verkligen gått och hoppats på att han ska få komma tillbaka, för han av alla kunde ju inte bara gå och dö.

Bethany och Dexter

Det närmar sig sista säsongen av Dexter. Nu ska jag glädja alla OTH fans där ute, där bland mig själv, Dexter tar in Bethany Joy Lenz (aka Haley James Scott) i den kommande säsongen. Hon kommer bli Dexters nya granne och synas i avsnitt fyra och hennes karaktär beskriv såhär "an attractive former finance executive looking for a quieter life". Ska bli fantastiskt kul att se Bethany i något annat än OTH, och jag hoppas hon kommer synas i mer än ett avsnitt av Dexter.
/Tina

The Walking Dead 15&16

 

 
This Sorrowful Life (15)
Det man fick se i slutet av förra avsnittet var ju att Rick inte tänkte lämna över Michonne till the governor. Men tydligen så bestämde han sig för det i detta avsnitt. Men vi känner ju alla Rick och vet att han inte kan låta en god människa att dö om han kan hindra det. Däremot Merle. Han ska vi ju inte ens tala om. Klart han skulle sabba allt och "kidnappa" Michonne och föra hon till the governor. Blev jävligt orolig där ett tag när han hade bundit fast hon vid en stolpe vid ett motell när billarmet gick igång och alla walkers började komma! Men inte ens Merle kunde låta Phil (governor) få Michonne. Blev lite förvånad. Där i slutet av avsnittet började jag faktiskt gilla Merle. Det han gjorde för gruppen. Lovely! Och det var ju så jävla nära att han dödade Phil. SÅÅ nära! Kan erkänna att jag fällde en tår där på slutet när Daryl kom och hittade Merle som en walker käkandes på en kille som han själv skjutit. :(:( Älskar även att Glenn friade till Maggie!! ♥

 

Welcome to the Tombs (16)
Sista avsnittet! Vilken jäkla plan dom körde med! Trodde att dom hade dragit därifrån, men vilken jävla lauring!
När Rick sa "you're one of us" till Michonne! yey! Blev lite ledsen över hur det slutade för Milton. Men att han även in i det sista fightades mot the governor och för att rädda Andrea. Även fast att jag inte har varit ett sånt stort fan av hon så var det lite tråkigt att hon dog. Det är det ju alltid när någon av dom från Rick's grupp dör. Sen det Carl gjorde. Vet inte riktigt vad jag ska säga om det, annat än att han inte längre är en liten pojke. Även fast att han gjorde fel och sköt killen. Och the governor! VAD ÄR DET FÖR FEL PÅ DIG?!? Så jävla CrayCray! Även Martinez blev lite orolig/rädd där. Var både lite bra och dåligt att Rick bestämde sig för att ta in dom resterande från Woodbury.. Bra för att det var bland annat barn och äldre som inte kunde försvara sig själva. Och dåligt för att ja. Barn och äldre dom kan inte försvara sig och är inte lika snabba speciellt inte dom gamla. Inte heller har dom mat så det räcker till alla.
Vill att dom ska åka vidare i nästa säsong. Mer spännande då!Nu är det bara att vänta till i Oktober på att säsong 4 ska börja!
Avslutar med dessa två bilder.

True Blood teaser

 Teaser inför sjätte säsongen av True Blood. Säsongen har premiär söndagen den 16 Juni. Längtar ni?
 
 
Waiting Sucks

Veckans serier V.12

 
Här kommer veckans serieavsnitt, förutom Vikings som fick ett eget inlägg nedan.
Detta lika med ett långt inlägg då vi ser många serier. :)
Markera det svarta för att läsa.
Revenge S02E16
Tina: Asså de behöver verkligen inte Amandas bror efter sig nu, och Jack, jag tror inte en sekund på att han trodde på Nolans lögn. Ska bli spännande att se om de kan hitta The Falcon.

Chicago Fire S01E18
Tina: Kan någon bara berätta sanningen för Mills?! Hur svårt kan det vara? Är det bättre att ljuga såhär och bara berätta några delar. Jag älskar Dawson men jag tycker verkligen att hon borde berätta det hon hörde på festen, dock är det lite sent för det nu. Och vart ska det sluta med Casey? Han är ute på farligt vatten. Shay barn med Severide?! Nejnejnej! När hon beskrev vem vill hon ha barn med så beskriver hon en flickvän som hon kan skapa ett liv med, inte hennes bäste vän! Hur awkward kommer inte de bli då de båda skaffar flickänner?
Sofia: Tycker att det har blivit väldigt mycket drama nu, med Mills pappa och allt det. Har bara väntat på att Shay ska fråga Severide om han vill skaffa barn med hon! yey! Hoppas att det blir så!
 
Vampire Diaries S04E17
Sofia: Guuuud! Börjar bli så tråkigt att kolla på denna serie nu!! Elena är bara en bitch när hon har stängt av alla känslor. För tillfället så är denna serie inte en favorit. Tråkigt men sant..
Tina: Känner lite som Sofia, VD börjar bli tråkigt, vilket är hemskt tråkigt. Serien har hela tiden haft ett bra tempo men nu dalar det i allt. Elena är ja, inte Elena, utan med Kathrine, som jag vill se mer av, typ nu. Och snälla kan Clause och Caroline hända någon gång?! Nu får VD nog dra upp tempot igen för annars tappar jag nog mitt intresse helt är jag rädd för.  Jag önskar att Lexi fortfarande levde, eller att de kanske kan få liv i henne. 

Greys Anatomy S09E18
Sofia: Åh tycker det är så braaaaa! Äntligen öppnade dom akutet! Har saknat alla sånna fall ganska mycket. Skrattade ganska bra när Alex och Richard och ungen jävlades med killen som Jo dejtar! Nu börjar det gå tillbaka till hur det var innan flygcrashen. 
 
Beauty and the beast S01E16
Tina: Nu börjar det hetta till, fasiken vad bra det är nu! Favorit serien just nu! De är så fina ihop, Cathrine och Vincent. Slutet var galet, hur Cathrine bara rusade fram då Tess stod där. Resten av säsongen kommer bli spännande! 
Sofia: Gillar den här serien mer och mer för varje avsnitt! Slutet på detta avsnitt... När Tess får veta att Catherine känner Vincent! Kaoooosss. Dom kommande avsnitten kommer vara sååå braa!

The Walking Dead S03E14
Sofia: Kaos kaos kaos! att han aldrig någonsin dör! att bli fångad i ett rum fullt med zombies och ändå hinna ikapp Andrea till fängelset! hon var ju så nära och om the governor bara hade varit några sekunder senare så hade Rick sett hon också!! Och jag står fortfarande kvar vid att jag verkligen hoppas att dom dödar han!! Jag börjar gilla Milton nu faktist, och hoppas på att det var han som eldade upp alla zombies som dom hade fångat in. Nu är det bara 2 avsnitt kvar till säsongen är slut och jag hoppas på mycket action!
 
 
Sedan vill jag bara säga att veckans avsnitt av New Girl var fantastiskt kul! /T

Vikings S01E04

 
Vikings S01E04
Efter fyra avsnitt är jag fast. Jag älskar detta! Älskar att de utspelar sig då det utspelar sig och att de tror på Vallhalla. Ragnar blri listigare och listigare och kommer förhoppningsvis få belöning för de han riskerar hela tiden. Och fy fasiken vad badass hans fruga är!! Jag längtar till nästa avsnitt.

Serietips: The Mindy Project

 
Handling: Mindy Lahari skulle verkligen vilja att hennes liv var som i de romantiska komedier hon ständigt flyr in i. Men så ser inte verkligheten ut. Hon är strax över 30. Är ogift. Har inte ens en pojkvän. Och hon gör ständigt bort sig på de mest förnedrande vis. Så länge Mindy håller sig till att sköta jobbet som förlossningsläkare och gynekolog fungerar Mindys värld perfekt. Men så fort läkarrocken åker av vankas trubbel. (Fakta från TV3)

Tina tycker: Jag fastnade redan efter halva första avsnittet, det här är min humor! Riktigt bra, lätt serie med korta avsnitt. Håller på att gå igenom de avsnitt som kommit ut av första säsongen nu och älskar Mindy! Gillar ni humorserier tycker jag absolut ni ska kika in denna!

Serien går på TV3 tisdagar kl 22.30.

Revenge 2x15

 
Revenge S02E15 - Retribution
Markera spoilertexten för att läsa.
Tina: Ett bra avsnitt. Liiiite segt måste jag faktiskt erkänna. Men jag gissar och hoppas på att det hettar till nu. Jag hoppas faktiskt lite på att hon ska döda, eller iallfall skada Daniel, så Greysons får känna på det! Det är på tiden att det blir lite blod nu! Sedan var det såå hemskt att se hur Jack reagerade över Amandas död! Buhu!s/span>
Sofia: Denna serie blir bara bättre och bättre för varje avsnitt nu! var ju ett tag där när det bara var tråkigt och jag faktiskt övervägde att sluta kolla.. Nu börjar det verkligen ta fart! Men blir så jäääävla less på Conrad och Victoria, dom borde få en fet käftsmäll! snacka om att bara tänka på sig själva och ingen annan. Inte på hur det påverkar Daniel eller Charlotte. Bara lögner, lögner och mer lögner. Hoppas faktiskt att dom får känna på samma som Emily och resten får. men det skulle innebära att Daniel eller Charlotte måste dö. Och han Trask.. han är ju bara så jävla creepy! och nu kommer Emilys fosterbror, frågan är ju om han kommer känna igen hon.. tror på att det kommer bli liiite kaos.

De bästa avsnitten - Del I

 
Jag tänker lista några av mina favorit avsnitt från olika serier. Denna gång börjar vi med tre avsnitt, and more to come.
Supernatural S05E22 - Swan Song
Slutet av detta asvnitt gör ALLT. Det är så starkt då Sam, eller ja inte Sam utan Lucifer misshandlar Dean samtidigt som Dean säger "Sam, its okey, its okey,  I'm here, i'm not gona leave you". Buuhuuu, tårarna bara rinner varje gång jag ser detta avsnitt. Och slutet då man tror att allt är över och Sam fortfarande är kvar. Ett perfekt serie avslut!
 
One Three Hill S04E16 - You call it madness, but i call it love
Det är sjukt svårt att välja det bästa avsnittet av nio säsonger One Tree Hill. Därför har jag valt flera. Här är ett av dem. Jag gillar även avsnittet då Derek ger sig på Peyton första gången, men detta avsnitt är starkare med Peyton och Brookes samarbete och vänskap. Jag ÄLSKAR hur Peyton manipulerar Derek tillbaka nere i källaren. Ett riktigt bra avsnitt som innehåller mycket mer än psyko Derek, se se se!
 
Greys Anatomy S07E18 - Song beneath the song
Hur kan detta inte vara ett favoritavsnitt?! Det är inte bara själva sången som gör det, utan även allt som hånder i avsnittet, Callie, kära Callie. Arizona's citat " Iasked her to marry me and a truck came out of nowhere". Min favorit låt som de sjunger är när Callie river av The Story. En av mina favorit låtar i övrigt också, men här gör den sig fantastiskt bra, även Chasing Cars.


Goodbye Dexter

Nu har kanalen CBS gått ut med att säsong åtta av Dexter blir den sista. Inte nog med det kommer vi inte behöva vänta lika länge som tidigare på Dexter. Den 30 juni planerar serien att börja i USA. Ännu har inte Micheal C. Hall eller någon av de andra skådespelarna uttalat sig om den sista säsongen.

Ska jag vara ärlig så känns det som att detta kommer bli den sista säsongen, men de sa ju även innan den sjunde säsongen att de skulle vara den sista. Sista avsnittet av sjunde säsongen hade verkligen kunnat vara ett serieslut, ett bra sådant också. Samtidigt ska det bli fantastiskt kul att se hur de fortsätter, och hur karaktärerna kommer förändras, med detta tänker jag mest på Deb. Jag hoppas bara att sista säsongen håller samma klass som de andra och att de inte gör en skitsäsong med ett kast avslut, serien är värd mer än så.
Älskade Dexter, vi ses i juni.
 
Bild och infokälla.

Ny serie: Vikings

Handling: Vikingarna följer Ragnar Lothbrok, den största hjälten i hans ålder på äventyr. Serien berättar sagor för Ragnars band av vikinga bröder och hans familj, han reser sig till att bli kung av viking stammarna. Förutom att vara en orädd krigare, förkroppsligar Ragnar den nordiska traditioner hängivenhet till gudarna, enligt legenden är han en direkt ättling till Oden, krigsguden. Skrivet av History Channel. Handlingen kommer från IMDb.

Tina tycker: Efter att ha sett de två första avsnitten av denna serier vill jag se mer. Förhoppningsvis blir den mer fängslande, så man blri riktigt fast, för det är jag inte riktigt än. Men sedan gillar ju jag sånt som utspelar sig för längesedan och vikingar så bara det gör att jag gillar denna serier. En annan anledning som nästan är för distraerande(som också Seriedrottningen skrev) är att Travis Fimmel som spelar huvudrollen som Ragnar är så fruktansvärt lik Jax i Sons of Anarchy.. Det är inte bara utseendet utan minspel och ALLT. Första avsnittet var detta det ända jag kunde tänka på då han konstant påminnde om Jax. Bra eller dåligt? Hmmm... Det lutar åt bra.
Sedan är ju Gustaf Skarsgård med! Kul att se han i något som inte är svenskt. Tycker han passar i sin roll och gör ett bra jobb.

För er som gillar serier med lite drama men lite mer action är detta något för er. Ge den mer än ett avsnitt.

Sofia tycker: Efter dom första två avsnitten känner jag att det är inte en serie som lockar mig att kolla mer.. För mig är kan det kanske bli en sån serie som man tittar på när det inte finns något annat att kolla på. Även fast att jag tycker om han som spelar Rollo (Clive Standen) han spelade Robin Hoods halvbror Archer i serien. 

SupernaturalShake

 

Detta är varför jag älskar supernatural! Allt detta utanför själva serien! 
Här är ett annat exempel:
Jensen, marry me!

RECENSION: Red Dawn

Tjenixen här kommer en recension av filmen Red Dawn. (:
 

Handling
En stad i delstaten Washington vaknar till den surrealistiska synen av utländska fallskärmstrupper som landar i staden. USA har blivit invaderade och denna stad är deras första mål. Beslutna att slå tillbaka söker en grupp unga patrioter, under ledning av den återvändande soldaten Jed (Chris Hemsworth), tillflykt i den omgivande skogen där de tränar och organisera sig som en gerilla-grupp. Sedan slår de till mot fienden när de som minst anar det för att befria staden.

Mina tankar om filmen.
Jag har verkligen en stor kärlek för actionfilmer. Och vill gärna ha lite blodiga filmer. Så jag tycker självklart att den är sjukt bra!
Jag hade dock gärna velat veta lite mer om varför nordkorea valde just Spokane, Washington. Även fast att det inte var endast denna stad som blev invaderad men handlade om bara denna. Det är lagomt mycket explosioner och skjutande. Inte så mycket blod, inte mycket alls faktiskt. Vilket det hade kunnat vara mer av även fast att hela filmen innehåller en rejäl dos med dödande. Bra handling och den drog inte iväg åt nåt annat håll och blev tråkig som vissa filmer kan bli. Och verkligen inte så många bråk inom gruppen, var ju självklart några stycken men vad hade det annars varit för nåt. Man fick även se Connor Cruise (Tom Cruise son) i denna film.Och han gjorde helt klart okej insats och hade en lagomt stor roll i filmen. Medans den mest fokuserade på Jed (Chris Hemsworth) och Matt (Josh Peck) som spelar bröder i filmen och fick se deras pappa bli skjuten mitt framför ögonen på dom. och även lite familje historia.

Denna film är helt klart värd att se och får faktiskt hela 5/5 i betyg av mig!

Här nedan finns trailern.
Hejhopp! 
Sofia

Handling tagen från kvarnvideo

Fredagens avsnitt V.8

 
Vampire Diaries
Sofia:Var faktiskt lite osäker på vad som skulle hända i detta avsnittet. Skulle Jeremy komma tillbaka tack vare ringen eller skulle han dö? Hade en liten aning om att det faktiskt var så att han dog helt och hållet. Vet inte riktigt om jag tycker att det var ett okej move eller om det var helt oacceptabelt. Sen Shane eller ska jag säga Silas, det känns som en lite intressant twist. Men att sedan låta alla vampyrer,varulvar och hybrids att komma tillbaka skulle bara få serien att bli jobbig. blir liksom samma sak igen. Det är iallafall vad jag tror. Även Damons val av hjälp åt Elena kan diskuteras. Jag har alltid varit Team Damon och tror faktiskt att det i slutändan kan ha varit rätt val. Men only the future can tell..
Tina: Ojoj, de kan inte ta död på Jeremy, jag hoppas verkligen på att han kommer tillbaka till liv senare i säsongen. Vilket nog är ganska troligen då Bonnie har blivit helt hjärtvättad. Spännande! Jag tycker att detta avsnitt varit det sämsta hittills, det kändes rörigt, Caronline far och ringer till Taylor, de som kommit överens om att de ska hålla sig borta från varandra. Dock hoppas jag på att Clause kommer tillbaka och vinner över Caronline, vill se de tillsammans! Jag till skillnad från Sofia har och kommer alltid vara Team Stefan tror att Damon har gjort helt del. Nu lär Elena bli ett monster som inte bryr sig om någon, inte ens Damon.. Hur ska Damon må då? Hmm... Blir ett intressant avsnitt nästa vecka! Pick it up!
 
Grey's Anatomy
Sofia: Avsnitten blir bara bättre och bättre! I Ogillar Cahill så otroligt mycket asså! älskar att det händer grejer nu i avsnitten. har känts lite dött på senare tid.  Satt faktiskt och jublade lite när man fick veta att dom hittat en villig köpare. Men att Jackson blir chef eller vad man nu ska kalla det.. vet inte riktigt vad jag tycker om det, kommer han att klara av det eller kommer det ens att funka. det är den stora frågan.slutet av serien kan man faktiskt börja ana nu...
Tina: Avery?! Reeeeeaallly? Det är känslan jag har efter detta avsnitt. Måtte de gå vägen, jag tycker man börjar se the end of the road för Greys nu. Tråkigt men sant. Hoppas de håller detta spännande tempo uppe till slutet. Jag saknar dock alla trauman och att få se dem vara läkare, mer sånt igen!
 
Beauty And The Beast
Sofia: Vincent Vincent Vincent. Snälla bestäm dig! Ska du hålla dig borta eller inte?  Tycker att det var väldigt mycket fram och tillbaka i detta avsnitt och börjar faktiskt bli lite irriterad på just det, annars så var detta avnitt även det lika bra som dom tidigare. Slutet! FINALLY!
Tina: Jag älskar denna serie just nu! Precis när man tror att de kanske akn få vara hyfsat normala Vincet och Catherine så skiter det sig. Sedan, FINALLY! Slutet! Jag ÄLSKAR det! Äntligen får de vara tillsammans! Nu kan det bara bli bättre! Synd att vi får vänta till 14 mars på nästa avsnitt, det känns som tempot kommer öka från och med nu!
 

Sofias Serielista

(De som fått ett hjärta är extra poppis just nu eller kommer alltid vara en stor favorit)

Serier som jag följer just nu:

Arrow
Beauty and the Beast 
Dexter
Grey’s Anatomy
Hart of Dixie
Homeland ♥
New Girl ♥
Revenge
Scandal
Sons of Anarchy
True Blood
The Vampire Diaries 
Cougar Town 
Saving Hope
Criminal Minds
Chicago Fire 
How I Met Your Mother 
Once Upon A Time
The Walking Dead
Hawaii Five-0 ♥
2 Broke Girls
The Carrie Diaries
White Collar ♥
Nikita ♥
Anger Managemant
Smash
Two And A Half Men
Suburgatory
Burn Notice ♥
Strike Back
Men At Work
Franklin And Bash
90210
Wilfred
Awkward
CSI
CSI NY
Avslutade serier som jag sett klart:
Hellcats
Off the Map
Combat Hospital
Prison Break ♥
Emily Owens M.D
Jericho ♥
Moonlight 
Three Rivers
Chuck ♥
Robin Hood ♥
Wildfire ♥
Outsourced
Love Bites
Blue Mountain State
Entourage
No Ordinary Family
Pan Am
Alcatraz
Death Valley
Criminal Minds: Suspect Behavior
Generation Kill
The Unusual

 Serier som jag sett minst en säsong av men inte följer längre/ inte sett klart på:
Gossip Girl
Smallville
The Secret Life Of The American Teenager
Legend Of The Seeker
Modern Family
Terra Nova
Sherlock
Crusoe 
 

Follow on Bloglovin