Sofia's Filmlista

Breaking dawn
Safe Haven
R.I.P.D
The Heat
Percy Jackson: Sea of Monsters 
White House Down
Don John
About Time
Fast & Furious
Fast Five
Fast & Furious 6
Drive
Getaway
127 hours
The Vow
Pearl Harbor
Thor
Perks of Being a Wallflower
The Place Beyond the Pines
Baksmällan del |
Baksmällan del II

Baksmällan del III
Sherlock Holmes 
Sherlock Holmes: A Game of Shadows 
After Earth
Oblivion
Pacific Rim
Now You See Me
Grown Ups
Grown Ups 2
The Lone Ranger
Despicable Me 2
The Wolverine
Movie 43
The Amazing Spider-Man 
Oz the Great and Powerful
Iron Man 
Iron Man 2
Iron Man 3
The Avengers
Thor
Thor: The Dark World
Captain America
The Internship
Spring Breakers
Olympus Has Fallen
Identity Thief
The Host
Last Vegas
G.I Joe: Retaliation
World War Z
This is the End
Carrie
2 Guns
The Call
Pain&Gain
Warm Bodies
The Worlds End
Red
Red 2
Kick-Ass
Kick-Ass 2
We're the Millers
A Good Day To Die Hard
The Impossible
Django Unchained
Hansel And Gretel: Witch Hunters
Flight
Captain Phillips
Drinkin Buddies
Paradise
Romeo & Juliet
Gravity
Non-stop
Jack Ryan: Shadow Recruit
American Hustle
Paranoia
I. Frankenstein
12 Years a slave
Out of the Furnace
  
en lite uppdaterad filmlista (:

The Hunger Games: Catching Fire - Trailer

 
Nu är det inte så långt kvar. Längtar ni lika mycket som jag? /Tina

The Lone Ranger

 I lördags var jag på bio med min Mor. Vi såg The Lone Ranger. Jag tyckte filmen var riktigt bra. Tänker hela tiden på Jack Sparrow då jag ser Jonny Depp sådär utspökad. Men när jag såg filmen så tänkte jag inte så mycket på Jack. Det märks att det är samma skapare, och jag gillar det. Filmen var snyggt filmad och man fick se fantastiska landskap. Musiken var också sjukt bra hela filmen igenom. Jag hade inte kollat vilka skådespelare som var med förutom Jonny Depp, som var lika bra som vanligt.
Kul att se Helena Bonham Carter i något annat än Tim Burton filmer. Sedan var det till min förvåning William Fichtner, känd som Alex Mahone i Prison Break som spelade bad guy, och han passade sjukt bra in i den rollen!

Tycker helt klart denna film är värd att se på bio. Kul att de lagt in lite humor i den också, sånt älskar jag.
Betygsätter den med 3,5/5.
/Tina

 

Comic-Con bildbomb

18-21 juli gick Comic-Con av stapeln i San Diego. Här är en hög med bilder på några av skådespelarna i våra favorit serier. Bilderna är lånade från varje series FB sida. Supernatural är först ut:
 
Vampire Diaries:
 
The Originals:
 
True Blood:
 
Sons of Anarchy:
 
Nikita:
 
Arrow:
 
Tack och hej! / Tina

Dexter S08E0102

 
Dexter S08E01 & 02
Tina: Bättre sent än aldrig att jag skriver om Dexter. Börjar med att skriva om de två första avsnitten då det är de jag har hunnit sett än så länge. Första avsnittet var lite förvirrande och allt var kaos. Kära Debra WTF lixom? Varför var du tvungen att lämna ditt jobb? Är osäker på den nya kvinnan, Dr, Evelyn Vogel. Men faktiskt sjukt intressant att de tagit in den vinkel och lite historia på hyr Harry klarade av Dexters uppväxt. Det roligaste hittills är då Dexter skulle gissa Debras lösernord och det var "Fuckingpassword". Haha! Så typiskt Debra! Ska bli spännade att se vad som händer här näst.
 
 
 
 

Serietips: The Fosters

Började se denna serie för några veckor sedan. Den var verkligen bara blivit bättre och bättre. Det har verkligen varit en perfekt sommarserie med lagomt tempo. Nu är det bara två avsnitt kvar av första säsongen. Jag hoppas verkligen det blir en säsong 2.

Serien handlar om familjen Fosters. Två mammor med biologiska och adopterade barn. De välkomnar även Callie och hennes lillebror Jude till familjen under säsongen, vilket är både upp och ner.

Kolla in denna serie! Senaste avsnittet slutade galet spännande!
 

The Walking Dead Season 4 Trailer

 
Åh Herrege som jag har längtat efter denna trailer! Är så sjukt taggad på den fjärde säsongen så det finns inte. Tror även att den kommer att bjuda på ganska mycket action, blod och kaos! Sen när dom hör rösten på radion! gåshud!
Den fjärde säsongen har premiär i USA den 13 Oktober!
Aaaah I can't fucking wait!!

Serietips: Devious Maids

Nya favoriten i serievärlden! Det märks väldigt tydligt att den har samma skapare som Desperate Housewifes, och jag älskar det!! Nu märker jag vad jag saknat DH. Eva Longoria är också med som producent och gör absolut inte serien sämre. Tycker absolut ni ska ta en titt på denna nya sommar serie. Går på söndagar i USA men på onsdagar kl 21.00 på kanal 5.
 
Här har ni trailern:
/Tina 

True Blood S06E01 02 03

Ursäkta för de sena inläggen, men vi har inte hunnit med oss senaste tiden. Här kommer de avsnitt tre första av True Blood.
True Blood S06E01 02 03
Tina: Första avsnittet var en besvikelse, tyckte mest det var segt och lite tjafsigt bara. Avsnitt två och tre tycker jag de har dragit upp tempot, vilket behövdes. ÄLSKADE när Eric gjorde scenen med Truman Burrell. Sedan tyckte jag de var ganska kaxigt att han tog dottern, det kommer Eric tjäna på om han är smart. Skulle kunna tänka mig att han kanske gör henne till vampyr, hade varit en häftig twist på storyn.
Sookie är ju så meant to be med Ben! Hoppas de kan få till det! Bill och Jess har det de gör med Bills nya skills, han är ju inte ond än så länge iallafall, de trodde jag att han skulle bli då han förvandlades. En bra början på en bra säsong(?). Keep it up!
 
Sofia: Första avsnittet var otroligt segt.. Tycket att den förra säsongen hade ganska många sega avsnitt faktiskt.. Avsnitt två och tre kom igång lite mer och Eric är ju en absolut favorit! Alltid lika rolig. Även Andy är ju ganska rolig. Scenen när ungarna kommer springande och väcker han när han sover på soffan! Guld! Bill är bara en bitch, tycker inte alls om honom längre. Det återstår att se vad säsongen har att ge.
 
 
 
 
 
 
 
 

The beginning of the end

 
Detta twittrade Neil Patrick igår. Sista säsongen för en av mina favoritserier How I met Your Mother går snart i graven. Säsong nio blir den sista. Själv hade jag tyckt att det skulle vara snyggare att ha en säsong tio som den sista, men om jag läst rätt ville Jason Segel sluta redan vid åttonde säsongen men de lyckades få med honom till en nioende, och då blir det den sista. Spännande, jag hoppas att sista säsongen kommer vara kick-ass, de har tappat lite på slutet.
 
Vad tror ni om nioende och sista säsongen av HIMYM?
 

Filmrecension: A Good Day to Die Hard

Film: A Good Day to Die Hard
Regissör: John Moore
Skådespelare: Bruce Willis, Jai Courtney, Sebastian Koch mfl.
Handling: John McClane reser till Ryssland för att hjälpa hans son, Jack, bara för att upptäcka att Jack är en CIA-agent som arbetar för att förhindra att en kärnvapen rån, detta tvingar dem att jobba tillsammans.


Tina tyckte: Alla Die Hard filmer är ju bra och Bruce spelar John McClane så sjukt bra. Det jag gillar mest med die hard filmerna och även denna är humorn de lägger in lite då och då. Dock kan jag tycka att mitt intresse försvann lite i slutet av filmen, så riktigt sug var det inte i den. Men den var bra, och sevärd!

Filmen får 3 (av fem) stjärnor av mig!
/Tina


Follow on Bloglovin