Veckans serier V18

 Chicago Fire S01E21
Sofia:  Lite kul att se att Hallie och Casey är tillsammans igen. Och men märker att Dawson blev lite svartsjuk, om man nu kan kalla det för det. Så otroligt irriterad på polisen där Voight. Ba sluta! Scenen med ormen var lite rolig faktiskt haha.
Tina: Varför är Dawson "svartsjuk"? Hon är ju med den bästa av killarna, Mills! Casey passar dock inte med Hallie i mitt tycke, gillar inte henne. Polisen Voight kommer definitivt ställa till med problem fram över, och hämnas på Casey. Vad händer med Severide?! Han är ju snäll nu för tiden och ska nu för sota för saker han inte har gjort? Jävla bitch till brud... Och som Sofia sa, gillade scenen med ormen då Shay först var aspepp men lär Dawson göra jobbet.
Greys Anatomy S09E21
Sofia: Asså åååh Bailey :( Tycker att Alex och Jo är så meant to be! Ska bli intressant att se vem det var som misshandlade hon där på slutet! Känns lite som att Arizona har en crush på Hilarie Burton karaktär, undra vart detta kommer att leda!
Tina: Bailey... stackars.. Det är inte ditt fel!! Så himla bra att Richard ringde hennes man, hon behövde det! Vem älskade inte Hilarie Burton i Greys!? Och som lesbisk?! PERFEKT! Det kändes som vi kan få se henne i fler avsnitt, blir lite nervös över Arizona bara, inte kan hon någonsin vara otrogen mot Callie? SLUTET. Man fick ju faktiskt aldrig veta vem som misshandlat henne, men fy faaan. Alex, här är din chans, visa vem du verkligen är och ta hand om henne!
Revenge S02E19
Sofia: Börjar helt ärligt bli lite less på denna serie. Även fast att det händer mycket nu.. Brukar faktiskt glömma bort att kolla på den ibland... Undra om det blir nåt bröllop mellan Emily och Daniel, eller om allt bara skiter sig igen... återstår att se.

Vampire Diaries S04E21
Sofia: ÄNTLIGEN! Elena har varit en riktig bitch. Fast nu lär hon väl lipa som en liten sill istället för att hon har dödat folk.. Boooriiiinggg.. Ganska less på denna serie nu tyvärr.. Men jag undrar hur hon hade tänkt döda Katherine.
Tina:Äntligen äntligen! Elena  fick tillbaka sina känslor, sjukt bra gjort av Damon, Stefan och Matt. det var det ända som kunde fixa det. Dock är det itne samma Elena som kom tillbaka. Hno är bara konstig.. Och jag underar som Sofia, hur fasiken hade hon tänkt att hon skulle lyckas döda Kathrine?
 
Scandal S02E20
Sofia: Denna serie är ju så otroligt bra! Vill bara se mer hela tiden! Hatar fortfarade Mellie så otroligt mycket. Vad kommer att hända nu liksom? kommer videon med Olivia och Jake komma ut och Fitz får reda på det eller?  Vill se mer nuuu!
Tina: Min favoritserie just nu, älskar Scandal, älskar Olivia! Dock tycker jag att det var dumt av henne att hmna hos Fitz igen...  Kan man ogilla Mellie mer? Har hatat henne från start, BITCH! Är bergsäker på att filmnen med Olivia och Jake kommer komma ut och första för henne och Fitz nu... 
Supernatural S08E21
Tina: Snälla Sam, du måste ta det lugnt!! Börjar bli rädd att du inte kommer ta dig ur det här levande. Som tur är har de fått tillbaka Castiel, dock utan the tablet. Ska bli sjukt spännande och se hur de avslutar säsongen.
 
Beauty and the Beast S01E20
Sofia: Blev lite nyfiken när man fick veta att Catherines mamma hade blivit flyttad till nåt öde ställe. Och vad är Gabe för nånting? Hur många experiment har dom gjort egentligen? rooooliiigt. längtar till nästa avsnitt!
 



Kom ihåg mig?








Follow on Bloglovin