True Blood S06E01 02 03

Ursäkta för de sena inläggen, men vi har inte hunnit med oss senaste tiden. Här kommer de avsnitt tre första av True Blood.
True Blood S06E01 02 03
Tina: Första avsnittet var en besvikelse, tyckte mest det var segt och lite tjafsigt bara. Avsnitt två och tre tycker jag de har dragit upp tempot, vilket behövdes. ÄLSKADE när Eric gjorde scenen med Truman Burrell. Sedan tyckte jag de var ganska kaxigt att han tog dottern, det kommer Eric tjäna på om han är smart. Skulle kunna tänka mig att han kanske gör henne till vampyr, hade varit en häftig twist på storyn.
Sookie är ju så meant to be med Ben! Hoppas de kan få till det! Bill och Jess har det de gör med Bills nya skills, han är ju inte ond än så länge iallafall, de trodde jag att han skulle bli då han förvandlades. En bra början på en bra säsong(?). Keep it up!
 
Sofia: Första avsnittet var otroligt segt.. Tycket att den förra säsongen hade ganska många sega avsnitt faktiskt.. Avsnitt två och tre kom igång lite mer och Eric är ju en absolut favorit! Alltid lika rolig. Även Andy är ju ganska rolig. Scenen när ungarna kommer springande och väcker han när han sover på soffan! Guld! Bill är bara en bitch, tycker inte alls om honom längre. Det återstår att se vad säsongen har att ge.
 
 
 
 
 
 
 
 



Kom ihåg mig?








Follow on Bloglovin