Citat #5

 
 

Crash this train

 
Denna låt spelades under de sista minuterna i senaste Sons of Anarchy. Jag är obsessed, älskar den! Därför tänkte jag dela med mig av den. Slänger in en bild från ungefär då låten börjar spelas i avsnittet. /Tina
Sons of Anarchy S06E07 - Sweet and Vaded

The Hunger Games: Catching Fire

Här är den sista trailern inför Catching Fire! Längtar så efter denna film och tror att den kommer att vara grym! Har läst alla böckerna och dom är verkligen grymma!

/Sofia

Sofia's Filmlista

Breaking dawn
Safe Haven
R.I.P.D
The Heat
Percy Jackson: Sea of Monsters 
White House Down
Don John
About Time
Fast & Furious
Fast Five
Fast & Furious 6
Drive
Getaway
127 hours
The Vow
Pearl Harbor
Perks of Being a Wallflower
The Place Beyond the Pines
Baksmällan del |
Baksmällan del II

Baksmällan del III
Sherlock Holmes 
Sherlock Holmes: A Game of Shadows 
After Earth
Oblivion
Pacific Rim
Now You See Me
Grown Ups
Grown Ups 2
The Lone Ranger
Despicable Me 2
The Wolverine
Movie 43
The Amazing Spider-Man 
Oz the Great and Powerful
Iron Man 
Iron Man 2
Iron Man 3

The Avengers
Thor

Thor: The Dark World
Captain America
The Internship
Spring Breakers
Olympus Has Fallen
Identity Thief
The Host
Last Vegas
G.I Joe: Retaliation
World War Z
This is the End
Carrie
2 Guns
The Call
Pain&Gain
Warm Bodies
The Worlds End
Red
Red 2
Kick-Ass
Kick-Ass 2
We're the Millers
A Good Day To Die Hard
The Impossible
Django Unchained
Hansel And Gretel: Witch Hunters
Flight
Captain Phillips
Drinkin Buddies
Paradise
Romeo & Juliet
Gravity
Non-stop
Jack Ryan: Shadow Recruit
American Hustle
Paranoia
I. Frankenstein
12 Years a slave
Out of the Furnace
  
en lite uppdaterad filmlista (:

Citat #4

 

FILMRECENSION: About time

I fredags var jag på bio och såg About time.
 
Handling: Vid 21 års ålder upptäcker Tim att han kan resa i tiden och ändra vad som händer och har hänt i hans eget liv. Hans beslut att göra sin värld till en bättre plats genom att få en flickvän visar sig inte vara så lätt som man kan tro.
Skådespelare: Domhnall Gleeson, Rachel McAdams och Bill Nighy m.fl.
Tina tyckte: Skulle beskriva filmen kort och gott som mysig. En glad och rolig film om kärlek och hur första mötet är viktigt. Rachel är lika bra som vanligt, denna gång i sin roll som Mary. Det var längesedan jag såg en film som var så lycklig som denna, och som inte hade ett storslaget slut. En mysig film, perfekt i höstmörkret!
 

Tina's filmlista

Tina's filmlista, detta är givetvis inte alla filmer jag sätt, utan jag gör en uppdaterad med hyfsat nya filmer och en del "klassiker". 


Breaking dawn

Safe Haven
Ego
The Heat
Percy Jackson: Sea of Monsters
White House Down
Don John
About Time
Fast & Furious
Fast Five
Fast & Furious 6
Drive
Getaway
127 hours
The Vow
Arn: Tempelriddaren
Arn: Riket vid vägens slut
Anna Karenina
Seeking a Friend for the End of the World
Waiting for Forever
Pearl Harbor
Thor
Gangster Squad
The Place Beyond the Pines
Sherlock Holmes: A Game of Shadows 
After Earth
The Lone Ranger
Despicable Me 2
The Wolverine
Movie 43
The Amazing Spider-Man 
Oz the Great and Powerful
Thor: The Dark World
Captain America
The Internship
Olympus Has Fallen
Identity Thief
G.I Joe: Retaliation
This is the End
Pain & Gain
We're the Millers
A Good Day To Die Hard
The Impossible
Flight
Snow White and the Huntsman 
Silver Linings Playbook
The Hunger Games
The Hunger Games: Catching fire
Drinking Buddies
People Like Us
The Big Wedding
Playing for Keeps
Bel Ami
Mud
The Watch
This Is 40
Gravity
Rush
Safe House
Känn ingen sorg
Hundraåringen som klev ut genom fönstret och försvann
The Butler
Belle
The Other Girl
Draft Day
Million Dollar Arm
Are You here
The Interview
The Best of Me
Foxcatcher
The Maze Runner
Lucy
Sex Tape
Tammy
Walk of Shame
Tracks
The Fault in Our Stars
Divergent
A Million Ways to Die in the West
Neighbours
Fort Bliss
Wild
The Good Lie

 

Denna lista kommer uppdateras så ofta jag har sett en film eller ser en jag vill se. Tipsa mig gärna!

UPPDATERAD 02/10 -14

 

Veckans serier v 43 #2

 
Arrow S02E01&02&03
Sofia:
 Har helt glömt att blogga den här.. Var lite lost in space där i början av första avsnittet. Men hittade tillbaka ganska snabbt. Oliver drog ju till nån djungel nånstans efter the overtaking. Diggle och Felicity letade ju rätt på honom iallafall. Det går hett till lite överallt just nu. Queen Consolidated är nära på att bli sålt. Men Walter saves the day. Jag gillar denna serie, speciellt när man får se tillbaka blickar från när han var på ön där. Jag undrar vart tjejen och den där killen har tagit vägen, Vet att tjejen lever iallafall men vill veta vart killen tog vägen. Vore kul att se gänget back together liksom.

Grey's Anatomy S10E06
Sofia:
Asså vad håller Murphy på med? Snacka om att droppa hintar som ingen är intresserad av.. Gillar att Webber börjar bli bättre. Tycker även att det var ganska roligt när den röda muggen gick sönder och Ross var helt förstörd över det. Och sen visade det sig att Meredith och Derek hade flera stycken hemma! Tycker inte om att Christina och Meredith bråkar. Men tycker ändå att det är över en rimlig sak och båda har rätt. Kommer alltid tycka att Christina och Owen ska vara tillsammans forever and ever. Men roligt att se att han har hittat någon annan. Man märker att Christina inte riktigt är över honom än.
Tina: Kommer Webber överleva? Jag har hela tiden förväntat mig att han kommer dö, men han verkar verkligen vara på bättringsvägen. Christina och Meredith måste bli sams! Owen och Chrisitina ska vara ihop! Så är det bara. Arizona är ute och slirar på hal is med Murphy, gillas inte! Måste också påpecka att detta avsitt var väldigt snyggt filmat. 
 
Vampire Diaries S05E04
Sofia:
Äntligen fick dom veta att Bonnie hade dött. Har bara väntat på att det ska komma ut. Satt ärligt och fällde en tår på slutet där när dom hade sin "begravning" för hon.. Gillade att se Elena och Stefan tillsammans igen, roligt att se att den här gången så var det Elena som visade Stefan vad han kunde göra. Men vad håller den där professorn på med? Tycker att den här säsongerna är en av dom bättre om man jämför med förra! Hoppas att den fortsätter såhär!

Scandal S03E04
Sofia: 
Vet inte riktigt vad jag ska säga.. Tycker att detta avsnitt var lite segt.. Gillar däremot Fitz när han valsade in på Eli's kontor. Gillar inte den mannen asså! Han bara förstör allas liv. Gillar att Huck och Jake jobbar tillsammans lite smått. Hoppas det händer mer snart.
Tina: Fina Huck. Så himla hemskt att han ska vara så trasig invändigt. Älskar att Jake är tillbaka, vill verkligen att han och Olivia ska få ihop det på riktigt. Olivia måste släppa greppet om Fitz, och om sin far. Vilken hemsk människa. De måste göra något åt honom.
 
Reign S01E02
Tina: Ännu ett bra avsitt. Gillar denna serie. Gillar att Francis faktiskt är på Marys sida. Spännande att de så gärna vill ha henne död. Tycker det både är lite scary med flickan i väggarna som det är bra. Vad är grejen med att en av Marys "flickor" är kungens nya girlfriend? 

White Collar S05E01&02
Sofia: 
Tur att dom fick ut Peter från fängelset. Men gillar däremot inte på vilket sätt.. Och det har redan kommit tillbaka för att bita Neal i röven. Det kommer nog bli svårt för honom att hålla sina business på the low key nu. Speciellt nu när han har en ny handler..Gillade när Peter och Neal jobbade tillsammans. Men börjar gilla den nya killen lite nu. Mozzie är ju bara sååå underbar! 

The Carrie Diaries S02E01 - Säsongspremiär!!
Sofia: Gillar denna serie! Och älskar att Carrie träffade Samantha i detta avsnitt så wonderful! Jag hade fått för mig att Sebastian och Maggie hade legat. Men så var det ju inte, så det var ju ett plus! Tror även att Carrie och Sebastian kommer att bli tillsammans igen. Ska bli riktigt kul att se när Carrie träffar Charlotte och Miranda men det kanske inte blir i denna säsong. Hoppas hoppas!

It Takes a Choir

 
Fann denna på USA Network's facebook! Love it!

Captain America: The Winter Soldier

 
Såg precis denna trailer idag! Ser lovande ut! Premiär har den någon gång under 2014.

Veckans serier v 43 #1

 
The Walking Dead s04e02 "Infected"
Sofia: 
Så bra avsnitt! Att svaret var att dom hade blivit sjuka av någon sorts influensa virus och sedan dött av det. Och att det inte bara var Patric utan även en annan kille. Som tur var hade låst in sig för att han gick i sömnen!
Nu står dom inför nästa hot. Ett virus som dödar snabbt och även den där zombie mataren. Undra vem det kan vara.. Är säkert någon som man aldrig trodde det skulle vara eller en av dom lilla tjejerna som förlorade deras pappa. Snabbt tänkt av Rick att offra grisarna för att få bort the walkers från stängslet. Tror även att Michonne hade en liten bebis när the apocalypse bröt ut.. Hoppas att man får se lite mer av hon nu, och vart hon kom ifrån! 
 
Homeland S03E4
Sofia: 
Det är ju ganska klart att den där snubben som hänger runt Saul inte vill att Carrie ska vara ute och gör allt för att hon ska hamna tillbaka där inne.. Sen att Dana hjälpte Leo att rymma.. Det var inte ok när det kom fram vad han egentligen satt där för.. Börjar bli lite bättre nu och hända saker. Det gillar jag!
 
Revenge S03E04
Tina: Fasiken vad jag tycker Revenge är bra nu! Allt går inte riktigt som Emily planerar, både på gott och ont. Hon måste få bort Jack från det där. Varför säger Aiden till Conrad att det är Jack som vill döda honom? Vad har Victoria och hennes son på G? Gillar inte! 
Sofia: Snacka om att Aiden inte vill ha med Jack i bilden. Då han sa till Conrad att det var han som vill döda honom... Frågan är om Victoria och Patric planerar något eller om Patric är shady och planerar något på sidan av..Har en känsla av att det är så faktiskt..
 
 
Beauty and the Beast S02E03
Sofia: 
Gillar denna serie sååå mycket! Att Vincent äntligen börjar minnas!! Gillar däremot inte när han ljög för Kat om att han kom ihåg när dom hade varit och simmat på det där hotellet.. Iof så ljög ju hon också..Tror även att Gabe är lite små kär i Kat. Vill se mer nuuuu!!
 
Sons of Anrchy S06E07
Tina: Ojoj, vilket avsnitt! Fantastiskt kul början då de lurar the prospect! Sedan hela grejen med Venus. Tacka jax för att han dödade den där hemska kvinnan. Fyfaaan! Sedan till det som gjorde hela avsnittet. Jag har ju länge funderat på om Tara verkligen är gravid och har tvivlat på henne. Och mycket riktigt, inget barn där inte. Nog för att Gemma är hemsk, men att fejka ett missfall?! Tyckte faktiskt det var till att ta i. Det är ju hemskt mot Jax, han tror ju att han förlorade ett barn. Usch... Blir intressant att se hur resten av Taras plan kommer gå, Jax är faktiskt inte värd att få sina barn ifrån tagna. Om tara ändå kunde vara ärlig och prata med Jax?!
Sofia: Tycker att det var sjukt kul när dom lurar the prospect! Man såg verkligen att han trodde att han var ute. Sjuk morsa Venus har eller hade då.. Bra att Jax dödade hon! Gemma är ju en lite bitch, men de Tara gjorde?! inte ok på nåt sätt! Hon lurar verkligen alla och när dom för reda på det kommer det ta hus i helvette!  
 
Agents of S.H.I.E.L.D. S01E04
Tina: Sky! Hmmm! Att hon tagit sig in i SHIELD av en anledning anade jag inte! Tur det var en "bra" sådan också. Hoppas de kan hjälpa henne hitta det hon vill. Kvinnan i the flowerdress kommer bli intressant att se mer av. Denna serie blir verkligen bara bättre och bättre. Sedan kan jag inte rå för att jag vill ha en romans mellan Sky och Ward!
Sofia: Trodde verkligen att Sky hade tagit sig in i SHIELD av en helt annan anledning! Har en känsla av att hon och Ward kommer att hända! Blir bara bättre och bättre denna serie!
 
Chicago Fire S02E04
Tina: Åter igen ett bra avsnitt. Gillar inte att Dawson och Shay bråkar. Shay behöver ta sig i kragen igen, hon kan inte vara så crazy, det kommer sluta illa. Tycker inte att Dawson ska vara med Jay oavsett. Bad news. Hemskt om de måste ge upp Molly, det är inte ok. 51 är inte detsamma utan Chief Boden!! Undra vad som kommer hända? Och Severides farsa som chef? Njäääääää! -
Sofia: Gillar inte den där kaos killen, vad han nu heter.. Han tände ju på Game Day, det är helt klart. Vore tråkigt om dom måste sälja Molly's. Är även skeptisk mot den där tjejen som Shay hookade med.. Fotografen där. Känns som att det kommer komma tillbaka och bite her in the ass... Och Severide's pappa som chef?, neee. Gillar Boden!
 

Låt mig presentera, Christian Grey

 
Dåså brudar, här är våran nya Mr Grey. Det blir nog bra, svårt att säga hur han kommer göra sig i rollen då jag inte sett honom spela något över huvudtaget. Såg på IMDB att han varit med i bl.a. Once Upon a Time. Snygg är han ju iallafall, men han är ingen Charlie Hunnam. Vad tycker ni om Jamie Dornan?
 

Mer Homeland

I går fick Homeland glada nyheter. De har nu blivit upplockad för en fjärde säsong. Vi kommer alltså få fortsätta se Carrie och Brody hösten 2014. Kul tycker jag! :)
 

Dear God

Känner såhär efter senaste Sons. /Tina
 

Citat #3

 

Kan säga såhär

                                            
 
 
 
 

Citat #2

 

Veckans serier v 42

 
Homeland S03E03
Sofia: 
Tycker faktiskt att detta avsnitt var lite segt.. Vet inte riktigt vad mer jag ska säga. Känns som att det är samma sak som händer hela tiden. Riktigt kul att man fick se mer av Brody nu och vad han håller på med. Dock kaos det stället han har hamnat på.. Undra hur det kommer att gå för honom där och om han kommer ta sig därifrån.
Tina: Kul att Brody är med igen! Men vart tusan har han hamnat?! Hur kan Carrie ha skickat honom dit? Hon måste hjälpa honom därifrån!! Fast först måste hon hjälpa sig själv. Hon måste släppa CSI. Tycker serien har lite för segt tempo nu, hoppas de drar på det fram över.
 
Revenge S0303
Sofia: 
Gillar denna serie nu! Mycket som händer och det börjar närma sig slut tampen känns det som. Aiden verkar vara en lauring och är egentligen på Emily's sida.. Var lite lost där jag.. Självklart så gick det ju inte vägen för pastorn och Conrad. Men det kunde man ju förstå. Kan ju inte erkänna i början av säsongen.. Ska bli riktigt kul att se hur dem går vidare.
Tina: Jag var lite lur på Aiden redan från att han döck upp, kunde han verkligen bedra Emily? Så himla kul att det visade sig att han och Emily samarbetar. Tror dock att Emily kommer få lite kämpigt med Daniel nu, tror också att Victorias son är farlig, lite för nyfiken och dryg. Slutet?! Precis då Conrad ska göra som Emily vill så krockar han och Fader Paul dör?! Shit asså. Jag har en baaaadfeeling om detta!
 
Chicago Fire S02E04
Sofia: 
Klart der var Hadley! Vill veta varför han gjorde det. Och hoppas att han inte dör, så man får veta. Tycker inte om den där bruden som är där asså!! Och sen att Jay var polis?! Whaaat? Denna serie är verkligen en favorit just nu!
Tina: Hadley, vilken jävel allstå, tycker det var bra att Severide lyckades rädda honom. Hemskt det Dawson och Shay var med om, men de får inte lägga skulden på varandra, de är ju bäst ihop!! Tycker Casey gör ett grymt jobb med grabbarna. Denna serie är också en favorit för mig.
 
Beauty and the Beast S02E02
Sofia: 
Hoppas att Vincent börjar att minnas snart! Fast gillar att se när han lär känna Kat igen!
 
Sons of Anrchy S06E06
Sofia: 
Trodde att avsnittet skulle vara mer kaos än vad det var faktiskt. Mötet hela klubben hade var verkligen på tiden asså!  Gillar att Bobby är med lite igen! Och slutet var ju bara underbart!! 
Tina: Avsnittet innehöll mindre drama än jag trodde. Heja Jax! Det är bra att han försöker få ett slut på vapenhandeln. Frågan är hur det ska gå tillväga. Gillar inte Taras plan, inte alls. Det kommer inte sluta som hon vill. Tror inte hon kan lita på Wendy. Jag ÄLSKADE slutet, det är precis sånt där jag älskar med denna serie. 
 
 
Criminal Minds S09E04
Tina: Ett avsnitt som handlar om en man som gör lobotomi på sina offer.  Spännande! Är det något jag tycker är super läsktigt och superintressant är det allt som har med lobotomi att göra! Ett riktigt bra avsnitt. Tycker Criminal Minds är bra på att göra "nya" avsnitt hela tiden utan att det blir samma samma varje avsnitt. Spännande med nya chefen, vad är det han och JJ inte kan prata om? 
 
Greys Anatomy S09E05
Sofia:
 Asså Alex pappa! Fnissade lite när jag såg vem det var! Fattar inte varför Meredith blev förbannad för att Bailey tog operationen istället för henne när hon var med Zola! Hon behöver ju inte jump in direkt liksom, ta det lite chill när hon precis har kommit tillbaka liksom.
Tina: Meredith är lite allover känns det som. Hon behöver prioritera utan att få dåligt samvete. Christina har rätt, men jag tror inte att Meredith kommer vilja inse det. Är det the end of Meredith och Christina? Alex kommer ångra att han inte pratade med sin pappa, dock tror jag inte det är sista gången vi ser honom. Heja Callie! Ta tag i livet och gå vidare från Arizona, hon är inte värd dig!
 
Scandal S04E03
Sofia:
 Tycker så synd om Huck asså! Gillar honom väldigt mycket. Sen att Olivia ljög för mamman där.. Var väl kanske för det bästa dock.. Och do not like Eli asså! Inte alls.
 
Vampire Diaries S06E03
Sofia:
 Helt avsnitt om doppelganger. Ganska kul att se faktiskt. Men synd om Damon det Ketsia sa. Att dom "Stefan" och "Elena" alltid hittar tillbaka till varandra. Tycker att det är roligt att se när dom visar lite om det som hände för längesen.
 
Agents of S.H.I.E.L.D. S01E04
Sofia:
 Aaah! så roligt att dom var i stockholm! Gillade detta avsnitt och tycker att det blir bättre och bättre för varje avsnitt!
 
Hart of Dixie S03E01&02
Sofia:
haha fyfan vad kaos George Tucker är i första avsnittet! Var ju ganska givet att Zoe skulle komma tillbaka till bluebelle. Och alla vet ju att hon fortfarande är kär i Wade. Åså Lemon då.... Herregud, det är ju dock roligt att se att hon och Wade är vänner. Dom som hatade varandra i första säsongen. Tror ändå att Zoe och Wade kommer att bli tillsammans igen. 
 

Reign S01E01

Reign S01E01 - Säsongspremiär!!
Tina: Äntligen! Jag har verkligen längtat efter denna serie. Gillar serier som har mycket historia i sig. Tyckte det var ett hyfsat pilotavnsitt. Det kändes som de tryckte in nästan lite för mycket info i första avsnittet. Man förstår redan nu att denna serie kommer levera mycket drama. Intressant med triangeldrama mellan Marry, Francis och Sebastian. Gillade på direkten Sebastian, samtidigt som han känns lite hemlighetsfull. Det ska verkligen bli kul att se mer av denna serie. Längtar redan till nästa vecka!

Veckans serier V.41 #1

 
Homeland S03E02
Tina: Carrie, snälla Carrie. Jag gillar dig i vanliga fall, men inte nu. Sluta och försök ta hand om dig själv så du kommer ut från psyk. Där hör du inte hemma egentligen. Saul måste verkligen få något att funka nu, för annars ska han ha stryk för att han gjort så mot Carrie!! Det är spännande att se hur Brodys familj tar allt och hur hans dotter bearbetar allt. Jag saknar fortfarande Brody, men jag tror han dyker upp nästa avsnitt, hoppas jag. 

Sofia: Asså jag får ju nåt psykbryt på Carrie! Hon är sjukt bra på det hon gör men hon är fööör på.. Saul är en liten bitch som vanligt.. Har gillat han dom tidigare säsongerna men nu gillar jag han inte alls! Ska bli kul att se vad Brody har för sig nuförtiden. Men han kommer väl vilket avsnitt som helst. 
 
Revenge S03E02
Sofia:
Gillar inte det Aiden håller på med. Inte alls! Jag undrar om Patric har någon dold agenda nu när han har kommit "hem", eller om han bara är där liksom. Tycker fortfarande inte om Charlotte, hur hon beter sig liksom.. Får se hur det kommer att gå framöver.
 
 
Sons of Anarchy S06E05
Tina: Det går inte riktigt som Jax vill. Dock tycker jag att han tar alldeles för lite med bordet. Klubben måste få veta allt. Jag hoppas att Sheriffen kommer till sina rätta sinnen och inte ger sig på klubben. Tara får inte hamna i fängelse!! Jag börjar faktiskt tvivla på att hon verkligen är gravid. Är hon det eller är det någon hon bara säger?Jag tror inte hon kan lita på Wendy. Hon måste lita på Jax. Jag tror på honom. HUR vidriga var inte fängelsefakterna mot Gemma?! FY FAAN. Vilken sjuk tur att Jax kom på ölen... Hela huset försvann ju! VAD KOMMER HÄNDA NU?! Har klubben någonsin varit med om något liknande?!

Sofia: Allt är lite kaos just nu. Jax gör alldeles för mycket själv och snackar inte om det med klubben.. Börjar gilla Sheriffen lite nu faktiskt, när han fattar att det är nåt fuffens på gång. Kommer Tara verkligen komma ifrån Charming? och kan hon lita på Wendy? Fängelsevakterna var ju endast sluskiga äckel! ÅSÅ SLUTET!!! Jävla Irish! Nu jävlar har dom satt sin sista potatis! Nästa avsnitt kommer att vara grymt!
 
Chicago Fire S02E03
Tina: Nu börjar det hända grejer. Severide är för het på gröten, han måste vara smart för att de ha få fast Hadley. Jag är faktiskt ganska säker på att det är han. Och han gillar uppmärksamheten han får. Att Gabbi har kärat ner sig i den där duden. Tur att hon fick se vem han var egentligen nu och att det inte gick längre. Jättetråkigt att de måste kämpa med baren Molly. De måste få tyst på han som skvallrar i huset, han kommer ställa till det för dem.

Sofia: Det måste ju fan vara Hadley! Eller är det en liten curvball också äre inte han. Visste att den där snubben som Gabbi höll på med var lite skum. Blir så irriterad på den där bruden som är där och bara lägger sig i varenda liten grej! Och han som håller på att skvallra! Serien går verkligen åt rätt håll!
 
Beauty and the Beast S02E01 - Säsongspremiär!!
Sofia: Yey till att dom hittade Vincent, Ney till att dom har rensat hans minne! Men han verkar ändå ha på känn att han känner Kat! Gillar inte den dom har gjort honom till. Men ska bli riktigt kul att se hur dedt utvecklas!
Denna serie har blivit en favorit hos mig under slutet av förra säsongen. Så det är superkul att den äntligen har börjat igen!
 
 
 
 
 

Citat #1

 

The Walking Dead s04e01

Har längtat så sjukt mycket efter denna serie! Även fast att jag blir livrädd och inte vågar gå ut om jag kollar på kvällen... Men what ever den är grym!
 
 
30 Days without an accident

Detta avsnitt var bra för ett första avsnitt. Hoppas att det fortsätter i denna riktning! Kul att se att dom har kommit en bit på vägen och odlar egna grönsaker och sånt. Jobbigt att det är en himla massa walkers som står och trycker på samma ställe..Det kommer inte att sluta bra.. Gillar även att Rick inte är totalt craycray längre! Men alltså vilket totalt kaos när alla walkers började ramla ner genom taket! Shit pomfritt! Och blev helt jävla total lurad av tjejen där. Såg precis ut som en walker! Herrejävlar! As bra att han märkte att det var något tokigt som pågick där. Sen killen där i slutet. Undrar vad som hade hänt med honom om det var så att han hade blivit riven eller så. Eller om han bara var väldigt sjuk som ledde till att han sen dog? För dom som har sett trailern så vet ni vad som kommer att hända i nästa avsnitt... Undrar även vart The governor har tagit vägen och undrar när vi kommer att få se honom igen och hur craycray han kommer att vara då..Nästa avsnitt ser vi om en vecka och det har fått namnet Infected!

it's true

 
I lördags kom det tråkiga nyheter. Charlie Hunnam, som spelar Jax i Sons of Anarchy, har tvingats hoppa av rollen som Christian Grey i filmen Fifty shades of Grey. Inspelningen för filmen skulle börja i november och krokar med SoA och det är anledningen till att han hoppar av Fifty shades.
 - Hans tv-schema ger honom inte tillräckligt med tid att förbereda sig, säger filmbolaget Universal Pictures i ett uttalande.
Filmmakarna och Charlie Hunnam har kommit överens om att hitta någon annan till den manlige huvudrollen.
 
Jag är besviken, jag har längtat efter att se hur Charlie skulle spela i denna roll som Christian Grey. Jag har läst bok ett och två och håller just nu på att läsa tredje. Se dem göra film av dessa böcker, bara de är intressant. Nu hoppas jag bara att de inte ersätter Charlie med någon dålig, haha. Några jag skulle kunna tänka mig i rollen är Chris Hemsworth, Ryan Gosling, Chris Pine, Ian Somerhalder och kanske Matt Bomer. 
 
Jag väntar med spänning efter att de presenterar nya Mr. Grey.
 
Vad tycker ni? Vem kan ersätta Charlie?
 

Höstens seriestarter

Tjena! Bättre sent än aldrig är ett motto jag använder alldeles för mycket numera. Jag har börjat plugga sista året på universitetet och haft 1000 saker att göra och Sofia har jobbat på, så ingen av oss har riktigt hunnit med bloggen. Det tar mer tid än man tror. Men nu är nästan alla höstens serier igång och då ska även vi kicka igång bloggen.  Här kommer ett inlägg om de avsnitt som varit hittills i höst.

Criminal Minds S09E01 & S09E02
Tina:Vilka två avsnitt att börja säsongen med! Fantastiskt! Criminal Minds är lika bra som vanligt. Första avsnittet slutade inte som man trodde. Inte har man någon gång tänkt att en mördare ska ha en identisk tvilling? Och att den tvillingen senare visar sig vara en psykopat han med är ju galet. Att mamman manipulerat pojkarna så hemskt också, blad de sjukaste avsnitten jag sett av den anledningen. En mycket bra start på säsongen som sagt!

Chicago Fire S02E01 & S02E02
Tina: Fortfarande en av mina favoriter. Två bra avsnitt. Vi börjar med Severide och Reene, det är inte hans barn?! HUUUR kan hon bara anta det då hon vet att det kanske inte är så ens?  Han skulle bli en sån fin pappa. Synd att det får vänta till framtiden nu bara. Dawson är fortfarande min solklara favorit i serien. Jag tycker hon ska vara med mills, men hon envisas med att inte vara det. Duden hon raggade upp i baren verkar inte vara något kap. Sedan är det hemskt hur en gammal brandman kan tända eld på massa bygnader, bygnader som betyder mycket för de olika på 51. Take him down!! En sista grej, Casey blev plötsligt två barns far. hmm... Undra hur det kommer gå för honom. Riktigt dåligt vad hon har ställt till med då pojkarna inte har en pappa längre. Caseys liv kommer ju stå still i 15 månader nu.

Sofia: Endast kaos! Men så sjukt bra asså! Hade lite på känn att det inte var Severides barn faktiskt.. Kanske lika bra det. Även fast att han hade blivit en super pappa. Men tycket att han ska ha barn med Shay! Hejar även på Casey och Dawson. Och Total kaos att han nu tar hand om barnen o:. Får väl se hur det kommer att gå.. Men 15 månder liksom!>/span>

Greys Anatomy S09E0102 & S09E03
Sofia: Åh äntligen säger jag bara! Älskar denna serie! Kommer alltid att tycka att Cristina och Owen ska vara tillsammans! Tycker även att Arizona får skylla sig själv att Callie drog med Sophia! Hon kan fan inte bli arg för det asså. Blev även arg på Ross för att Heather dog. Hans fel juu! Iof så får ju han leva med att det var hans fel att hon dog.. Är glad att Richard inte dog dock. Bitter är han ju också.. Är ju kanske lite förståeligt då han fick en slang genom näsan för att kunna äta.. Så hoppas att han inte menade det han sa till Meredith.Älskar även Derek och Meredith utan sömn haha somnar över allt!

Homeland S03E01 - Säsongspremiär!!
Tina: Det var inget super avsnitt. Det var okej. Det märks att det var ett tag sedan man var inne i Homelandbubblan. Jag fattade bara hälften, eftersom jag knappt minns förra säsongen. Dock kom det tillbaka mer och mer under avsnittet. Jag blir så jävla förbannad på Saul. Gå mot Carrie sådär?! INTE OK. Dock har Carrie bäddat lite för sig själv, men hon är ändå grym på det hon gör, Saul har ju alltid stöttat henne... Saknade Brody i detta avsnitt.

Sofia: Håller med Tina. Var inte ett speciellt märkvärdigt avsnitt..Som Tina sa så var det ett tag sen man var inne i Homelandbubblan.. Saul är en lite bitch.. Men Carrie slutade ju även ta sin medicin så det var ju bara väntat att hon skulle bli craycray igen..Saknade Brody jag med. Hoppas att han kommer in snart igen!

Scandal S04E01 - Säsongspremiär!!
Tina: ÄNLTIGEN BÖRJAR DET. Olivias pappa? Det märks vem som skapat henne. Älskade att hon inte gick med på hennes fars krav och gav sig direkt in i spelet. Fitz måste verkligen ta sig i kragen och styra upp sitt liv. Oliva är värd så mycket bättre än honom, jag hoppas hon förstår det snart. Samtidigt som jag säger det älskar jag deras kontakt och dragkraft till varandra. Oliva passade väldigt bra ihop med Jake, jag gillade honom. Synd att Olivias pappa har tagit honom. Millie är som vanligt och försöker rädda sitt eget skinn med sina små planer med Cyrus. Någon måste stoppa henne snart och ta ner henne på jorden.

Sofia: Finally! Olivias pappa är kaos! jävligt bra att hon inte gick med på hans krav asså. Även att Fitz hade planerat typ allt?! Saknar Jake lite faktiskt..  Och Millie är ju som vanligt kaos! tänker endast på sig själv hela tiden och ingen annan... Gillar hon inte, har aldrig gjort och kommer aldrig att göra! Är taggad för nästa avnitt!!

Sons Of Anarchy S06E01,02,03 & 04
Tina: Jag har längtat efter Sons, länktat efter lite mer Jax i vardagen. Det har redan hunnit gått fyra avsnitt men jag tycker verkligen att de senaste var de bästa av dem.  Nu händer det lite grejer som de ska göra i Sons, det ska chocka lite. Heja Otto säger jag bara!! Äntligen var det någon som tog ihjäl den där idiotiska mannen! Är lite osäker på om jag gillar det Tara håller på med, vi har inte fått sett eller hört henne säga rakt ut vad hon planerar, men det är inte något Jax skulle gilla heller troja... Deras kärlek sätts verkligen på prov hela tiden. Jag hoppas verkligen de kan hitta tillbaka mer tillvarandra igen.  

Sofia: Äntligen asså! Har saknat detta! Vad håller Tara på med undrar jag.. Har en känsla av att hon bara kommer att försvinna med barnen:O hoppas verkligen inte på det, då dom passar så bra ihop! Också den där jävla ex marshallen... Han ska ju ha en käftsmäll! Så underbart att Otto tog ihjäl han! Sjukt bra! Tråkigt att han själv dog däremot :( 
 
Revenge S03E01 - Säsongspremiär!!
Sofia: Denna serie är ju alltid lite kaos. Charlotte är en lite bitch nuförtiden. Nolan är tillbaka och han är ju bara underbar! Jack är lite otrevlig han också. Men innerst inne så tror jag att han inte hatar Emily utan tvärtom. Ska bli kul att se hur det utvecklas under säsongen! Sen att Aiden är tillbaka men tänker hjälpa Victoria för att destroy Emily, whats up med det liksom?
Tina: Ett bra första avsnitt faktiskt. Jag  undrar dcok hur lång levnadstid denna serie har egentligen.  Gillade verkligen inte det Jack gjorde mot Emily, de måste bli vänner igen. Älskar fortfarande Nolan. Slutet på avsnittet gör att förväntningarna är höga på säsongen.


Vampire Diaries S06E01 - Säsongspremiär!!
Sofia: Älskar Damon och Elena tillsammans! Däremot att Silas är Stefans Dubbelgångare.. Bara det är ju kaos! Sen är ju Katherine tillbaka också. Fast som människa denna gång. Ett ganska bra första avsnitt på säsongen faktiskt. Får se om det fortsätter i den riktningen.

Agents of S.H.I.E.L.D. S01E01 & S01E02
Tina: Första avsnittet var lite segt, men helt okej. Riktigt kul att se Cobie Smulers i något annat än HIMYM. Min favorit karraktär blev direkt Sky och Agent May. Andra avsnittet visade serien sina riktiga färger. Ett riktigt bra avsnitt med en hel del action. Älskar tekniknördarna! Ska bli kul att se mer av denna serie. Saknar dock några superhjältar och riktiga superhjälts krafter, är inte det Marvel är all about?

Sofia: Har längtar efter denna serie sjukt mycket då jag är en liten marvel nörd! Första avsnittet var lite segt, men helt okej. Gillar agent Coulson och Grant! Tekniknördarna är ju bara underbara! Andra avsnittet var bättre med mer action och så. Det går i rätt riktning helt enkelt!

 
 

The end of Dexter

Dexter S08E12 - Remember the Monsters?
 
Tina: Dexter har alltid varit en favoritserie hos mig. Jag har älskat kombon mellan allvar och humor. Jag har alltid älskat Dexter sarkasm. Säsongen överlag tycker jag har varit bra, lite seg på mitten. I slutet hettade det till igen. Efter avsnitt 11 kände jag på mig att det skulle kaosa. Väl under avsnitt 12 så fyllde det inte riktigt mina förväntingar, trodde på mer känsor och kaos. Nog bjöd det på det ändå, men inte lika mycket som jag förväntat mig. Jag hatar verkligen att de dödade Debra. Jag kände det på mig men tänkte att de borde ta död på Dexter först. Sedan något jag inte tänkte på då jag såg avsnittet utan efteråt var det väldigt symboliskt att Debra blev Dexters last kill. Sedan gillade jag Hanna i detta avsnitt, snacka om badass, om någon kan skydda Harrison är det hon! Fruktansvärt att Dexter lät alla tro att han är död, speciellt då han inte är det. Tycker faktiskt serieskaparna skulle ha skippat de sista minuterna och slutat serien då Dexter kör in i stormen. Blir så jävla förbannad på Dexter hur han kan slänga bort en framtid med sin son och flickvän sådär. Han är inte samma man som han var för 8 år sedan så serien började. Så jag har blandande känslor.

Sofia: Dexter. Har alltid gillat Dexter. Serien har haft sina dippar och sina absoluta toppar! Precis som alla andra serier. Men dom lyckas alltid fånga intresset och förväntan för nästa avsnitt. Det kommer bli tråkigt att inte ha med serien på schemat på måndagar längre. Men det var nog ändå dax att ta farväl av honom. Dåligt att dom dödade Debra men man hade ju på känn att någon av dom skulle dö. Och när Deb blev skjuten där i slutet av elfte avsnittet så stog det nästan klart att det var hon som skulle dö... Men jag hoppades ändå på att hon skulle överleva där när det såg ut som att allt skulle bli bra. Men tog en tvär vändning åt andra hållet.. Gillade Hanna starkt i detta avsnitt, riktig hårding! Dock blev jag lite besviken på att Dexter inte kom iväg till Hanna och Harrison.. Men det förstog man ju nästan ändå..Gillar även att Hanna och Deb bondade med varandra och inte var fiender längre! Också det här med slutet då.. Blev lite ledsen när han pulled the plug på Deb. Och sen körde in i stormen.. Sen dom sista minuterna när man får se han köra timmer. Vafan?! då blev jag faktiskt lite arg och besviken. Hade nästan hellre sett att han dog istället för det där. Endast olycklig!
 
 
En video the Dexter team delade på FB där skådespelarna tackar för åtta säsonger.

Follow on Bloglovin