Veckans serier v3

Teen Wolf S03E14
Sofia: Snacka om att allt bara är kaos nu! Men är glad att dom äntligen har hittat tillbaka till sina gamla jag igen. Gillar inte Scott's pappa, har iof aldrig gjort det det lilla man har fått se av honom men nu när han verkar vara tillbaka så kommer det väl inte direkt bli bättre..Vill se mer av Derek!
Tina: Snacka om att det är kaos överallt i Teen Wolf nu. Allt är crazy. De måste ju verkligen hjälpa sig själva innan de hjälper någon annan! Jag hoppas Derek och Scott återförenas snart!
 
Saving Hope S02E12
Sofia:Blev så ledsen när Luke dog :(. Det var ju iof i förra avsnittet men ändå. Gillade honom. Var lite roligt att se när han kom in och rörde om lite i grytan om man säger så. Kul att se att Dana faktiskt kan ha roligt också och inte bara är super seriös. Gillar däremot inte den där bruden som hade med dom där höft grejerna haha! Skall bli kul att se hur det fortsätter.
Tina: Vilken patient Dana är! Men det där fixade ju Alex, lite äckligt då man fick se hur de lyffte upp skinnet på bröstet... uuuu! Spännande avsnitt då det gäller höftgrejerna, ska bli kul att se vad de har planerat. Hur fint var det inte då Charlie hjälpte balettflickorna?!
 
Supernatural S09E10
Tina: Det sista jag trodde var att Dean skulle släppa Crowley, men för Sam gör han ju vad som helst. Älskade när Crowley svarade Dean "Yeye, If you see me again I'm dead, I love you too!". Intressant att se om Sam förlåter Dean. Det känns som det har varit mycket nu.
 
Agents of SHIELD S01E12
Tina: Jag hänger fortfarande inte riktigt med i allt om Skys föräldrar, jag tycker iallafall det var rätt att de berättade för henne! Hon har rätt att veta. Ska bli intressant att se hur Coulson ska gå vidare med all den information han fått om sig själv.
Sofia: Vill veta mer om Sky's föräldrar typ nu! Tycker verkligen att det var bra att han berättade. och vill även se mer av Coulson efter new york.
 
Criminal Minds S09E12
Tina: Ett bra avsnitt! Kul att se mer om Penelope och var hon "kommer ifrån". Älskade då hon gick in i rollen som hennes gamla jag. Jag gillar verkligen henne, hon är så egen och cool! Finns inte så mycket mer att säga om detta avsnitt. Kul att CM är igång igen!
 
Revenge S03E12
Tina: Emily... Du måste ta dig därifrån nu. Ogillar Daniel så fruktansvärt mycket just nu. Tror faktiskt att Emily måste passa sig lite för henne. Det jag gillar mest med denna serier är alla små grejer jag inte kan förutse, som tex. att Nolan hade bytt ut och tagit bort grejer ut the infinity box. Intressant att se hur denna säsong slutar!
Sofia: Asså vad äre som händer nu? Hon skulle ha dragit när hon hade chansen. Hon ska ju vara med Aiden så äre bara. Han blev ju så ledsen när hon typ "dumpade" honom. Gillar Nolan! Han är lite av en favorit. Och hur söt är inte Carl då? 
 
Chicago Fire S0212
Tina: Ännu ett bra avsnitt. Gillar inte tjejen som Dawson går i skola med, vilken djävel!  Hoppas Dawson får trycka till henne tillslut! Känns som twisten Shay är inne i nu kommer gå illa. Fantastiskt att hon räddade Molly iallafall! Heja!
Sofia: Serien levererar som vanligt! Gillar inte den där tjejen som Dawson går i skolan med.. Käftsmäll ska hon ha! Gillar när Otis frågade Severide om han fick bjuda ut Katie på en date!
 
Chicago PD S01E02
Tina: Serien fortsätter i samma snabba fart som första avsnittet, det gillas! Gillar verkligen Lindsey! Mycket för att jag känner igen henne sedan OTH. Känns som en lovande serie.
Sofia: Även denna serie levererar även fast att det bara har gått två avsnitt. Tycker man får se en helt annan sida av Voight vilket jag tycker är roligt. Tror denna kommer att bli en favorit.
 

Vackra Kate

Kate Washington igår på Golden Globes. Fantastiskt vacker, som alltid. Inte för att de tidigare har varit någon hemlighet att Kate är gravid så gick hon ut med det till allmänheten igår, vilket är stort för Kate, hon är annars en väldigt privat kändis. Oliva var nominerad i kategorin "Best Performance by an Actress in a Television Series - Drama", men vann tyvärr inte. 
Kate var inte den ända gravida skådisen på plats, även Drew Barrymore och Olivia Wilde visade upp sina bebismagar i vackra klänningar.
 

GoT trailer

 
Äntligen har de släppt trailern till nya säsongen av Game of Thrones!! Men vi behöver vänta några månader till innan den har premiär. 6 April är de tillbaka, jag kan knappt vänta!! /Tina

Känner ni igen?

 
 

Seriestarter 2014

Agents of SHIELD, Revenge, Scandal, Saving Hope & Cougar Town är inte så långt borta!

När börjar alla serier som tagit ledigt över jul? När börjar vår serierna? Vi har alla datum!

 
2 januari - Saving Hope
3 januari - The Carrie Diaries
5 januari - Family Guy, Revenge & American Dad
6 januari - Teen Wolf  - Fortsätter på säsong 3 efter ett långt uppehåll!
7 januari - Cougar Town *Säsongspremiär* , Chicago Fire, New Girl, The Mindy Project & Agent of SHIELD
8 januari - Chicago PD  *Seriepremiär*
9 januari - Anger Management, White Collar & Hawaii Five-O
13 januari - How I Met Your Mother, Hart of Dixie, The Fosters *Säsongspremiär* & Beauty and the Beast
14 januari - Supernatural, The Originals & House Of Cards *Säsongspremiär*
15 januari - Arrow & Criminal Minds
23 januari - The Vampire Diaries & Reign
9 februari - The Walking Dead
27 februari - Scandal, Grey's Anatomy & Vikings
9 mars - Once Upon a Time
14 mars - Games Of Thrones *Säsongspremiär*
 
Sommar 2014 - True Blood *Sista säsongen*
 
Saknar ni någon? Ropa!

Ny serie: Chicago PD

En vecka kvar till Chicago PD. Det ska bli riktigt spännande att se hur denna serie är. Chicago Fire är sjukt bra just nu så förhoppningsvis lever CPD upp till det. Det jag är mest taggad på är att äntligen då se Sophia Bush igen!! Hur kul som helst att hon verkar ha fått en ganska stor roll i denna serie, och även att få se henne som den tuffing hon alltid var innerst inne i One Tree Hill!

 
Vad har du för förväntningar på Chicago PD?
/Tina
 

New year, new poster

Jag verkligen älskar då serier har bra bilder till sina nya säsonger, och även att deras posters är snygga. Nu efter nyår har både The Mindy Project och New Girl släppt nya innan de börjar den 7 januari igen.

T.ex. så är Witches of East End's posters favoriter hos mig! Sjukt snygga!
 
Gott nytt år! /Tina
 
 

Follow on Bloglovin