Kaley heart Ellen

 

Hur har jag kunnat missa detta klipp innan? Jag älskar Ellen! och Kaley! 

De bästa serieparen - del 3

Barney och Robin (How I Met Your Mother)
Självklart är detta fantastiska par med på min lista! De är som gjorda för varandra! Jag har aldrig varit en av dem som trott att Ted och Robin var enade för varandra. Att Robin var den som fick Barney att öppna sitt hjärta. De bröllop vi nu har väntat på en hel säsong. Jag låter lite gifbilder tala för det jag menar.
Håller du med?
/Tina
 
 

 
 
 

24 "Live Another Day"

Nu har FOX släppt den hela trailern för 24's nya och enda kommande säsong! 
Säsongen har premiär den 5 Maj i USA. Så vi i lilla svea kommer kunna se det den 6 Maj! Åh så taggad jag är!
 

Vart är Grey's påväg?

Redan i höstas fick vi veta att Sandra Oh, aka Christina Yang skulle sluta efter säsong tio. 
“It’s been a great privilege to play the character of Cristina Yang on GA and I am both sad and excited to see where this, her final season will take her.” sa Sandra då de gick ut med att hon skulle sluta.
Skaparen av Grey's Anatomy, Shonda Rhimes kommenterar 
“One of the best days of my life as a writer happened the day Sandra Oh walked in my door to audition and forever changed the course of Grey’s Anatomy with her brilliant, nuanced portrayal of Cristina Yang,” 
 
För någon vecka sedan fick vi veta att Dr. Burke gör comeback i serien. Detta ser inte bra ut. Christina kommer försvinna efter denna säsong, hur ska hennes tid på Grey-Sloan Memorial Hospital sluta? Jag vågar knappt tänka mig på vad som kommer hända. Speciellt nu då hon och Hunt är på G igen och faktiskt verkar lyckliga.
 
Grey's Anatomy har blivit förnyat till en elfte säsong. ELFTE. Jag som har varit säker hela säsongen på att detta blir den sista, men icke. Sedan flera säsonger tillbaka har jag läst ryckten om att Derek ska sluta. Men det har hittills inte hänt. Nu försvinner en av huvudkaraktärerna som varit med sedan start, Christina. De senaste två-tre säsongerna av har inte Grey's alls varit så bra som innan. Det känns som de mjölkar fram storys. De börjar hända samma sak om och om igen. Jag hatar att säga det, men jag börjar bli less. Jag tycker faktiskt att det är dags att Grey's lägger hatten på hyllan och avslutar då de faktiskt är helt okej. Istället för att sluta då det blir dåligt, vilket det lär bli om de fortsätter.

Senast i dag läste jag att två personer till kommer sluta efter denna säsong, dock inga karaktärer jag kommer sakna, eller som varit med sedan start. Tessa Ferrer, aka Leah Murphy och Gaius Charles, aka Shane Ross slutar. Detta gör mig inte så mycket. Men får mig att tänka på säsongsavslutningen som är bara några veckor bort. Vad kommer hända?! Kommer någon dö? Kommer Christina dö? Kommer hon rymma med Burke? Kommer hon rymma med Hunt? Vart är serien påväg och vad kommer hända?! 
Vad tycker och tror ni?
/Tina
 
Källa. Källa. Källa.
 
 
 

The Vampire Diaries S05E01-12

Efter säsong fyra av VD kände jag mig less på serien. Säsongen var inte speciellt bra enligt mig och allt kändes tjatigt. Jag började för någon vecka sedan se ikapp den nya säsongen. Jag tycker nog att den är lite bättre än förra, iallafall hittills. Jag har hittills bara hunnit till avsnitt 12. Det har hänt mycket i säsongen. Nästan inte ett avsnitt utan att något händer. Säsong fyra avslutades med en ganska fin cliffhanger, men jag tycker inte att de levde upp till det de startat med den.
 
Aja, här är det som hänt hittills som jag minns:
- Stefan räddas av en häxa som också har Silas som sin stora kärlek. Hon gör allt för att Silas ska ta the cure. Som Katherine istället tagit.
- Silias vill åt Katherine som nu är människa, för att döda henne då the cure fortfarande finns i hennes blod och fungerar om han dricker det. Det slutar givetvis med att han får i sig det ändå.
- De fortsätter spinna på duppelganger linjen och Silias stora kärlek var nog den första kvinnan som såg ut som Katherine och Elena. Det slutar med att de båda dör, efter en del drama.
- Bonnie som dog då hon räddade Jeremy anade man inte skulle försvinna helt. När de dödade Silias stora kärlek som var det supernatural-anchor, gjorde det så att Bonnie blev det istället. Det betyder att hon har en fot i varje värld och ser döda.Och just det, de måste passera genom henne för att komma till andra sidan. VIlket skapar en del smärta för Bonnie. Annars är hon och Jeremy väldigt kära, vilket är fint.
- Elenas collage och även hennes far visar sig vara inblandad i vampyrexpriment som hållt på i många år. Damon tillbringade till exempel fem år som försökskanin, ofrivilligt.
- Caroline gör slut med Taylor för att han vill få hämnd på Klaus. Det slutar med att Klaus återvänder en sväng till Mystic Falls och Caroline och han får äntligen ihop det. Klaus lovar samtidigt att aldrig komma tillbaka. Taylor kommer tillbaka och får reda på detta och blir sårad.
- Katherine fortsätter ställa till med problem. Det visar sig att hon har en dotter, som också är vampyr. Hon presenterar oss för en ny "ras", travelers, som också håller på med magi. "räddar" sedan Katherine för att dö av ålder genom att hjälpa henne förflyttas in i Elenas kropp. Där hon nu lyckas hamna permanent.
Har jag missat något? Det har jag säkert. Men detta är i stora dag de mesta som har hänt och det har bara gått halva säsongen! 

Vad tycker jag om detta då? Bra att Silias kapitlet avslutades ganska snabbt. Vet inte riktigt vad jag tycker om duppelganger grejen. Jag älskar att Bonnie är tillbaka, jag saknar dock att hon är häxa. På något vis hoppas jag att hon någongång får tillbaka magin. Damon dumpar Elena som sedan dumpar Damon för att Katherine har tagit över hennes kropp. Asså helt ärligt? Jag hoppades och trodde faktiskt att de skulle ta död på henne nu. Hon är bara irriterade. Det blir så tjatigt. Speciellt nu då hon vill "ha tillbaka" Stefan... Hoppas att Katherine dör innan säsongen är slut. 

Nu ska jag fortsätta plöja avsnitt!
/Tina
 
 

De bästa serieparen - del 2

Jeremy och Bonnie (Vampire Diaries)
Det är nog med Stefan och Elena och Elena och Damon. Jag är less på det. Jag har precis börjat kolla ikapp på senaste säsongen av VD. Det jag gillar mest är Jeremy och Bonnies kärlek. Jag menar, hon oftrade sitt liv för att rädda hans? Och han skulle garanterat göra det samma utan att fundera. Jag har gillat dem från start då de började sin fling. Skit i att han är yngre och Elenas bror. Det känns äkta. Jag hoppas de håller ihop, för de är favoriter hos mig.
Håller du med?
/Tina
 
 

Talk dirty to the Devious Maids

 

Gick in på IMDb och hittade denna på deras förstasida. Jag har totalt missat den. Förra våren hade Devious Maids premiär och blev en av mina favoriter under sommaren. Fastnade direkt. Det är verkligen lite Desperate Housewives känsla över det. Eva Longoria är executive producer och Marc Cherry, skaparen av Desperata är också inblandad. Så det är inte så konstigt att de har lite den känslan. Jag gillar denna video, det ska bli spännande att se den nya säsongen! Säsong 2 börjar den 20 april i USA.
Har du sett DM?
/Tina

Bloggen 1 år = Ny design

↑ Före - Efter ↓
Insåg för någon dag sedan att det var ett år sedan jag och Sofia kickade igång denna bloggen. Mest för att kunna nörda mer. Men också för att dela med oss av vårt nördande med andra. Bloggandet har verkligen varit upp och ner dock, det är andra saker som tar tid och då hinns inte serietittandet med och en eller två veckor blir uten avsnittsinlägg. Men vad gör det om 100 år? Den nya designen är lite enklare, renare. Jag gillar den. Jag hoppas ni gillar den också! 
 

Veckans serier V12

The Walking Dead S04E14
Sofia: Herrejävlar! Höll på att få nåt psykbryt på Lizzie. Eller rättare sagt fick ett psykbryt! Jag som gillade Mika också går Lizzie och är sjuk och dödar henne? Och hade tänkt döda Judith om inte Tyreese och Carol hade kommit tillbaka precis då! Sick unge asså. Tycker också att Carol gjorde helt rätt som berättade för Tyreese att det var hon som dödade Karen. Har bara väntat på att det ska komma fram, och tycker att det faktiskt var helt rätt tillfälle.

Revenge S03E15
Sofia:
Allt bara ballar ur. Gillar att Aiden stannade för att hjälpa Emily med hennes blackouts. Vill veta vad Daniel är up to.

Teen Wolf S03E23
Sofia:
Denna serie är sååå bra just nu! Äntligen har vanliga Stiles kommit tillbaka, även fast att den onda Stiles fortfarande lever. Jag visste ju att någon av huvudkaraktärerna skulle dö. Men var inte beredd på att det skulle vara Allison. Man vill ju aldrig att någon av favoriterna ska dö... 
Tina:  Vilket avsnitt. De hade ju laddat upp för detta ganska bra. På TW's facebook skrev de innan att någon skulle dö. Jag hade dock aldrig kunnat tro att det skulle vara Allison. Jag såg inte det komma. Dock tar jag hellre henne än någon annan av huvudkaraktärerna. Allison har lixom hamnat lite utanför nu på senaste. Är dock fortfarande sjukt orolig över Stiles, han kan väl inte också dö? Då är det ju över. Jag vill se mer av Malia. Sedan måste jag säga igen, fy fan vad Bryan (Stiles) spelar bra asså. Hyllar honom!
 
Chicago Fire S02E17
Sofia: När jag såg previewn förra veckan trodde jag att det var någon av brandmännen skulle dö. Men så var inte fallet. Vilket var väldigt skönt. Iof alltid synd när någon dör. Sen han som stalkar Dawson lite... Creepy! Kommer han att fortsätta eller var det bara för att hon var lik en som han kände? hmm
Tina: Ett bra avsnitt, lite känslosamt för 51. Jag tyckte nog att de var något skumt med han den där gamla brandmannen. Hmm. Tycker synd om Much, tycker de ska hjälpa honom hitta någon. Dock väldigt kul att Shay rekommenderade Golden Oldies, haha! Det värsta och bästa med avsnittet var Dawsons stalker, jag tror verkligen inte att det är de sista vi ser av honom. Det kommer sluta illa.
 
Chicago PD S01E09
Sofia: Har faktiskt börjat gilla Voight. Han är en liten bitch då och då, men jag gillar honom. Och jag tror inte att det var Halstead som dödade den där killen. Känns lite over the top. Även fast att han skulle vilja så tror jag inte att han skulle göra det.
Tina: Voight är ute lika snabbt som han är inne, det stör mig lite. Och att han är så jävla tuff jämt, oavsett. Det är väl självklart att hans kollegor undrar. Tycker synd om Olinsky och hans dotter. Men det som var mer upprörande detta avsnitt är ju vad Jay håller på mig. Han måste ju prata med Linday! Ska jag vara ärlig tror jag inte det var han som dödade killen. En sak till, Kim och Adam? Fanns det en liten spark där? Hoppas, gillar!
 
Grey's Anatomy S10E16
Sofia: Vilket underbart avsnitt! Bailey's reaktion när hon såg vad killen hade i magen! Och när dom sedan kallade dit Richard, å vad jag gillar han!  Så kickass att Derek och Callie ägde presidenten!
Tina: Skrattade då Bailey reagerade som hon gjorde på patienten. Lika kul att hon tog med Richard för att han fyllde år. Han som tror att de vill att han ska gå i pension. Blev så irriterad på Jacksons mamma som kommer in. Tyckte att April skötte det bra. Men som man såg i slutet av avsnittet, de är väldigt olika ändå. Kommer de hålla? Jag tycker bara de ska skita i allt och skapa sitt egna sätt att ta sig fram i livet. Och Christina, kom igen nu?
 
Scandal S03E14
Sofia: Tycker att den här serien börjar balla ur. To much. Blev så ledsen när man fick se alla flashbacks med Cy och James.. Och Gillar att Olivia nu är på Davids sida och ska ta ner B613 (hette väl det va?).
Tina: Han dödade James! Det trodde jag inte, jag trodde han skulle lämna James och David levande eller döda alla. Det är så mycket som händer i Scandal nu, nästan lite too much så det blir dåligt istället. Jag vill verkligen ha ihop Oliva och Jake. Även om Jake nu är command så visade han ändå att det finns ett varmt hjärta kvar i honom då han stannade med James. Att Olivias mamma är i stan och planerar något gör mig nyfiken, och orolig. Gillar inte Quinn alls, tycker det är barnsligt hur hon skjuter bort de som vill henne väl, de räcker nu. Jag hoppas Scandal tar igen sig nu, i höstas vare verkligen bästa serien på schemat!

G.U.Y

 
Den 30 september kommer vi att se denna fantastiska, vackra och galna kvinnan live i Globen. Längtar!

Nine seasons

 
Ville bara dela denna. Snart är det slut! / Tina

De bästa serieparen - del 1

Dean & Jo (Supernatural)
När jag funderade över vilka par jag vill ha med i dessa inlägg så var Dean och Jo nog de första som slog mig. Jag älskar Supernatural och Dean. Han har haft det så kämpigt med kärleken genom åren. Men den som verkligen passade honom perfekt var Jo. Tyvärr hann det inte vara ett riktigt par, men förälskade helt klart. Avsnittet då Jo dör är ett av de sorgligaste, mest dör att Jensen (Dean) spelar fantastiskt och man ser hur det gör ont i honom. Det kommer nog aldrig finnas någon annan som passar som handen i handsken för Dean. Som förstår det han gör på samma sätt. Humorn de hade mot varandra, de klickade så bra! 
Dean och Jo är utan tvekan ett av mina favorit seriepar!
Håller du med?
/ Tina
 
 

Veckans serier V11

Revenge S02E14
Sofia: Whats up med Emily's blackouts? vad är det som händer liksom? Det är bra men, känns som dom börjar mjölka för att hålla igång det liksom... Tyvärr men sant. Get to it liksom.. Åså kommer Conrads exfru och säger att hon är Jacks mamma... Whaaaat?! Mycket som händer nu!
Tina: Jag tycker att denna säsongen av revenge började bra, och jag trodde att säsongen skulle sluta med att man fick se Emily bli skjuten. Nu känns det bara som de segar. Vad har denna serie för framtid? Emilys blackouts, precis som hennes mor. Hmmm... Vet inte om jag tyckte de var någon bra twist. Tycker verkligen hon ska skilja sig iallafall, ta sig därifrån nu. Det bästa med avsnittet var nog Conrads exfru som också visar sig äga huset de bor i, och vara Jacks mamma?!

Teen Wolf S04E22
Sofia:
Såååå bra nu! Stiles är så kaos! Men äntligen lyckades dom ju "väcka" riktiga Stiles! Finally!! Gillar Kira och Scott tillsammans! Längtar till nästa wooo!!
Tina: Vilket äckligt avsnitt! Alla flugor bara. Uuuh. Sedan när de äntligen lyckades väcka Stiles och han spyr upp allt. Usch. Men känner verkligen lättnaden att de kanske fått tillbaka riktiga Stiles nu! Ska bli riktigt spännande att se hur säsong slutar, bara två avsnitt kvar nu!
 
 
Chicago Fire S02E14
Tina: Ett avsnitt som var helt okej, lååångt ifrån det bästa. Jag hejar verkligen på Dawson, hon kommer bli en grym brandman! Jag hoppas att hon får ta över den andra tjejens post på 51. Då kommer det bli en hel del drama kan jag tänka mig. Jag känner mig spänd inför nästa avsnitt, det känns som någon kommer bli skadad eller dö. 
Sofia: Heja Dawson you can do it! Det kommer bli sååå kaos när nya tjejen blir förflyttad... Ser fram emot nästa avsnitt. Känns som att det kommer vara superbra, men har en känsla av att någon kommer dö eller bli allvarligt skadad...
 
Chicago PD S01E06
Tina:
Gillade att Adam fick på dig en uniform i detta avsnitt. Gillade han på fältet med Kim. Jag tyckte det var konstigt att man inte fick se mer av Voights son med tanke på vad som hände senast vi fick se honom? Sedan är ju Voight själv nog ute på djupt vatten nu. Ska bli spännande att se vad som händer nästa avsnitt.
Sofia: Tror att Adam har en liten crush på Kim. Gillade att se han i uniform hehe. Det ser inte ljust ut för Voight asså.. Frågan är ju om nya snubben är en liten bitch eller om det är helt rätt... Har faktiskt börjat gilla Voight lite...
 
Scandal S03E11
Tina: Det var bara en tidsfråga innan Liv fick reda på vad Cyrus har gjort och vad vice presidenten gjort. Älskade då hon började asgarva inne på Cyrus kontor och han ba WHAT? och hon svarar "They are all murderers".  Slutet var de som chockade mig mest. Jake?! Vad händer?!
Sofia: Vad är det frågan om... Allt är bara kaos just nu... Ingen kontroll alls.. Och slutet what the fuck?! 
 
Greys Anatomy S10E14
Tina: Kaos i kärleksparadiset. Kommer Christina och Hunt bli tillsammans igen? Så här nära säsongsavslutningen som Christina ska sluta efter?! Det ser inte ljust ut. Alex och Jo kämpar fortfarande. Jag tycker att Alex är värd att bli lycklig, bara han kunde lyckas bli kär i en vettig brud bara. Tycker Derek är orättvis mot Callie. Hur mycket ska han offra för det nya projektet?
Sofia: Gillar att Christina och Owen börjar hitta tillbaka till varandra igen. Men kommer dom bli tillsammans igen? jag hoppas! Tror däremot inte det.. Murphy... sluta vara en lite bitch. Hon hade ju iof rätt till viss del. Men ändå... Tycker även att Alex och Jo ska lösa allt och bara vara lyckliga. Dom passar så bra ihop!
 
 
The Fosters S01E17
Tina: Ska jag vara helt ärlig så gillar jag inte att de planerar att använda Thimoty som donator, jag tvivlar på att det kommer sluta bra.. Brandon och hans farsars brud, som jag nu inte minns namnet på, kommer överrens för bra. Gillar inte henne. Gillar inte att Brandon kaosar. Han måste släppa Callie nu. Vad håller Jesus på med då? Han skulle väl inte ta tabletterna om han tränade? Är lite oroad. Behöver jag ens kommentera Marianas nya pojkväns mamma? Hua.
 
Agent of SHIELD S01E14
Tina:  She is alive! Heja Sky! Gillar när de kommer lite folk från Asgård, saknar dock Tor, när ska han dyka upp lixom? Det är han vi alla väntar på ;). Jag vill så gärna ha ihop Sky och Ward! Dock blev jag väldigt förvånad över May i detta avsnitt. Vem sammarbetar hon med?! Hur mycket vet hon?
Sofia: Gillar Sky så mycket! En frisk fläkt liksom. Tycker att hon och Ward ska get it on liksom. Väntat på det enda från första början! Och gillar när det dyker upp folk från Asgård! Men vad gör May? what u doin?

The Walking Dead S04E13
Sofia:
 Så bra nu! så bra. Gillar att alla inte har hittat tillbaka till varandra än. Men ingen av dom är ensam. Roligt att få följa alla där ute utanför fängelset liksom. Men alla verkar har hittat kartan till Terminus. Och speciellt att få veta mer och Daryl som man faktiskt knappt hade någon aning om vem han egentligen är. Maggie kör stenhårt på att hitta Glenn igen och jag hoppas verkligen att hon gör det! 

Trailer #3


Jag bara ryser! Längtaaaaar!!

Vi blir inte av med The Big Bang Theory på ett tag

Läste detta på Facebook nyss, jublar! Jaaaaa! En av de bästa serierna! 
 

Teen Wolf & Grey's Anatomy - Veckans bästa avsnitt

 
Teen Wolf S03E20 - Echo House
Tina: Stiles är verkligen huvudpersonen av serien just nu. Jag blir galen och så sjukt nervös av allt som händer honom, bästa killen. Teen Wolfs bästa karaktär!! Jag förstod aldrig riktigt varför han ville bli inskriven på psykhuset. Men att han träffade Malia där och att det blev romans, det gillade jag. Jag hoppas bara att hon är på han sida. Det jag inte riktigt gillar eller förstå är den japanska sidan av det, och Kiras familj? Vill veta mer! Som tur är så är det fyra avsnitt kvar på säsongen!
Sofia: Asså Stiles! Love him! Helt klart bästa i hela serien. Gillar att det är mer historia nu istället för en massa action, vilket jag iof älskar men gillar när man får veta mer. Ska bli kul att se hur Malia kommer in mer i det hela.
 
Grey's Anatomy S10E13 - Take it back
Tina: Jag var verkligen förberedd på att kastas in i kyrkan igen och se allas reaktioner då April väljer. Just den scenen var inte med. Jag blev besviken. Dock kände jag hela avsnittet att de var något lurt och att April och Jackson nog är tsm ändå, och mycket riktigt. Tycker synd om Alex, han måste sluta puta bort människor som älskar honom då han sörjer. Och Jo måste sluta hon med, hon måste försöka göra något annat med honom. De måste lita mer på varandra. Sedan är jag bara irriterad på Meredith, kan hon sluta vara så dryg mot Derek? Heja Callie!!
Sofia: Håller med Tina! Var helt beredd på att se när April gjorde sitt val. Tycker inte om sånna extremt pinsama situationer! Meredith är bara aggro på alla nu..Jag menar, var ju ändå presidenten som ringde! Alex är kaos Jo är kaos. Alla är kaos! 
 

Broken Hearts

Saving Hope S02E18 - Säsongsavslutning!!
Tina: 
Jag tyckte avsnittet började lite konstigt, jag trodde nästan jag missat ett avsnitt i mellan först. Jag lider med Charlie, vilken otrevlig trekant mellan han Alex och Joel... Jag vet ärligt talat inte vem jag hejar på att hon ska välja heller. Jag gillar dem båda så mycket. Asså Joel somnade fast han skulle vakta mannen som går i sömnen, och så går han och hugger Alex rätt i hjärtat?!!?! Asså paniken då hon crashar på bordet... ÅH Hur länge får vi vänta till säsong tre?!
Sofia:  Tycker den här serien verkligen har blivit så mycket bättre. Kände på mig att det skulle hända något när Alex fick ha den där hjärtgrejen. Jag tror nästan att jag hejar på Joel.. Men gillar ju även Charlie.. hmmm. Asså aah att Joel somnade när han vaktade han som gick i sömnen också var han ba borta sen.. Och högg Alex rakt i hjärtat! Satt som ett :O! Vill se nästa säsong nu på en gång!

The epic selfie

 

Follow on Bloglovin