The Price of Free and Fair Elections - Scandal S03E18

Förra veckan sändes säsongsavslutningen av Scandal. Vi, pågrund av tidbrist, bloggar bara om Scandal av förra veckans serieavsnitt. Såhär tyckte vi om finalen:
 
Tina: Jag var spänd inför avslutningen på säsongen. Denna Scandal säsong har varit lite upp och ner. I höstas var den det bästa på serielistan, men i början av 2014 var det bara för mycket drama. Jag tycker dock att de lugnande ner sig och blev bättre igen nu mot slutet. Jag tyckte finalavsnittet var bra. Inte mer än så. Jag trodde att bomben skulle smälla med alla i kyrkan, jag var bergsäker, men icke. Istället kunde Sally använda det till sin fördel för att vinna valet. Olivias mamma hade ju varit framme igen men lämnat hennes far levande. Vilket hon säkert ångrar nu då han äntligen fick tag i henne. Dock dödade han ju inte henne, VARFÖR INTE?! Hon lär inte bli kvar i där länge nästa säsong. Slutklämmen, det var givetvis Olivias farsa som låg bakom att Fitz son blev förgiftad och dog, en dag före valet. "Hon ville att han skulle vinna, så jag fixade det." "Han tog mitt barn av mig så då tog jag ett av hans". Usch. Monster!! Vänta bara tills Olivia får reda på detta. Quinn och Huck, tror faktiskt jag ogillar mer än jag gillar. Jag tyckte det  var otroligt bra att Fitz äntligen fick veta att hans pappa våldtagit Mellie. Det behövde han veta. Och nu är kanske Olivia och han slut på riktigt. Hoppas jag. En annan bra sak som hände var ju att Olivia faktiskt tog med Jake då hon drog. Äntligen! Snälla satsa på honom nu! BLI KÄR! Det känns som Scandal har lagt upp för mycket drama i säsong fyra. Det blir spännande.
 
Sofia: Scandal har hamnat långt ner på min lista denna säsong. De två tidigare säsongerna har varit så mycket bättre. Gillar inte Olivias pappa, alls, eller började gilla han ytterst lite mot slutet. Men självklart så gjorde han det endast för att få det han ville. Alltså att bli bossen över B613 igen. Trodde ett tag att det var Olivias mamma som låg bakom att Fitz son dog. Men ack så fel jag hade där. Huck och Quinn.... Big nono. Endast äckligt. Jag gillade Huck förut, men det har avtagit ganska rejält. Herrege. Bra att hon stack iväg dock, med Jake. Good for her :P Hoppas fjärde säsongen blir bättre än denna..
 
Vad tyckte ni?

Darkness is rising - Witches of East End Säsong 2

 
Här om dagen släppte Lifetime denna trailer inför säsong två av Witches of East End, samtidigt som de avslöjade att vi slipper vänta tills i höst för att få se häxorna igen, de är tillbaka redan i sommar! Men de har inte gått ut med ett exakt datum än. Jag tycker det ser ut att bli en fantastisk seriesommar! Mycket roligare än ifjol! /Tina

Orange Is The New Black säsong 2 - trailer

 
Den 6 juni ramlar nya avsnitt av Orange Is The New Black in på Netflix. - Som jag längtar! Skådespelarna själva beskriver det som "Wild", "Raw" och "Insane". Säsongen kommer vara på 13 avsnitt.
Här är trailern! / Tina

Game of Thrones - S04E01 & S04E02

Bloggar ikapp lite Game of Thrones.
Game of Thrones - S04E01 & S04E02
Tina: Jag tycker att säsongens första avsnitt var bra. Vi fick följa med både till Kingslandning och till Daenerys Targaryen. Fick även se en skymt av Arya, the Hound och Jon Snow. Jag tycker synd om Jaime och hans hand, tro det eller ej. Speciellt då Cersei säger att det är hans fel, och att han tog för lång tid på sig att ta sig tillbaka fast han var under fångeskap. Dock tror jag att det är för det bästa. Jag gillar att Tyrion verkligen försöker ta hand om Sansa. Jag förstår att hon inte litar på honom, men jag tror faktiskt att hon kan det. Hon behöver öppna sig mer för honom. Jag tror de kan ta hand om varandra bra i Kingslandning.
Till det andra avsnittet. Jag hade tyvärr blivit spoilad innan om vad som skulle hända, så jag satt mer eller mindre bara och väntade på det. Detta avsnitt fokuserade givetvis på Jofferys bröllop och bröllopsfest, som ja, inte var så trevlig som en bröllopsfest var. Joffery hade som vanligt hittat på kränkande skämt mot Tyrion och gör precis som han vill när han vill. Tyrion står emot, vilket han givetvis får sota för då Joffery blir förgiftad av pajen(tror jag) eller vinet som Cercei tror. Vinet som Tyrion serverade. Jag är fantastisk glad att någon äntligen vågat sig på att ta död på honom. Jag har velat se honom död från start. Dock att Tyrion åker på det gillar jag inte. För jag tror verkligen inte att det var han. Jag funderar på hur riket ska styras nu, hur Kingslandning kommer ta detta. Spännande!! Helt ärligt är jag inte alls intresserad att se mer av Stannis och hans del av riket. Jag tycker scenerna med Bran är ganska tråkiga de med.. 
 
Överlag tycker jag det är en stark början av säsong fyra. Rolig fakta är också att HBO kraschade då GoT hade premiär den 6 april. Säsongspremiären på TVn slog också rekord på tittare, cirka 8 miljoner tittade i USA. Serien blev bara några dagar efter premiären förnyad med TVÅ säsonger. Vi blir alltså inte av med GoT på ett tag, fantastiskt!
 
 

Hur mycket tid lägger jag på Tv-serier?

Jag gjorde som Seriedrottningen, räknade ut hur mycket tid jag lagt på Tv-serier. Gör det här du med. Mitt resultat ser ni ovan, och jag är ganska säker på att jag har glömt en hel del.. Det är ju galet! 162 dagar och 7 timmar och 26 minuter. Det är ju ganska galet! /Tina
På bilderna nedan ser ni bara en del av alla serier jag fyllde i.

 

Dylan

Dylan O'Brien ♥
 

Sommarserier som kommer tillbaka

Dessa är några av de sommarserier som jag följer som kommer tillbaka riktigt snart!
Teen Wolf säsong 4 - 23 juni
Rookie Blue säsong 6 - 19 juni
Devious Maids säsong 2 - 20 april
The Fosters säsong 2 - 16 juni
Mistresses säsong 2 - 2 juni
True Blood säsong 7 - 22 juni
 
Tyvärr är det sista säsongen både för Rookie Blue och True Blood.. Men det ser ut att bli en bra seriesommar! /Tina

Veckans serier V14

Chicago PD S01E10
Tina: Ett riktigt bra avsnitt tycker jag. Jay skötte det kanske inte som han skulle, men han löste det ju tillslut. Tycker dock att Voight skötte det skitdåligt. Det är ju hans personal, de ska han ta hand om. Sedan måste jag säga att Voight var väldigt ful i mössa... Jag älskar Adam och Kim tillsammans! Jag hoppas de kan bli något, Adam har ju varit tveksam till bröllopet hela tiden. Sist men inte minst, de bästa med avsnittet var Severide! Yeey! Han och Lindsay är ju perfekt! Jag har velat ha ihop Lindsay med Jay, men Severide är så mycket bättre!!
 
 
Grey's Anatomy S10E18
Tina: Hur roligt som helst att alla blev sjuka. Detta tyckte jag var ett riktigt bra avsnitt.  Bland de roligaste var ju när Derek bara ramlade ihop och gled ner på golvet. Haha. Bra av Meredith att kliva in i hans ställe då. Det trodde jag nästan inte hon skulle göra. Alex får ett jobberbjudande, intressant, jag tror han kommer ta det.
Revenge S0317
Tina: Emily försöker närma sig Pascal, men det går inge vidare. När ska hon lista ut att han är kär i Victoria? Det kommer hon kunna använda. Jag tyckte faktiskt att detta avsnitt var lite tråkigt. Det hände lixom inget. Vet inte riktigt vad Jacks mamma hålle rpå med.. Vilken tur att hon inte svepte glaset med sprit, men när hon till och med häller upp glaset är det nära för henne. Blir inte förvånad om hon kommer börja dricka igen.
 
Scandal S03E16
Tina: Kaoset fortsätter i vita huset. Jag tyckte det var bra att Olivia skickade in Abby istället. Dock fick hon ju komma dit ändå. Olivias mamma tänker spränga vita huset! Eller presidenten iallafall! Jag tycker det är asbra att Olivia och gänget fått ner B613 men, det kanske var lite dålig timing. Det kan ju de inte veta givetvis. Jag tycker det var fullt av henne att utnuttja Jake sådär. jag hoppas på dem fortfarande. Dock ser det mörkt ut, som han sprang in på hennes kontor i slutet. Det ser ut att bli en spännande säsongsavslutning om några veckor.
 
 

Gillar du oss?

Klicka här:
Följ vår blogg med Bloglovin

De bästa serieparen - del 4

Neil Caffrey och Sara Ellis (White Collar)
Jag har hittills sett fyra säsonger av White Collar och älskar det. Jag älskar Neil. Speciellt då han är tillsammans med Sara, som spelas av Hilarie Burton, känd som Peyton i One Tree Hill. Jag tycker de passar bra ihop, hon förstår Neil. Bilderna nedan är från säsongsavslutningen i säsong fyra. Då Neil friar till Sara på låssas. Jag önskar att det var på riktigt, och det tror jag de båda önskar också. Jag är rädd att det inte blir ett lycklig slut. Men tillbaka till de viktiga. De är absolut ett av mina favorit seriepar!
Vad tycker du?
 
 
 
 

How Ted Met The Mother


Okej. Då har sista avsnittet av How I Met Your Mother. Nio säsonger och 208 avsnitt. Här kommer våra tankar om de två sista avsnitten, Last forever: Part one and two.
Har du inte sett alla säsonger av HIMYM, kanske du inte ska läsa detta inlägg.
 
Detta gillade vi:
» The last high five, eller den som är så bra så det inte behövs några fler
» Ted flyttade inte till Chicago
» Marshal blev tillslut domare, Judge Fudge!
» The Playbook is back!
» Barney blir pappa!
 
 
Detta gillade vi INTE:
» Barney och Robin skilde sig. 
» Tracy blev sjuk
» Tracy dog alldeles för tidigt
» Att gänget och Robin gled isär
» Ted slutar tillsammans med Robin
 
Slutsats från Tina: Jag blev riktigt besviken på de sista avsnitten. Jag gillade inte riktigt det där med att de hoppade massa år framåt och de gled isär och var ledsna på varandra. Och seriöst, ta död på Tracy?! Ted slutade tillsammans med Robin ändå?! NÄÄÄE. INTE OK.

Slutsats från Sofia: Jag gillade avsnitten jag! Säger som en av mina fbvänner skrev. En lök i ögat. Gillade absolut inte att dom gled isär och att Barney och Robin skilde sig. Men det som jag inte gillade alls, inte ens lite går inte att gilla det rättare sagt. Var att Tracy dog! Och att Ted slutade tillsammans med Robin. Nej! Tracy och Ted skulle ha varit tillsammans forever!
 
Vad tyckte ni?
 

Veckans serier V13

 
Teen Wolf S03E24 *Säsongsfinal*
Tina: Efter förra avsnittet kändes det intressant att se hur de sista avsnittet blir. Äntligen, äntligen fick de död på onda Stiles och räddade den goda.  Att Aiden dog gör mig faktiskt inte så mycket, tycker inte bröderna har gjort så mycket för serien så det är inga jag kommer sakna. Tycker inte att detta avsnitt var så bra som de andra varit, faktiskt. Det jag gillade mest var ju att Malia börjar i skolan. Det ska bli så himla roligt att se mer av henne och Stiles nästa säsong!
Sofia: Detta avsnitt var ganska så kaos asså. Men så bra, men ändå inte lika bra som dom tidigare men ändå bra. Och finally fick dom död på den onda Stiles! Längtar redan till nästa säsong!
 
Grey's Anatomy S10E17
Tina: Vilket bra avsnitt! Blev glatt överraskad! Ett avsnitt man inte sett liknande versioner av tidigare. Var dock sjukt förvirrad i början av det. När avsnittet var slut så kände jag faktiskt att Christina och Hunt kanske inte hör ihop ändå. Båda två kommer inte bli lycklig då. Det som var mest skrämmade tyckte jag var om de gjorde slut och Hunt blev alkoholist. Gillade att de "lurade" oss tittare då Christina hade den vita klänningen på sig och man trodde hon skulle gifta sig med Shane. Gillade även att de klämde in lite drama med Jacksons hand, blev lite orolig där ett tag att han verkligen skulle göra illa den. Bra uppbyggnad för att Christinas försvinnande efter denna säsong. Nu tror jag faktiskt att det är möjligt att hon lämnar sjukhuset för Hunts skull.
Sofia: Så bra avsnitt! Gillar att det bara handlade om Christina och Owen och alla olika vägar dom skulle kunna gå. Men ingen av dom skulle ju bli lycklig av någon av dom. Jag har alltid tyckt att dom är meant to be. Men inte efter detta avsnitt. Man blev lite lurad där av Christinas vita klänning. Trodde nästan att hon skulle gifta sig med Shane! Är bara 4 avsnitt kvar nu och det märks att Christina ska sluta. Speciellt efter detta avsnitt! Kommer sakna henne så mycket asså!
 
Revenge S0316
Tina: Alltså Emily, ojoj. Jag har så himla blandade åsiker om denna serien nu. Självklart låg hon bakom att hennes journaler kom till media själv. Jag gillar att Jack hjälper henne, hon behöver honom. Dock är jag ledsen att Aiden dragit.. Fast jag förstår honom. Det bästa som kan hända nu tycker jag faktiskt är att Emily faktiskt dödar någon av the Graysons, bara för att röra om i grytan och komma någon vart!
Sofia: Det blir ju bara värre och värre asså... Gillar att Jack hjälper henne, gillar inte någon av the Grayson. Hur ska detta sluta?

Scandal S03E15
Tina: Detta avsnitt var bättre än de förra. Kaoset med barnen asså. Herregud. Men blir så himla arg på Millie att hon inte berättar för Fitz om att hans pappa våldtog henne. Då kommer han förstå henne mer. Olivia hamnade verkligen i kläm i detta avsnitt. Hon måste avsluta allt med Fitz och ta ett annat jobb, det funkar inte. Jag är rädd för vad B613 gör med Jake. Olivias mamma är tillbaka, hm. Verkar som hon vill ha död på alla i vita huset. Någon där kanske dör i slutet av denna säsong? Det skulle vara en twist!
Sofia: Detta avsnitt var bättre än det förra. Men tycker ändå inte att det håller måttet riktigt.. Var mycket bättre förut. Gillar inte hur Jake har blivit. Men gillar att Olivias pappa verkar vara på hennes sida nu! Stör mig så mycket på hennes mamma dock. Förlåt med hennes ansikte stör mig så otroligt mycket! Ugley
Vampire Diaries S05E17
Tina: Ett helt ok avsnitt. Ska bli intressant att se vad the travelers har i kikaren. Var de deras ledare som kom ur skyggan från Bonnie? Varför räddade Jeremy häxan? Men de som förvånade mig mest var att Caroline försökte rädda den mänskliga Stefan. Hmm..
Sofia: Nu börjar det hända lite intressanta saker igen. Vill veta vad the travelers håller på med och vad det är dom vill! 

The Walking Dead S04E15
Sofia: 
Det här avsnittet var lite segt faktiskt. Hände inte sådär super mycket. Men äntligen så hittade Glenn och gänget Maggie, Bob och Sasha! Finally. Och dom kom fram till Terminus. Är lite skeptisk till det stället. Då jag har sett lite info från the comic-books som jag inte har läst. Det var ju inte direkt så mycket folk där som man hade trott... Men vart är Beth?! Gillar inte gänget som Daryl är med heller... Ledaren där är ju även med i Sons of Anarchy! 

Follow on Bloglovin