Teen Wolf Säsong 3 - Trailer

 
LÄNGTAR. Det känns som de kommer ta Teen Wolf ett steg längre denna säsong, lite mer blod och action. Jag gillart. Hoppas på lite mindre teen och lite mer wolf. 3 juni börjar säsongen i USA.

Last Vegas

 
Hahah asså denna film känns ju bara som ett måste! Jag kommer se den for sure! hahah

Scandal S02E22 "White hat back on" - SÄSONGSFINAL

Scandal S02E22 "White hat back on" - SÄSONGSFINAL
Tina: AAHHHH, Shit asså, bästa serien, BÄSTA. SERIEN. Snacka om omtumlande avsnitt. Cyrus får en hjärtattack mitt i allat drama, Oliva kom fram men en otorligt bra plan över hur hon och Fitz kommer kunna vara tillsammans som Mellie också tog på allvar. Sen kommer som vanligt Cyrus in och förstör allt. Det var som jag trodde, Fitz skulle förlåta Oliva men Olivia kan inte förlåta Fitz, vilket är förstårligt. Jag har fått tycke för Jake, som har visat sig fått tycke för Oliva. De två skulle jag vilja ha ihop. Gillade inte att Fizt kom krypande till Mellie igen, tycker fortfarande han skulle ha skilt sig och gjort det på egenhand. Och att David jobbade som han gjorde? Hur grymt var inte det?! Go David! Men som alltid i en säsongsfinal, SLUTET. DAD?! WAIT WHAT?! Hur ska vi överleva hela sommaren, Oliva? Fix it.

Sofia: Älskar Cyrus! kan inte säga annat, även fast att man hatar han ibland när han förstör! Men asså skrattade liiite när han låg i ambulansen " Shoot him!" "what?!" "shoot him! Give me your gun I'll shoot him myself!" Tycker synd om Huck när Quinn gjorde som hon gjorde.. Stackarn :(. Fan vad arg jag var på David förra avsnittet sen ägde han skiten ur alla detta avsnitt! You go girlfriend! Ville spöa Fitz när han kröp tillbaka till Mellie på slutet. 
Åså slutet då!! satt helt ärligt WHAAAAAAAAAAAAT?!?

Vampire Diaries "Graduation" - SÄSONGSFINAL

Vampire Diaries S04E23 "Graduation" - SÄSONGSFINAL
Tina: Då var det dags, slog igång VD först av alla seriefinaler som kommit denna vecka för att det lär "vara lika tråkigt som de senaste avsnitten". Till en början kan jag tycka att det var det, Men mot slutet lyckades de faktiskt plocka upp storyn och göra det spännande. Jeremy lever men Bonnie är död? Som jag skrev efter förra avsnittet DE KAN INTE LÅTA HENNE DÖ.... Hon kommer garanterat vara med en del nästa säsong också eftersom Jeremy kan se spöken. Är glad att vi fått tillbaka honom. Elena gav Kathrine the cure, shit asså. Trodde att det skulle sluta med att Stefan tog det. Tycker fortfarande att Elena och Stefan är bäst, men nu mera är hon inte värd honom, så jag låter hon ha sin crush men Damon, men tror inte att det kommer sluta lyckligt. Intressant att se henne som människa, shit asså. Clause och Caroline?! Asså ÄLSKADE då han sa "He is your first love, i intend to be your last" kan dom bara hända någon gång?! Och nu till det bästa eller ja värsta, SLUTET. MIN ÄLSKADE STEFAN?! De kommer aldrig hitta honom!!! Och de kommer inte söka heller eftersom han har pratat om att dra, om inte Silas spelar honom. Shit, VD nu fick ni tillbaka mitt intresse!

Sofia: Har väntat på detta avsnitt, dock inte med spänning. Började tråkigt, men som Tina säger så plockade dom upp storyn mot slutet och det blev mycket bättre än dom senaste avsnitten. Älskar att Jeremy kom tillbaka! Elenas och Kathrine's fight där asså! Undra hur det kommer att gå för hon nu när hon kommer att bli människa igen.. Även Damon och Elena <3 äntligen! Klaus som jag hatade från början har jag börjat tycka om mer och mer eftersom. Älskar han nu! Och han och Caroline måste ju bara hända! Fan vad kaos det kommer att bli nu när Silas är Stefan och Stefan är instängd i ett jävla kassaskåp! 
Kommer nog trots allt fortsätta följa denna serie!

Veckans serier V19

Beauty and the Beast S01E21
Sofia: 
Åh herrege! Står fast vid att jag inte tycker om Gabe. Visste att han hade nåt i kikaren med denna intensiva sökan efter Vincent! Hoppas dom kommer på han och dödar han. Usch och blä! Älskar JT!
 
Greys Anatomy S08E22
Tina: Jag var skeptisk till att det var alex som misshandlade honom hela tiden, som tur var visade det sig att det inte var han. Hoppas han och Jo får ihop det nu. Det hände så mycket detta avsnittet. Hur grymt var det inte då de räddade mannen med järnpinnarna i sig?! Och mitt hjärta stannade verkligen då Meredith ramlade, och ÄNTLIGEN kommer sonen! Sista avsnittet, perfekt! April's dude friade härligt, men kan inte råför att tycka att hon ska vara med Jackson.
Sofia: Lättnaden som uppstog när det inte var Alex som hade misshandlat han! Pju! Och håller med Tina om när Meredith ramlade... Höll andan! Kunde inte låta bli att asgarva när Matthew friade till April. Hahah! Men tycker ändå att hon och Jackson passade så bra! Äntligen kommer bebiseeeen! Men inte ok av Arizona!
 
Scandal S02E21
Tina: HUR BRA VAR DET INTE DÅ CY KLAMPADE IN I OLIVAS LÄGENHET?! Så kul! Är fortfarande skeptisk till honom. Vill bara att Olivia ska ge upp på Fitz, han kommer aldrig kunna vara med henne och president samtidigt. FAAN David som tog kortet av dem, och att de lät psykopaten gå, fy!
Sofia: Gillar Cyrus ibland asså så rolig! Hatar fortfarande Mellie. Gillade faktiskt Olivia och Jake. Synd bara att han var som han var, haha. Och ni som även följer Arrow såg ni att John Barrowman som spelar Malcolm Merlyn var med?

Supernatural S08E22
Tina: Sam är fortfarande lika risig och jag är orolig. De ska bota en demon? Hmmm... Men missen de gjorde med demonen de hade var ju bara så dålig av dem. Hon lär komma tillbaka i säsongsfinalen och ställa till trubbel. Crawley är lika jävlig som vanligt, kommer de lyckas stänga portarna till helvetet?
 
Revenge S02E20
Sofia: Om jag ska vara ärlig så hade jag faktiskt glömt att jag hade sett detta avsnitt.. Så intressant var det haha. Men tokigt att Aiden dödade Takeda, undra hur det kommer att gå. Fast han försökte ju trots allt döda Aiden..säsongs avslutning denna vecka med dubbelavsnitt. Får se hur det slutar :P Har faktiskt inte hunnit kolla än hihi..
Chicago Fire S01E22
Tina: Jag hade läst på CF's facebook sida innan att de var någon som skulle dö. Under avsnittet tänkte jag att den ända de egentligen kan ta död på är Hallie, och mycket riktigt. Casey kommer ta tid på sig att komma tillbaka från detta, speciellt då han precis "fått tillbaka henne". Dawson...... DU måste fixa ditt och Mills förhållande, ni är meant to be! Flickan som hälsade på brandstationen var ju bara så underbart, satt med gråten i halsen själv.
Sofia: Tycker det var så tråkigt att Hallie dog, och Casey neeeeeee :( Blev lite ledsen. Dom som passade så bra ihop! det värkte lite i hjärtat när Mills gick fram till han när han bröt ihop på sjukhuset. Och flickan på brandstationen.. såååå underbart!
 
Game of Trones S03E06
Tina: Kommer aldrig att tycka GoT är dåligt, för det är ju förjävla bra! ÄLSKAR Jon Snow! När den ena gubben skar av repet så lyckades han rädda sig själv och sin Lady. Passar de inte perfekt ihop? Tycker så sjukt synd om Sansa, de bara kastar runt henne och behandlar henne som skit, när ska det ta slut? Och hur mycket orkar hon? Nu får hennes bror ta och rädda henne från Kingslanding!
 
Vampire Diaries S04E21
Tina: Var skeptisk redan då jag klickade igång avsnittet. Det var dock inte riktigt så dåligt som jag trodde. Dock ogillar jag Elena fortfarande, men det verkar som hon kanske kommer tillbaka nu efter att Jeremy visade sig. Vilket chockerade slut?! De kan ju verkligen inte ta död på Bonnie?! Alla i denna serie är ju snart döda, nej fy! Är det verkligen sant att hon är död blir jag sjuukt besviken. Vad ska de göra utan en häxa?
Sofia: Håller helt med Tina på det mesta faktiskt. Är ju fan bara Matt som fortfarande är människa... Om sista avsnittet inte levererar så överväger jag faktiskt att sluta kolla på denna serie, tråkigt men sant.
 
 

You're invited, dead or alive

Är det bara jag som tycker att VD har gjort förbannat snygga posters senaste veckorna! Ett plus i allt de negativa i serien just nu. Vad tror ni händer i säsongsfinalen?
/Tina

24

Tjenixen.
Jag har nyss börjat kolla på serien 24. Har tidigare sett några avsnitt då och då, men såg att alla säsongen fanns på Netflix så körde igång första säsongen förra helgen och är nu inne på andra säsongen. Och bara härom dagen så läste jag på IMDb att det kommer att komma en nionde säsong av serien, men denna gång med12 avsnitt istället för 24 som dom tidigare säsongerna. Då varje avsnitt fokuserade på en timme under dygnet, som tex mellan 1-2 sen 2-3 och så vidare. 
Säsongen kommer att dra igång våren 2014 och jag kommer självklart sitta bänkad när den gör det!

I serien får vi följa Kiefer Sutherland som FBI agenten Jack Bauer vid CTU (counter terrorist unit), när han jagar terrorister i bla LA. Och har några väldigt stressfulla dygn.
 
Har som sagt endast kommit några avsnitt in på den andra säsongen, men gillar den skarpt än så länge!
 
mer info
 
 
/Sofia

Nedräkningen har börjat

Längar ni lika mycket som mig?
 
 
 

Your first taste....

Ikväll la True Blood upp dessa bilder på facebook. Jag har höga förhoppningar på nya säsongen, tror den kommer  vara bra! Vad tror ni?

Veckans serier V18

 Chicago Fire S01E21
Sofia:  Lite kul att se att Hallie och Casey är tillsammans igen. Och men märker att Dawson blev lite svartsjuk, om man nu kan kalla det för det. Så otroligt irriterad på polisen där Voight. Ba sluta! Scenen med ormen var lite rolig faktiskt haha.
Tina: Varför är Dawson "svartsjuk"? Hon är ju med den bästa av killarna, Mills! Casey passar dock inte med Hallie i mitt tycke, gillar inte henne. Polisen Voight kommer definitivt ställa till med problem fram över, och hämnas på Casey. Vad händer med Severide?! Han är ju snäll nu för tiden och ska nu för sota för saker han inte har gjort? Jävla bitch till brud... Och som Sofia sa, gillade scenen med ormen då Shay först var aspepp men lär Dawson göra jobbet.
Greys Anatomy S09E21
Sofia: Asså åååh Bailey :( Tycker att Alex och Jo är så meant to be! Ska bli intressant att se vem det var som misshandlade hon där på slutet! Känns lite som att Arizona har en crush på Hilarie Burton karaktär, undra vart detta kommer att leda!
Tina: Bailey... stackars.. Det är inte ditt fel!! Så himla bra att Richard ringde hennes man, hon behövde det! Vem älskade inte Hilarie Burton i Greys!? Och som lesbisk?! PERFEKT! Det kändes som vi kan få se henne i fler avsnitt, blir lite nervös över Arizona bara, inte kan hon någonsin vara otrogen mot Callie? SLUTET. Man fick ju faktiskt aldrig veta vem som misshandlat henne, men fy faaan. Alex, här är din chans, visa vem du verkligen är och ta hand om henne!
Revenge S02E19
Sofia: Börjar helt ärligt bli lite less på denna serie. Även fast att det händer mycket nu.. Brukar faktiskt glömma bort att kolla på den ibland... Undra om det blir nåt bröllop mellan Emily och Daniel, eller om allt bara skiter sig igen... återstår att se.

Vampire Diaries S04E21
Sofia: ÄNTLIGEN! Elena har varit en riktig bitch. Fast nu lär hon väl lipa som en liten sill istället för att hon har dödat folk.. Boooriiiinggg.. Ganska less på denna serie nu tyvärr.. Men jag undrar hur hon hade tänkt döda Katherine.
Tina:Äntligen äntligen! Elena  fick tillbaka sina känslor, sjukt bra gjort av Damon, Stefan och Matt. det var det ända som kunde fixa det. Dock är det itne samma Elena som kom tillbaka. Hno är bara konstig.. Och jag underar som Sofia, hur fasiken hade hon tänkt att hon skulle lyckas döda Kathrine?
 
Scandal S02E20
Sofia: Denna serie är ju så otroligt bra! Vill bara se mer hela tiden! Hatar fortfarade Mellie så otroligt mycket. Vad kommer att hända nu liksom? kommer videon med Olivia och Jake komma ut och Fitz får reda på det eller?  Vill se mer nuuu!
Tina: Min favoritserie just nu, älskar Scandal, älskar Olivia! Dock tycker jag att det var dumt av henne att hmna hos Fitz igen...  Kan man ogilla Mellie mer? Har hatat henne från start, BITCH! Är bergsäker på att filmnen med Olivia och Jake kommer komma ut och första för henne och Fitz nu... 
Supernatural S08E21
Tina: Snälla Sam, du måste ta det lugnt!! Börjar bli rädd att du inte kommer ta dig ur det här levande. Som tur är har de fått tillbaka Castiel, dock utan the tablet. Ska bli sjukt spännande och se hur de avslutar säsongen.
 
Beauty and the Beast S01E20
Sofia: Blev lite nyfiken när man fick veta att Catherines mamma hade blivit flyttad till nåt öde ställe. Och vad är Gabe för nånting? Hur många experiment har dom gjort egentligen? rooooliiigt. längtar till nästa avsnitt!
 

True Blood trailer

 
Efter att ha sett denna längtar jag till den nya säsongen. Har inte tyckt någon av de två senaste säsongerna varit nå vidare, men denna ser lovande ut! Vad tror ni om säsong 6?
True Blood startar 30 juni i USA.

Quiz: VD

Efter att ha blivit insipirerad av både Seriedrottningen och Escape Reality så kör vi.
Några listor om serierna jag följer, vi kickar igång med VD.

1. Den karaktär som jag blev kär i först.
Stefan, det kommer alltid vara Stefan!

2. Den karaktär som jag aldrig förväntade mig att älska så mycket som jag gör nu.
Caroline, jag gillar henne skarpt nu! I början var hon bara jobbig men nu! Gillar även hennes och Stefans vänskap väldigt mycket.

3. Den karaktär som alla älskar men som jag inte tycker om.
ojoj, vad svårt. Damon, jag gillar honom också, men kanske inte lika mycket som alla andra, han behöver växa upp och sluta vara så Damon.

4. Den karaktär som alla hatar men som jag tycker om.
Katherine !! Sitter och hoppas varje avsnitt att hon ska vara med, det behövs mer av henne i VD, men som det ser ut nu kanske hon blir kvar ett tag!

5. Den karaktär som jag en gång älskade men inte längre.
Tyler, nog för att han inte varit med så mycket i senaste säsongen, men tycker bara han kan försvinna förgott nu, Caroline ska vara med Klaus.

6. Den karaktär som jag vill ”smoocha” (alltså kyssa)
Stefan!

7. Den karaktär som jag själv skulle vilja vara.
Ehhhh.... Ingen kanske, men måste jag välja så Caroline, hon försöker leva ett "normalt" liv trotts allt kaos och hon verkar lyckas hyfsat också.

8. Den karaktär som jag vill slå till.
Elena...

9. Ett par som jag älskar.
Caroline och Klaus, som ännu inte är ett par, men borde fan vara. Men okej då. Bonnie och Jeremy, de är meant to be!!

10. Ett par som jag hatar.
Först tänkte jag skriva Damon och Elena, men det blir lite tråkigt. Har aldrig gillat Caronline och Tyler, hon är för bra för honom.

11. När jag började titta på serien.
Det minns jag knappt! Men såg det nog direkt då de började i USA och såg avsnitten efter de gått där, fastnade direkt!

 

Vilken serie tar vi nästa gång? Supernatural kanske? One Three Hill? /Tina

 

Gästspel i Grey's

Jag som redan längtar till veckans Grey's Anatomy avsnitt längtar ännu mer nu efter att ha läst på Grey's FB sida att ingen mindre än Hilarie Burton (Känd som Peyton i One Tree Hill och Sara i White Collar) hoppar in och gästspelar!! Ska bli sjukt spännande att se henne i Grey's! Vad tror ni om henne i Grey's?
/Tina

Nya säsonger

Nu har CW gått ut med att de inte bara kickar igång The Originals till hösten, de förnyar även Hart of Dixie som kommer med sin tredje säsong till hösten och Beauty and The Beast med sin andra säsong. Kul!
/Tina

Veckans serier V17

VikingsS01E08
Tina: Jag gillar ju sånt som utspelar sig på medeltiden och allt som har med vikingar att göra. Men detta avsnitt var ingen höjdare. Bara konstigt, det hände inte liksom inget, jag vill ha lite Ragnar-action! Gillar fortfarande munken starkt! Ska bli spännande att se vad det blir av honom. Hoppas de plockar upp det inför säsongsfinalen.
 
Game of Trones S03E05
Tina: Lika bra som vanligt. Jon Snow "blev en man" och hans bror blir kallad "The King who lost the north". I Kings Landing händer det grejer, den där farsan Lanister är farlig, vill att Sansa ska gifta sig med Tyrion, kan någon snälla se till att det INTE händer?! Jag vill inte heller att hon gifter sig med Margaery's bror som är gay, Sansa verkar fortfarande tro på kärlek, låt henne hitta det. Fantastiskt hur nöjd Cersei var då farsan sa att Tyrion skulle gifta sig, och sedan fortsatte med att hon också skulle göra det, hennes min! Fantastisk! Kommer The Kingslayer klara sig? Hmmm... Det måste han, de kan inte ta död på honom nu. Längtar alltid till nästa avsnitt av GoT!
 
Vampire Diaries S03E20
Tina: 
Blir bara mer och med besviken på VD. Detta avsnitt var bara ren reklam och ett avtramp för den nya spinn off serien The Originals. Jag är så sjukt less på Elena dramat och vill bara att Karoline och Klaus ska få ihop det innan han försvinner. Ska bli intressant att se hur nästa avsnitt blir om de kommer lyckas plåga ur Elena sina känslor, kanske Katherine kommer med en hjälpande hand?
Sofia: Tycker att det var lite kul att se lite från Klaus bakgrund. Men är fortfarande lika tråkigt.. Tycker att Klaus och Karoline ba ska hooka nu. Har väntat på det väldigt länge nu! 
 
Beauty and The BeastS01E19
Tina: Äntligen lite spänning, har väntat på en ny storyline i denna serie som blivit lite tråkig. Grejen med Gabe och Muirfield gillar jag, det gav serien en ny twist som kommer bli spännande att följa. Litar dock inte på Gabe ett dugg. Gillar hans partner, känner ni igen henne från One Tree Hill som Haleys syster Quinn?
Sofia: Är lite fundersam över Gabe och hur han har med Muirfield att göra. Ska bli kul att se! 
Grey's Anatomy S09E21
Tina: Gillar verkligen inte attityden mot Bailey detta avsnitt, fine, de flesta trodde inte att det var hennes fel men de kunde ju ha stöttat henne mer. Lite tråkigt om missförståndet om Richard också, hon hörde ju inte att han inte menade det han slängde ur sig till patientens föräldrar. Jag börjar även här lura på säsongens slut, kanske med att Meredith föder?
Sofia: Jag undrar hur det kommer att gå för Bailey efter detta avsnitt. Tycket att Jackson hade en väldigt dålig attityd om det hela. Gillar att Meredith försökte hjälpa hon. Har en liten känsla av att Meredith förslossning kommer att bli dramatisk.. längtar!
Supernatural S08E20
Tina: Först och främst, hur snygg var inte Dean i uniformen??? Galet snygg. Jag gillar Charlie, älskar att hon är så nördig som hon är också. Hon passar bra som sidekick! Jag börjar oroa mig för Sam, är det här något han klarar av? För Dean kommer inte klara sig utan honom. Ska bli spännande att de hur säsongen kommer sluta, man borde få se Castiel innan de tar slut, eller hur?
 
Scandal S02E19
Sofia: 
Det är ju sååå bra! Gillar starkt att man fick se mycket av Hucks bakgrund! Tyckte så synd om han i detta avsnitt. Gillar däremot inte Mellie, har aldrig gjort det heller. Hon är en bitch! 
Tina: Som jag har längtat efter Scandal! Min favorit serie just nu förutom GoT. och ÄNTLIGEN säger Olivia nej till Fitz! Det är fasiken på tiden, han är så van att hon bara förlåter honom, hon är värd sååååå mycket bättre. Sedan verkar Jake ha fått en liten fling i Olivia också, intressant. Huck, en av favorit karaktärerna i serien, de måste bara hitta hans familj!
 
Hart Of Dixie S02E21
Sofia:
 Det är ju så tydligt att Zoe och George är meant to be liksom! Men tycker det är synd att det blir som det blir varje gång. Ibland undrar jag varför hon inte bara flyttar tillbaka till New York! Men gillar även hon och Wade. Blev ju lite sånt i slutet av avsnittet, man får väl se vart det kommer att leda framöver. 

Follow on Bloglovin