Veckans serier v 43 #1

 
The Walking Dead s04e02 "Infected"
Sofia: 
Så bra avsnitt! Att svaret var att dom hade blivit sjuka av någon sorts influensa virus och sedan dött av det. Och att det inte bara var Patric utan även en annan kille. Som tur var hade låst in sig för att han gick i sömnen!
Nu står dom inför nästa hot. Ett virus som dödar snabbt och även den där zombie mataren. Undra vem det kan vara.. Är säkert någon som man aldrig trodde det skulle vara eller en av dom lilla tjejerna som förlorade deras pappa. Snabbt tänkt av Rick att offra grisarna för att få bort the walkers från stängslet. Tror även att Michonne hade en liten bebis när the apocalypse bröt ut.. Hoppas att man får se lite mer av hon nu, och vart hon kom ifrån! 
 
Homeland S03E4
Sofia: 
Det är ju ganska klart att den där snubben som hänger runt Saul inte vill att Carrie ska vara ute och gör allt för att hon ska hamna tillbaka där inne.. Sen att Dana hjälpte Leo att rymma.. Det var inte ok när det kom fram vad han egentligen satt där för.. Börjar bli lite bättre nu och hända saker. Det gillar jag!
 
Revenge S03E04
Tina: Fasiken vad jag tycker Revenge är bra nu! Allt går inte riktigt som Emily planerar, både på gott och ont. Hon måste få bort Jack från det där. Varför säger Aiden till Conrad att det är Jack som vill döda honom? Vad har Victoria och hennes son på G? Gillar inte! 
Sofia: Snacka om att Aiden inte vill ha med Jack i bilden. Då han sa till Conrad att det var han som vill döda honom... Frågan är om Victoria och Patric planerar något eller om Patric är shady och planerar något på sidan av..Har en känsla av att det är så faktiskt..
 
 
Beauty and the Beast S02E03
Sofia: 
Gillar denna serie sååå mycket! Att Vincent äntligen börjar minnas!! Gillar däremot inte när han ljög för Kat om att han kom ihåg när dom hade varit och simmat på det där hotellet.. Iof så ljög ju hon också..Tror även att Gabe är lite små kär i Kat. Vill se mer nuuuu!!
 
Sons of Anrchy S06E07
Tina: Ojoj, vilket avsnitt! Fantastiskt kul början då de lurar the prospect! Sedan hela grejen med Venus. Tacka jax för att han dödade den där hemska kvinnan. Fyfaaan! Sedan till det som gjorde hela avsnittet. Jag har ju länge funderat på om Tara verkligen är gravid och har tvivlat på henne. Och mycket riktigt, inget barn där inte. Nog för att Gemma är hemsk, men att fejka ett missfall?! Tyckte faktiskt det var till att ta i. Det är ju hemskt mot Jax, han tror ju att han förlorade ett barn. Usch... Blir intressant att se hur resten av Taras plan kommer gå, Jax är faktiskt inte värd att få sina barn ifrån tagna. Om tara ändå kunde vara ärlig och prata med Jax?!
Sofia: Tycker att det var sjukt kul när dom lurar the prospect! Man såg verkligen att han trodde att han var ute. Sjuk morsa Venus har eller hade då.. Bra att Jax dödade hon! Gemma är ju en lite bitch, men de Tara gjorde?! inte ok på nåt sätt! Hon lurar verkligen alla och när dom för reda på det kommer det ta hus i helvette!  
 
Agents of S.H.I.E.L.D. S01E04
Tina: Sky! Hmmm! Att hon tagit sig in i SHIELD av en anledning anade jag inte! Tur det var en "bra" sådan också. Hoppas de kan hjälpa henne hitta det hon vill. Kvinnan i the flowerdress kommer bli intressant att se mer av. Denna serie blir verkligen bara bättre och bättre. Sedan kan jag inte rå för att jag vill ha en romans mellan Sky och Ward!
Sofia: Trodde verkligen att Sky hade tagit sig in i SHIELD av en helt annan anledning! Har en känsla av att hon och Ward kommer att hända! Blir bara bättre och bättre denna serie!
 
Chicago Fire S02E04
Tina: Åter igen ett bra avsnitt. Gillar inte att Dawson och Shay bråkar. Shay behöver ta sig i kragen igen, hon kan inte vara så crazy, det kommer sluta illa. Tycker inte att Dawson ska vara med Jay oavsett. Bad news. Hemskt om de måste ge upp Molly, det är inte ok. 51 är inte detsamma utan Chief Boden!! Undra vad som kommer hända? Och Severides farsa som chef? Njäääääää! -
Sofia: Gillar inte den där kaos killen, vad han nu heter.. Han tände ju på Game Day, det är helt klart. Vore tråkigt om dom måste sälja Molly's. Är även skeptisk mot den där tjejen som Shay hookade med.. Fotografen där. Känns som att det kommer komma tillbaka och bite her in the ass... Och Severide's pappa som chef?, neee. Gillar Boden!
 



Kom ihåg mig?








Follow on Bloglovin