How I Met Your Dad?

 
Det ryktas om att det eventuellt ska bli en spin-off på How I Met Your Mother som nu är inne på sin nionde och sista säsong. CBS har beställt piloten av serien som blir titulerad How I Met Your Dad.

Spin-offen ska vara en helt egen serie så karaktärerna inte kommer att introduseras på förhand i HIMYM. Den ska tydligen berättas i ett kvinnligt perspektiv och följa ett nytt liknande gäng vänner där de berättar hur en av kvinnorna träffar sin man. Så mycket mer än så vet man inte än.

Jag som älskar HIMYM och har sett säsongerna hur många gånger som helst tycker att detta är en riktigt dålig idé. Speciellt eftersom det är samma sak, How I Met Your Dad? Really? De kan ju inte på allvar tro att det ska gå om de göra samma visa igen fast tvärt om. Det man kommer göra är att jämföra det med den HIMYM och de karaktärerna, och det är det inget som slår. Kom med något nytt i samma style, då är jag mer intresserad.
Känns typ såhär:
 
Vad tycker ni om detta? /Tina
 

Veckans serier v 45

The Walking Dead S04E04
Sofia: Åh jag vill inte att Glenn ska dö! Eller Hershel. Vet inte vad jag tycker om att Tyreese är crazy och håller på som han håller på. Kan ju iof förstå att han är arg för att Karen blev dödad. Men det blir ju inget bra av det han gör. Tycker att det var bra att Bob berättade för Daryl vad som hände när dom var vid den där affären. Däremot inte att han stog med sig en flaska wiskey från skolan där.. Och tycker att Daryl gjorde helt rätt när han blev lite aggro. Sen till en annan sak. Rick's beslut att kasta ut Carol från gruppen och fängelset. Inte ok. Även fast det hon gjorde var fel. Men hon försökte ju bara hindra viruset från att spridas. Frågan är vad Daryl kommer att göra nät han får reda på det.. Och hoppas att hon klarar sig bra utanför!

Revenge S03E06
Sofia: Charlotte vad fan håller du på med?! Gillar det verkligen inte. Hon har verkigen gått bananas sen Declan dog. Emily verkar stå och stampa väldigt mycket på samma ställe just nu..
Homeland S03E06
Sofia: 
Whats up med alla graviditetstest Carrie har tagit? Gillar att Dana försöker gå vidare med sitt liv efer allt kaos genom att byta namn. Vill fortfarande se mer av Brody! Har gått 6 avsnitt och man har sett han i ett..
Tina: Nu börjar det hända lite grejer, äntligen. Blev lite nervös för Carrie där ett tag, men sjukt bra spelat av dem! Riktigt hemskt att Javadi lyckades döda hans exfru... Carrie gravid?! Vem är pappan? Det där engångsligget? Och Whatz up med alla graviditetstest i lådan?!

Hart of Dixie S03E05
Sofia: 
Asså Joel.. Och Zoe's desperata kamp att få upp procenten för att hon och Joel är meant to be. Ville se henne med George, men även Wade.. 

Beauty and the Beast S02E05
Sofia: Visste att det var nåt mysko med den nya beasten. Även fast att han kände Vincent. Undra hur många andra överlevde från hans grupp i Militären.. Ska bli intressant att se det och även vad Kat kommer att göra nu när hon vet vem som är hennes riktiga pappa.

Sons of Anarchy S06E09
Sofia: Nu jävlar äre on! Nu när Jax vet vad Tara håller på med! Tjejen där som kaosa. Var det inte hennes mamma som hon gick förbi där vid soptunnorna? Eller är jag helt ute och cyklar?

Agents of S.H.I.E.L.D S01E06
Sofia: Åh Fitz och Simmons! Love them! Så hemskt att se när han vaknar till och hon slänger sig ut genom lastluckan! Kände bara noooooo! Men som tur var så kom Grant och saved the day! 

Arrow S02E05
Sofia: Sarah bara kickar ass! Hon och Oliver tillsammans rockar som faen! Vill se mer av vad som hände förut på den där båten! Men det lär ju komma. Tråkigt dock att hon var tvungen att sticka därifrån igen. Hoppas hon kommer tillbaka och även Laurel för veta att hon fortfarande lever.

Grey's Anatomy S10E08
Sofia: Richard is back! Awesome! Men whats up med Bailey? Detta bådar inte gott. Hon måste ju bli undersökt typ nu! Haha Derek och Jackson! Så kul. Däremot Meredith och Christina.. Känns som att det är över där nu. Hoppas inte! Dom måste ju vara vänner!!
Vampire Diaries S05E05
Sofia: Blir bara bättre och bättre detta. Men asså 3 "Elena" herrejävlar.. Hur ska detta sluta?..Men gillar att det händer en himla massa. Men Bonnie. Ska hon komma tillbaka eller inte?herrege

Scandal S03E06
Sofia: Så jävla skönt att se Olivia back on track asså! On top precis som hon ska vara. Man märkte ju att Fitz inte hade nån aning om att Olivias mamma var ombord på planet som "störtade", och hoppas att detta leder till något! Gillar inte det dom gör med Quinn asså. 

White Collar S05E04
Sofia: Neal på droger!! hahah såå kul när han sitter hos Peter och kramar kudden! Men såå tur att han inte berättade något om Hagen! Rätt åt Summers! Fick tillbaka med samma mynt! 

Vilka är författarna av TvTown? Del 1 - Tina

 
Här är jag!
Tina, 21 år, bor i Sundsvall.
Pluggar sista året bildjournalistik på Mittuniversitetet och frilansar som fotograf i Norrland. Jag har alltid gillar serier och film, nu mera är det mest serier som faller mig i smaken. Den första serien jag verkligen började se på riktigt var One Tree Hill. En klasskompis på gymnasiet hade tjatat på mig att se OTH hur länge som helst, och under ett jullov så såg jag flera säsonger i sträck. Några andra av många favoiter är Supernatural, Grey's Anatomy, How I Met Your Mother och Game of Thrones.
 
Ni hittar mig på instagram @ tinaskiold

Jag bloggar om serier för att jag älskar det, och älskar att läsa andras seriebloggar. Det var därför jag frågade en av mina få nördvänner, Sofia om hon ville skriva här med mig. :)

Randomfakta
* Jag hatar skräckfilm, det kan du glömma på en filmkväll med mig!
* Jag är rädd för ormar.
* Om jag får lägga så mycket tid jag vill på serier så lägger jag mellan 8-10 timmar i veckan på serier. Nu mera hinner jag sällan det, men om jag fick välja själv så ;)
* En av mina favorit filmer är The Day After Tomorrow, och har alltid varit. 
* Min första filmcrush var Channing Tatum i Step up, än i dag är han en av mina absoluta favoriter och jag samlar på hans filmer på DVD.
* Trots att Dexter är seriemördare i serien ser jag honom som god. Det är också en av mina favoritserier, mest för humorn de lägger in i serien.
* Supernatural är också en sådan serie, älskar då de lägger in humor i såna "allvarliga/läskiga" serier. Jag ÄLSKAR Dean.
* Jag har alltid varit Team Stefan i Vampire Diaries och kommer alltid vara.
* Humorserier så som HIMYM och The Big Bang Theory står mig varmt om hjärtat, en nyfunnen favorit är serien Awkward.
 
Antingen eller frågor (fetstil är de jag föredrar)
Sommar eller vinter
Katt - Hund
Lakrits - Choklad
Morgon - Kväll 
Pizza - Hamburgare
Film - Bok
Simma - Sola
Hallon -  Jordgubbe
Julafton - Födelsedag
Stad - Landet Får jag svara mitt i mellan?
Äpple - Apelsin
Jeans  - leggings
Puss - Kram
Pool - Havet
Singel - Förhållande
Passion - Trygghet
Bio - Teater
Kaffe - Te
Farlig kille - Snäll kille
Hemmafest - Utgång

Mina senaste instragrambilder:

 
Tack för inspiration till detta inlägg - Seriesmaniac
 
 
 
 
 

Mer Beck i rutan

 

Jag tittar hemskt sällan på svensk film, men Beck är ju ändå bra. Så bloggar nyheten om att de kanske spelas in åtta nya Beck-filmer! Såhär skriver Expressen om det:

"Det är MovieZine.se som rapporterar att åtta nya "Beck"-filmer planeras.
Filmsajten skriver att "insatta källor" uppger att Peter Haber och Mikael Persbrandt på nytt ska spela Martin Beck respektive Gunvald Larsson - trots att de tidigare sagt att de inte ville ta sig an sina karaktärer igen.
Lars Blomgren, producent för flera av "Beck"-filmerna och vd på Filmlance, säger till Expressen.se:
- Vi håller på att testa olika konstellationer, men ingenting är påskrivet och klart.


Lars Blomgren konstaterar också att kommande filmer hänger på om Persbrandt och Haber vill ställa upp igen.
- Ska vi göra det så vill vi göra det med det gamla gardet."

Vad tycker ni? Bör de filma nya filmer i Beck-serien?

 
 

Veckans serier v 44

Bättre sent än aldrig... ;)
 
The Walking Dead S04E03
Sofia: Riktigt bra avsnitt! Inte ok att Glenn blev sjuk. Inte alls.. Åså Carol som gjorde som hon gjorde. Gick utanför stängslet och en jäkla massa walkers kom. Tror däremot inte att hon dödade David och Karen. Asså rösten på radion?! Undra om det var nåt inspelat eller om det var någon som sitter nånstans och pratar.. Men sen.. den där jävla horden av walkers.. Shit pommes! Och Tyreese went bananas! the wrath of Tyreese's hammer typ! Vill se nästa avsnitt nuu!

Homeland S03E05
Sofia: 
Asså kan Carrie bara sluta! Ta din jävla medicin! Det blir ju bara värre för dig människa!! Nu börjar det äntligen hända lite mer saker. Vilket jag tycker är mycket bra. Gillar Quinn! Tror han har en liten crush på Carrie!
Tina: Efter chocken i slutet av förra avsittet tyckte jag de skulle bli spännande att se vad som hände. Dock var det ett väldigt lugnt avsnitt. I detta avsnitt sa de faktiskt de jag tror, om Body kommer försöka nå någon i USA är det hans dotter, jag inbillar mig att det är därför vi får se så mycket av henne. Carrie, ta din medicin så kommer det gå lättare, sluta tjura!  Jag älskade då Quinn sa "What you put your self....through is fucking incredible".
 

Revenge S03E05
Sofia: 
Ja revenge..Tycker det har lugnat sig en aning nu. Vilket jag inte gillar alls.Gillar Nolan och Patric dock (((: Däremot inte att det var Patric som försökte döda Conrad och dödade pastorn, och sen att Charlotte tog på sig det..Hoppas dom kommer igång igen nu!

Beauty and the Beast S02E04
Sofia: 
Vincent! Älskar att man får se mer från hans bakgrund. Och gillade när man fick se hans brorson som en investigater för NYFD! Tycker att det bara blir bättre och bättre för varje avsnitt som går!


Greys Anatomy S10E07
Tina: Det bästa avsnittet på länge! Snacka om genomtänkt med alla pasienterns symtom och sjukdommar. Och musiken i detta avsnitt! Fantastisk! Hur creapy var det inte då Murphy blev biten!! Baliey har lite problem med både jobb och privatliv, hon borde vara glad att hon nu kan träffa sin man varje dag. Meredith och Christina måste bli sams igen! 
Sofia: Håller helt med Tina att detta var det bästa hittills! Dom flesta halloween avsnitt brukar vara grymma! Ganska creepy med han som började käka på en snubbe och sen tog en tugga av Murphy! Förövrigt början på avsnittet! Vet inte riktigt vad jag tycket om det asså.. Gillar däremot starkt att Richard börjar komma tillbaka till sitt gamla jag! Och ja Meredith och Christina måste bli sams! Bailey verkar ju inte nöjd med någonting nu för tiden...
 
Sons of Anarchy S06E08
Sofia: Asså Tara nej! Tycker inte om det hon håller på med! Bra gjort av Wayne att säga att han inte kunde hjälpa henne något mer! Tycker inte heller om det Wendy gör. Hon kan inte få återfall sådär bara! Frågan är om det är en överdos som är på g...
 
Reign S01E03
Tina: Älskar att Mary inte är så "kunglig" utan hon klättrar upp i trädet för att hämta bollen som sparkade dit. Spännande att Portugals prins friade, och att hon nu "måste" tacka ja. Neeej! Hon ska gifta sig med Francis! Han är ju kär i henne, han kan inte släppa iväg henne dit. Men tvivlar på att det blir så, för Kungen lär inte bli så glad om Mary drar.
 
<(span>
Vampire Diaries S05E05
Sofia: VD blir ju faktiskt bättre nu. Vilket är tur, då jag hade tänkt att dumpa serien efter förra säsongen. Att Katherin hade en dotter?! Jag satt som ett frågetecken. Och att hon aldrig dör! Never ever. 
 
Scandal S03E05
Tina: Att Millie frågar om Olivias hjälp!? Det tog nog mycket av Millie att göra det. Dock hatar jag att Olivia verkar fundera på det. Förhoppningsvis kommer Huck och Jakes info om hennes mor förstöra den känslan! Quinn bör de nog hålla ett öga på innan hon gör något dumt! 
Sofia:  Det börjar hända lite mer nu. Blev lite förvånad över att det var Millie som ville träffa Olivia och inte Fitz. Hon kommer ju troligen ta jobbet. Frågan är hur hon kommer känna för det efter att hon får reda på vad som hände med hennes mamma. Gillar Huck och Jake asså! Och för Quinn verkar det tippa lite nerför för.. Känns inte bra!

The Carrie Diaries S02E02
Sofia:
 Snacka om att Carrie har tur ibland! Tyckte dock att det var ganska kul när alla blev matförgiftade utom Samantha! haha. Äntligen sa hon vad hon kände till Sebastian! You go girlfriend. Tycker även att det var rätt åt Sebastians far när han lämna bilen där på gatan i New York!
 
Arrow S02E04
Sofia: AAH! att the Canary var Sarah! Hade det nästan lite på känn dock när hon sa att han inte kunde hantera det när han fick veta vem hon var! Och som sagt älskar när man får se mer från ön!

Neal&Mozzie


 
 

Sofia's serielista

En liten uppdaterad version av min serielista. (:
(De som fått ett hjärta är extra poppis just nu eller kommer alltid vara en stor favorit)

 

Serier som jag följer just nu:
Agents of S.H.I.E.L.D
Arrow

Beauty and the Beast 
Grey’s Anatomy ♥
Hart of Dixie
Homeland 
New Girl ♥
Revenge
Scandal
Sons of Anarchy ♥
True Blood
The Vampire Diaries 
Cougar Town 
Saving Hope
Criminal Minds
Chicago Fire 
How I Met Your Mother 
Once Upon A Time
The Walking Dead ♥
Hawaii Five-0 ♥
2 Broke Girls
The Carrie Diaries ♥
White Collar ♥
Nikita ♥
Anger Managemant
Two And A Half Men
Suburgatory
Strike Back ♥
Men At Work
Franklin And Bash
Wilfred
Awkward
CSI
CSI NY
The Mindy Project
24 ♥
Teen Wolf
Family Guy
American Dad

 


Avslutade serier som jag sett klart:
Burn Notice ♥
Hellcats
Off the Map
Combat Hospital
Prison Break ♥
Emily Owens M.D
Jericho ♥
Moonlight 
Three Rivers
Chuck ♥
Robin Hood ♥
Wildfire ♥
Outsourced
Love Bites
Blue Mountain State
Entourage
No Ordinary Family
Pan Am
Alcatraz
Death Valley
Criminal Minds: Suspect Behavior
Generation Kill
The Unusual
Dexter
Smash
Partners

 


Serier som jag sett minst en säsong av men inte följer längre/ inte sett klart på:
Gossip Girl
Smallville
The Secret Life Of The American Teenager
Legend Of The Seeker
Modern Family
Terra Nova
Sherlock
Crusoe
90210

You know the feeling

Mad Men säsong 1

Mad Men säsong 1
Seriens handling: Ett drama om en av New Yorks mest prestigefyllda reklambyråer i början av 1960-talet, med fokus på ett av företagets mest mystiska men extremt begåvade annonschefer, Donald Draper.
Tina tyckte: Jag har ofta hört talas om att Mad Men ska vara en så bra serie. Efter att jag har skaffat netflix har den funnit där, så till slut började jag kika. Jag hade ingen aning om vad de handlade om innan. Jag älskar att det utspelar sig på 1960-talet. Tycker de spelar väldigt bra så att allt passar in i tiden. I början av säsongen tyckte jag bara de var sega avsnitt utan händelser, ingen riktig storyline. Det var inte förns de sista 4 avsnitten då det började hända lite som jag tyckte det blev bra. Kan vara för att jag är så van alla dramapumpade serier så man saknar det då det är lite drama. Älskar Peggy, speciellt i slutet av säsongen. Ogillar Pete, men han kan det väl inte vara någon som gillar? Sedan måste jag också lägga till att det är kul att se Maggie Stiff (Känd som Tara i Sons of Anarchy) spela Rachel Menken som Draper blir kär i. 
 
Jag kommer absolut fortsätta titta på Mad Men. /Tina
 
 

Follow on Bloglovin