Marvel + ABC

Läste en lite rolig grej på facebook idag! Marvel och ABC samarbetar för att Marvel ska göra en grafisk novel av serien. Den kommer heta "Revenge: The Secret Origin of Emily Thorne", och de första smakprovet ser ni ovan. Spännande. Seriern kommer handla om Emilys ursprung och hennes bakgrundshistoria som utspelar sig i en aldrig tidigare berättat action-äventyr som utspelar sig i Genève, Schweiz.

Så här skriver de själva om den nysläppta omslagsbilden:
"As depicted on the cover, Emily has samurai savvy, but the graphic novel takes place midstep in her evolution when she's far too overconfident and hasn't yet honed her fighting abilities. "She's raw and edgy but still has skills," Revenge series writer Ted Sullivan explains, "and I think old fans will be excited to see this side of her that they haven't seen before." Ted calls this her "Empire Strikes Back story" since it takes place between angry, brunette Amanda's years in juvie and blonde, ninja Emily's calculating time in the Hamptons."

Jag är inte någon som är intresserad av teckande/grafiska serier, men detta såg ju faktiskt lite kul ut, skulle vilja se mer då den är färdig bara för nyfikenhetensskull. Den kommer finnas tillgänglig både digitalt och på papper från och med den 2 september 2014. Vad tror ni, kommer det bli en hit? / Tina

Läs mer här.
 

The Hunger Games: Mockingjay teaser

Det var på tiden att The Hunger Games visade sig igen. Jag har bara läst första boken och har inte aning om vad som ska hända i nästa film. Spännande! vad tycker ni om teasern nedan? Peeta!! Säger bara jag!! /Tina


 

Anna & Stephen

Jag har inte hunnit sett avsnittet än.. Jag ska se det strax, så det kommer ett serie inlägg ikväll eller imorgon, håll ut! :) Jag var bara tvungen att blogga dessa snygga bilder Entertanment Weekly publicerat på Anna och Stephen! Ha en bra dag! /Tina
 

The Flash

Entertainments snygga covers!

Jag måste bara blogga dessa covers, Entertainment weekly fortsätter göra så snygga kreativa ettor. Detta är bara två exempel av massor! Jag gillar entertainment på facebook och ser därför alla bilder de lägger upp! Skoj tycker jag! :) /Tina
 

Som jag längtat!


På Söndag har True Blood premiär i USA. Det ska bli spännande att se hur denna säsong blir av TB, de senaste två, eller nästan tre säsongerna har varit dåliga, men jag vill ju givetvis se klart och se hur det hela slutar.

 
Lääängtar! På måndag har Teen Wolf premiär i USA! Har inte så mycket att säga förutom äntligen! 
/Tina

Game of Thrones - S04E10 - Säsongsfinal!!

Game of Thrones S04E10 - Säsongsfinal!
Det är redan säsongsfinal! Hua! Jag var nervös hela avsnittet eftersom jag väntade på att något dramatiskt skulle hända. Jag hade lyckas läsa en rubrik på facebook som var "Briennes final fight", vilket kan betyda två saker, hennes finalavsnitt fight eller henned sista fight. Då hon och The hound började slåss höll jag halvt för ögonen och upprepade "dö inte dö inte dö inte!". Jag älskar nämligen Brienne, hon är så grym! Och att hon sedan lyckades spöa The Hound var awesome! Men, till början av avsnittet, jag gillade att de började där de avslutade förra veckan, hos John Snow. Som inte dog, tack och lov. Dany får lite problem, jag har faktiskt undrat vart hennes drakar varit senaste gånger vi fått sett henne. Det var så sorgligt när hon läste fast dem... Och de bara skrek efter henne. Hmm, kan hon inte uppfostra dem på någotvis så de kan vara ute? :(
Bran kom äntligen fram till målet han sökt efter i 100 år nu. Jag är fortfarande inte ett sånt stort fan av den storylinen, men vi får väl se om han kommer att flyga nästa säsong. Arya är givetvis lika envis som vanligt och följer inte med Brienne.. Hon vill ju faktiskt bara Arya väl. Jag blev ledsen då jag såg att Arya och The hound var tillbaka i bergen, jag hoppades verkligen de skulle gå in i slottet ändå och vi skulle få en reunion. Dock hoppade hon på en båt istället, påväg mot Danny? Spännande! Jag gillar att de börjar koppla ihop världarna och människorna, som tex. Stannis Baratheon och John Snow. Sist av allt var jag nästan beredd på att se Tyrion dö i detta avsnitt, det hade inte förvånat mig. Men samtidigt kan de ju verkligen inte ta död på honom! Jamie gör endel saker rätt, att släppa Tyrion var en. Att fortsätta ligga med sin syster är inte det. Tyrion hittar sin kärlek i sin far säng och hämnas. Han hämnas också sin far. Vilket han förtjänar, men jag trodde inte att det skulle gå så långt. Men han kom iväg iallafall, det är de viktiga!

Sorry över röran i detta inlägg :) Det är mycket att kommentera.

Vad tycker jag har varit de bästa med säsong 4?
» Det bästa först, Jofferys död, utan tvekan. Har inte saknat han ett dugg!!
» Jag älskar att Sansa verkar ha tagit sig ur rollen som den stackars lilla flickan. Jag hoppas iallafall det.
» Arya är lika stark som vanligt, vilket vi inte kan ogilla.
» Trots att Tyrion är oskyldig älskade jag då han gick bananas under rättegången.
» Brienne får en rustning och ett svärd av Jamie. Synd att det inte blev mer, de passar ju tillsammans!
» Danny befriar mer slavar och äger som vanligt.
» Att pappa Lannister dör. Ja faktiskt, detta gillar jag.
» Sam vågar äntligen kyssa bruden!!
» John Snow får en vargreunion iallafall! Det var fint!

Men det sämsta då?
» Att Jorah får kicken av Danny då det visar sig att han spionerat på henne. Jag förstår D, men Jorah är trogen till henne nu.
» Vi fick aldrig någon systerreunion fast de var sååååå nära.
» Oberyn dog i sin fight för Tyrion, på ett väldigt groteskt sätt. Och synd för Tyrion.
» Ygritte dör alldeles för tidigt.
» Att säsongen inte var dubbelt så lång, hehe.

Får ta ett GoT maraton för att hålla ut till april 2015. Tack GoT för ännu en fantastiskt säsong. Ingen serie slår er.
Vad tyckte ni om finalen?
/Tina

 
 

Bringer of honor

What is your Game of Thrones warrior name?
http://www.imdb.com/title/tt0944947/mediaindex?ref_=ttmd_md_sm
/Tina

Filmrecension: Maleficent

Maleficent (2014)
En film först och främst baserad på Disneys tecknade Törnrosa, men från feen Maleficents perspektiv. Hon har inte alltid varit den onda feen vi får se i den vanliga sagan. Angelina Jolie spelar Maleficent och gör det galant.

Vad tyckte jag om filmen? (innehåller spoilers!)
Jag var så sjukt peppad på denna efter att jag såg trailern. Jag såg den på bio i 3D.  Först och främst önskar jag att jag sett den teknade innan, mest för att det skulle vara kul å se hur mycket osm faktiskt är lika. En del grejer känner man igen men inte allt. Jag tycker att filmen är väldigt fint filmad och gjord, jag önskar att jag såg den utan 3D dock, är inte ett så stort fan av 3D om det inte är animerade filmer. Angelina gör ett utmärkt jobb, om Maleficent inte var tecknad ska hon se ut precis som Angelina ser ut i rollen. Det är klockrent. Jag ÄLSKAR då hon klampar in på Törnrosas eller Aurora som hon heter i filmens, dop och ler så där ondt och "Well, well...". Jag gillade också att Aurora i 3-4 års åldern spelas av en av Angelinas döttrar. Otroligt gullig scen, och lite fun fact som jag läst innan.

Jag gillar att Disney börjar tvista gamla sagor, men också börjar göra filmer om annan kärlek än prins+prinsessa. Nu var det faktiskt Maleficents kyss som var den av äkta kärlek.
Jag tycker den är mycket sevärd och den får 8/10.
/TinaGame of Thrones - S04E09


Game of Thrones S04E09 (Skriver detta en vecka sent! Kommentarer om säsongsfinalen kommer imorgon!)
Tina: Då var det dags för lite fight! Hela avsnittet fick vi spendera i castle black, vilket jag tyckte var himla bra! Avsnitten känns ofta så korta då man hoppar runt mellan alla olika platser och huvudpersoner. Det var skönt att få se denna fight från börja till slut i ett avsnitt. John Snow är en favorit hos mig, han gjorde inte den känslan mindre detta avsnitt. Han tar kommando när de som ska göra det inte vågar. Ygritte slog till också. De ser varandra och hon kan inte skjuta honom, såklart. Men precis då John och hon ler åt varandra blir hon istället träffad. Fy fan. Visst att de två inte är det smartaste enklaste paret, men de var så fina. Så banbrytande. Hon avslutar med att säga "You know nothing John Snow", buuuhuuuu :( Slutet på avsnittet gillade jag inte, varför ger han sig ut själv för?! Är spänd på sista avsnittet, vågar jag ens titta?

Nya serier hösten -14 (Som vi tycker verkar intressanta!)

 

Vikings S02 (SPOILERS)

Har du inte sett säsong två av Vikings ska du inte läsa detta inlägg.
Bättre sent än aldrig kanske, men nu har jag sett hela säsong två av Vikings. Jag blev fast direkt i första säsongen, mest pågrund av att den är så fint filmad, och att det verkligen känns som ett forntida Norden. Denna säsong startade direkt lite syskonkärlek, eller nej, syskonfight. Rollo fick för sig att slås mot Ragnar då han kände sig dålig. Det hela gick ju inge vidare. Jarl Borg, som Rollo paktat ihop sig med i början, börjar istället "samarbeta" med Ragnar. Sedan anländer Prinssesan Aslaug, gravid dessutom. Lagertha som är min absoluta favoritkaraktär går givetvis i taket. Jag älsar alla awkwarda scener med de tre, och man ser hur Ragnar njuuuter, samtidigt han försöker lösa problemet. Haha. Men efter mycket om och men lämnar Lagertha Ragnar, så jävla bra. Det bästa var att Björn följde med sin mor, även han förstodd att Ragnar svikit henne. Scenen då de rider iväg och Ragnar står med tårarna i ögonen, herreguud!! VARFÖR lät han henne dra?! Jag satt och svor åt honom.
Kolla bara här 
 
Ragnar fortsätter producera barn med prinssesan som jag inte alls gillar. Även hon ser ju att Ragnar inte älskar henne. För även om Ragnar påstår att han älskar två kvinnor så är det bara Largertha! Det var ju bara hemskt att hon hamnade hos en riktig svinkarl. Men hon är stark, och tog finally ihjäl honom själv och blev Lord. Hur kick-ass var inte det?! Sedan måste jag bara säga att jag älskar nya Björnskådespelaren! Han ser ju precis ut som pojken?! Han för sig likadant, han pratar på samma sätt. Jag funderade ett tag på om de kunde vara han ett tag, haha. Givetvis inte, men det visar bara på vilket grymt jobb både castingen har gjort och skådespelaren, Alexander Ludwig.
Jarl Borg får för sig att döda Ragnar, vilket inte heller går som planerat. Jag älskar att Ragnar vet så mycket mer än man tror. Han är så jäkla smart. Så underskattad av sina fiender! Jarl Borg "döms" till att dö av the red eagel, vilket bjöd på några blodiga scener, som var lite mer än de vanliga. 
Athelstan återvänder utan att tveka till Ragnar, vilket jag tycker var bra. Det är där han hör hemma nu. Dock lär det vara någon som kommer tillbaka och bits i nästa säsong. Kung Ecbert lär inte bli så glad att han lämnade honom. Något som verkligen visade på Ragnars smarthet var Floki, som spelas sjukt bra av Gustaf Skarsgård! Som man trott halva säsongen börjat vända sig mot Ragnar och pakta ihop sig med Kung Horik. De två sista avsnitten speciellt.  Sista avsnittet trodde jag verkligen att Floki dödade Torsten, men sedan visade det ju sig att det hela var ett spel från Ragnarssida, som alla var med på. Det trodde jag inte! Men visst, nu är Ragnar kung?! Vilken säsong 3 att se fram emot!

Men, allt som allt. Denna säsong har varit sjukt bra. Jag har älskat humorn de ändå lägger in, speciellt till Ragnars karaktär. Han och hans otroligt lojala män blir svåra att slå. Jag har säkert missat att ta upp massor av bra grejer i denna säsong. Men en sak är säker, jag kan inte komma på något dåligt med den över huvudtaget. Den är så fint filmat och allt. Fun fact, är att mycket av musiken du hör är från ett Norskt band. Jag längtar sååå till 2015 då säsong 3 har premiär! 
 
Har du sett Vikings? Vad tyckte du? /Tina
 

Game of Thrones - S04E08

Game of Thrones S04E08 - The Mountain and the Viper
Tina: Vilket avsnitt! Detta avsnitt påminde mig igen varför denna serie är så frukstansvärt bra. När du tror att det går åt ett håll så går det åt ett helt annat, de bara tvärvänder. Man blir lika chockad varje gång, men ändå inte förvånad. Jag trodde att hela detta avsnitt skulle utspela sig i Kings Landing, men inte. The Hound och Arya är framme, kanske vi kan hoppas på en återförening för systrarna Stark nu? Det vore något. Sansa står på sig och blir äntligen den självsäkra kvinnan vi väntat på, inte en flicka det är synd om. Jag ÄLSKADE scenen då hon går ner för trappan i motljus med den svarta klänningen. Jag hoppas bara hon är smart då det gäller Lord Baelish. En av de största chockerna detta avsnitt var Dany och Jorah. Att han spionerade på henne i början. Vilket svek. Jag förstår att Dany avvisar honom, samtidigt som jag verkligen tror att han älskar henne och att han skulle dö för henne nu. Jag hoppas att de på något sett kan komma överrens igen. Jag gillar Jorah.  Typ de sista 7 minutrarna spenderar vi i Kinds Landning. Tyrion är orolig, vilket inte är så konstigt. Jamie är på hans sida, jag gillar det. Jag visste inte vad jag skulle förvänta mig av fighten, men jag hoppades givetvis att Tyrions fighter, Oberyn, skulle vinna. Vilket det verkligen såg ut som han skulle göra. Sedan tvärvänder det när du minst anar det och Oberyn dör på ett väldigt groteskt sätt. Jag satt själv med händerna för ansiktet och skrek. Tyrion dömd till döden. Sedan är det slut. Hua. Två avsnitt kvar av säsongen. Den kan inte ta slut nu!! De kan inte döda Tyrion! De kan inte!

Orange Is The New Black S02 (SPOILERS)

Äntligen, i fredags släppte Netflix andra säsongen av Orange Is The New Black. Det tog mig tre dagar att ta mig igenom säsongen på tio avsnitt. Innan var jag påväg att se om första säsongen, men ville inte vänta med att se den nya ;) Om du inte sett säsong två ska du inte fortsätta läsa inlägget.
 
 
Överlag tycker jag serien är asbra. Den är snyggt filmad och väl genomtänkt. Dock tyckte jag första säsongen var bättre. Jag kan tycka att avsnitten var lite långsammare nu, det hände inte lika mycket i varje. Dock kan de beror på att de har väldigt mycket bakgrundsinfo om de andra fångarna och inte bara Piper. Vilket jag älskade! Man undrar ju givetvis vad de andra sitter inne för. Några fick vi se förra säsongen, denna säsongen tyckte jag det var mer sånt. De som var intressantast var Suzanne "Crazy Eyes", men jag vill se mer av henne. Nu fick vi bara se när hon var ung. Jag gillade även Lornas historia, jag blev förvånad och samtidigt inte, hon är en stalker. jag tyckte de startade säsongen intressant, man kom inte direkt tillbaka till slagsmålet som säsong ett slutade med. Utan vi fick istället tillsammans med Piper tro att hon dödade henne ett tag. En rolig tvist då ingen åkte dit för det eftersom Crazy Eyes ramlade in och slog Piper. Tjafs efter tjafs med Diaz och Bennett. Ena studen vill hon att de ska låsas vara normala och den andra vill hon att han ska erkänna och hamna i fängelse. Vilken röra! Detta skulle de tänkt på innan!! Herregud. Jag blir bara less på dem. Lite roligt att när han väl erkände fick han inte det för Caputo, som precis blicit chef efter Fig. Hon som ÄNTLIGEN åkte dit, eller ja slutade iallafall.
Jag gillar hur Red kämpar för att få tillbaka bara liite kontroll, vilket hon till slut får. Jag gillade inte Vee från första början, snacka om sneaky bitch! Som tur är fick hon ju som hon förtjänade i slutet. Jag gillade sista avsnittet. Speciellt när Lorna gav Rosa bilen! Det var lite oväntat att inte få se Alex så mycket, endast i fyra avsnitt. Men hon har samma kontroll över Piper ändå. Men jag är ganska säker på att hon åker in igen under nästa säsong. Larry och Polly? WTF?! Inte okej någonstans!! Älskade att Piper fixade en påse bajs utanför hennes dörr! Bästa! Jag känner mig inte mättad av denna säsong, jag vill ha mer!  Hur länge behöver vi vänta på säsong 3? inte lika länge som sist hoppas jag!

Vad tyckte ni om säsongen? /Tina

Follow on Bloglovin