Filmer vi ser fram emot 2015

En blyg ung brudgum(Josh Gad) behöver imponera på sina svärföräldrar, så han vänder sig till en best-man-for-hire att hjälpa honom. han anställer Doug(Kevin Hart). I denna film ser du också Kaley Cuoco-Sweeting, känd från The Big Bang Theory.

Den världskända boken blir till film. Litteratureleven Anastasia Steeles(Dakota Johnson) liv förändras för alltid när hon möter en stilig, men plågade, miljardären Christian Grey(Jamie Dornan).
 
En veteran(Will Smith) tar en ung, attraktiv kvinna(Margot Robbie) under sina vingar, men det blir komplicerat när de blir romantiskt involverade.
 
Baserat på en sann historia. Ett valfångstfartyg blir byte för en kaskelot, strandar dess besättning till sjöss i 90 dagar, tusentals mil hemifrån. Här ser du snygga Chris Hemsworth i huvudrollen som Owen Chase.
 
Beatrice Prior(Shailene Woodley) måste konfrontera sina inre demoner och fortsätta sin kamp mot en mäktig allians som hotar att slita henne samhället isär med hjälp från andra på hennes sida. Andra filmen i Divergent-serien.
 
Efter Maleficent succén kommer även den klassiska sagan om Askungen i ett otecknat format från Disney. Lily James har fått den ärofyllda rollen som Askungen.
 
Förhållandet mellan journalisten Michael Finkel(Jonah Hill) och Christian Longo(James Franco), en FBI Most Wanted List mördare som i åratal levt utanför USA under Finkels namn.
 
När Tony Stark(Robert Downey Jr.) försöker få fart ett vilande fredsbevarande program går saker snett och det är upp till Avengers att stoppa den skurkaktige Ultron från att anta hans hemska planer. Detta blir den andra Avengers-filmen.
 
Bunden av ett gemensamt öde, en tonåring sprudlar vetenskaplig nyfikenhet och ett före detta pojk-geni, Ger sig ut på ett uppdrag på en plats någonstans i tid och rum som finns i deras kollektiva minne. Där ingenting är omöjligt
 
Mark Wahlberg och teddy björnen Ted kommer tillbaka. Uppföljaren till komedin Ted. Ännu har inte så mycket information om filmen.
Efter att ha hitta sig själv i en ny tidsline, Kyle Reese slår sig ihop med John Connors mamma Sarah och en åldrande terminator försöka stoppa en sak som de framtida farhågor, "domedagen". 
 
Minions Stuart, Kevin och Bob rekryteras av Scarlet Overkill, en superskurk som, vid sidan av sin uppfinnare make Herb, kläcker en plan att ta över världen. En spinnoff från Dumma mej filmerna.
 
Hollywoods senaste spinnoff på JM Barries berättelse, en omarbetning av Neverland klassiker som en ursprungshistoria. Peter (Levi Miller) och Hook (Garrett Hedlund) är nu partners som tillsammans med Rooney Mara's Tiger Lily, försöker fly den ondsinte piraten Svartskägg, spelad av en djävulsk Hugh Jackman.
 
En snötäckt thriller med stjärnor Jason Clarke och Jake Gyllenhaal som guidar den förrädiska 1996 expeditionen till Mount Everest, där en snöstorm dödade åtta personer. Filmen spelades in i Italiens Dolomite bergskedja, på Everest själv, och i en London studio. I filmen syns även Keira Knightley.
 
Sista delen i The Hunger Games serien. Hur slutar Katniss historia? 

Har du några andra tips på filmer att se fram emot under 2015? Tipsa mig gärna! :) 

God Jul!

God jul på er kära tappra läsare som fortsätter klicka in hit trots att vi varit riktigt dåliga på att uppdatera denna höst! De ska vi ändra på. I mellandagarna kommer några fräscha inlägg! Ha de fint! :)

Red Rose

Sons of Anarchy S07E12 - Red Rose
Tina: Jag kände att jag ville kommentera avsnittet efter att jag sett det tidigare idag. Vilket långt avsnitt till och börja med, en timme och 20 minuter. De senaste avsnitten har jag verkligen tänk på vilken bra serie det är, både genom deras otroligt duktiga skådespelare, och de som skapar och redigerar avsnitten. Jag älskar musiken. Vi börjar med Jucie, hans död har vi väntat på hela säsongen, tack ändå att den blev så pass "skonsam" som den blev. Hela avsnittet leder till att Jax hittar Gemma, efter massa möten och erkännanden för honom. Gemma har gett upp. Jag trodde hon skulle göra allt för att överleva, men nej. Det tråkiga var att Unser vägrade acceptera det, och det slutade med att även han blev dödad. Jag var inte så förberedd på det. Jag förstodd direkt kopplingen till namnet på avsnittet då de klev ut i trädgården bland rosorna. bra gjort Sons! Att se Jax lyfta pistolen och tveka, och må så dåligt över det. Jag gillade inte att Gemma "hjälpte" honom, och sa att allt var okej. Jag tycker och trodde hon skulle dö mer brutalt. Samtidigt hade det förstört Jax mer än vad de gjorde nu. Jag vet inte om jag gillar att Jax hamnar i säng med Wendy, samtidigt som det kanske är meningen att de ska bli tillsammans igen. Jag lämnades med en orolig känsla när avsnittet var slut. Jag trodde att Gemmas död skulle avsluta seriern i nästa avsnitt. Nu har de redan hänt. Vad väntar då i säsongsavslutningen?! Det vågar jag knappt tänka på. 

Filmrecension: The Fault in Our Stars

TITEL: The Fault in Our Stars
 
SKÅDESPELARE:  Shailene Woodley, Ansel Elgort, Nat Wolff m.fl.
 
HANDLING: Hazel(Shailene) och Gus(Ansel) är två ovanliga tonåringar som har en hel del gemensamt; cancer, en kvick och syrlig humor och ett förakt för det traditionella och en kärlek som tar med dem på en oförglömlig resa. 
 
VAD TYCKTE JAG? 
Äntligen har även jag sett denna film, och oj vad den grep tag i mig. Jag fastnar direkt i början av att Hazel är som hon är, och att hon tillslut vågar charmas av Gus, som är helt underbar! Filmen tog en liten vändning som jag inte förväntade mig, men det gjorde bara filmen bättre. Väldigt fint filmad också. Jag grät nästan från början till slut(speciellt sista halvan). Och kände mig helt tagen långt efter att filmen var slut. Denna måååååste ni se!!/Tina

Follow on Bloglovin