Veckans säsongsfinaler v20

Det är lite kaos med bloggningen nu då Tina har mycket i skolan och jag både jobbar och pluggar samtidigt. Men förhoppningsvis så är allt tillbaka till vanligt snart. (: /Sofia
 
Revenge S03E22 Säsongsfinal
Sofia: Vilket jävla avsnitt asså! Har varit så glad för att Aiden stannade kvar och att han och Emily äntligen hittade tillbaka till varandra. Åså kommer Victoria och förstör allting!! Blev så jävla arg asså sååååååååå ARG! Kommer aldrig komma över att Aiden dog. :( Och Victoria fick det hon förtjänade helt klart! Fast hon förtjänade ju egentligen värre. Men ändå. Och Charlotte kan du också bara sluta med det du håller på med! Sen vare ju en mindfuck scene där på slutet! LEVER HAN?!? Nu ser jag faktiskt fram emot nästa säsong!
Tina: Vilket avsnitt! Shit pommes! Denna säsong av revenge har varit lite svänging, men de sista avsnittet leverade verkligen. Det var så mycket som hände som de kan spinna vidare på nästa säsong. Jag och Sofia har tidigare diskuterat Revenges framtid och vad de egentligen kan göra för att få serien att leva kvar. Och ja, this is it. David Clark lever!!!! Jag trodde att det var Amanda som fortfarande levde, men icke. Detta får mig att längta till nästa säsong. Vad har Nolan get sig in på egentligen? Och Jack är ute på djupvatten, kommer Emily kunna rädda honom? Bästa med avsnittet var att Emily lyckades lägga in Victoria på psyk. Så jälva bra. Där kan hon ruttna. Det sämsta med avsnittet som jag fortfarande är sur över är att de dödade Aiden. Han var verkligen en favorit hos mig. Dock med detta tändes hoppet om att Emily och Jack en dag kanske kan bli lyckliga tillsammans? Jag längtar till nästa säsong av Revenge, de trodde jag inte jag skulle göra.
 
Chicago Fire S02E22 Säsongsfinal
Tina: Vilket fint och bra avsnitt, fram till de sista två minutrarna. Dawson klarar sitt brandmansprov, och blir placerad på sämsta stationen med en massa mansgrisar. Men är det någon som klarar det är det ju hon! Tycker dock att det är sjukt tråkigt att hon inte kan jobba på 51. Att Chief gifte sig sådär, så himla fint de fixat! Jag älskade hans första asstela frieri, sen fick han lite råd av Mills. Haha. Sedan var det ju sjukt kul när Mouch träffade Trudy Pratt från Chicago PD. VILKET PAR!  Men slutet, jag satt och väntat på att något skulle komma. Herregud. ALLA är ju därinne. Någon kommer inte överleva, det är jag bergsäker på. Det gör mig orolig inför nästa säsong, hur ska vi kunna vänta?!
Sofia: Så himla bra avsnitt! Äntligen klarade Dawson provet! Gillar att hon tar tjuren vid hornen och bara kör! Tråkigt däremot att hon inte kommer att jobba på 51. Vilket får mig att fundera lite på vad som kommer att hända med hon.. Hon kan ju inte dö nu. Det vore ju bara förjävligt för Casey först dör Hallie och sen Gabby? Vore ju bara dumt. Att chief gifte sig, och hur dom hade fixat allt var så fint! Gillar även när Mouch träffade Trudy från PD. Båda letar ju efter någon hehe ;) Längtar så till nästa säsong!! Hur kommer det gå?
 
Agents of S.H.I.E.L.D S01E22 Säsongsfinal
Sofia: HE'S ALIVE! klart att the Fury är alive liksom! Är så glad att serien blev förnyad för en andra säsong. Och älskar humorn i hela serien. Är alltid små inslag av det. Men gud så jag hoppas att Fitz blir helt frisk! serien skulle faktiskt inte vara den samma utan honom.. Och att den där jävla Garrett vägrade dö!! Men tillslut så YES! 
 
Vampire Diaries S05E22 Säsongsfinal
Tina: De två senaste avsnitten har varit betydligt bättre än hela säsongen. Det var en hel del som hände i sista avsnittet. Jag gillar inte att Bonnie har gått och ljugit till alla, speciellt när hon tog tillbaka folk från andra sidan som hela tiden skadade henne. Jag gillade att Lexie valde att vänta, samtidigt som jag blev väldigt besviken på att hon inte kom tillbaka. Jag har alltid gillat henne. Det bästa var nog att Alaric är tillbaka! YES! Damon.... I höstas läste jag någonstans att han skulle sluta i VD vilket jag då trodde var ett rykte. Men, eftersom han nu dog, eller ja, vi tror iallafall det så kanske han inte kommer tillbaka mer än i flashar till hösten. Jag blev faktiskt mer upprörd då Stefan dog i nästsista avsnittet än när Damon dog i sista. Jag har svårt att tro att de kan fortsätta utan honom, men det ska bli spännande att se om de gör det. Dock ger jag nog inte VD mer än en säsong till.
Sofia: De två senaste avsnitten har levererat mer än hela säsongen har gjort! Blev chockad när Stefan dog i näst sista avsnittet. Men han kom ju tillbaka iallafall. Satt och panikade när jag förstog att Damon inte skulle hinna tillbaka.. DET VAR SÅ NÄRA!! Har alltid älskat Damon. Gillade Lexi, och att hon valde att kicka Marcus ass iställt för att komma tillbaka. Men så synd om Stefan när han blev av med både sin bror och sin bäste vän. Älskar att Alaric kom tillbaka! Men asså till slutet! När Damon och Elena skulle säga hejdå. Guuuuud så jag lipade! Kommer aldrig komma över det. Never ever! Blev sååå arg på Luke som gjorde sådär. JÄVLA AS!
Har läst lite olika grejer det här med Ian.. Han har hotat med att sluta, han ska sluta.. Hoppas att han kommer tillbaka för en absolut sista säsong. Men känns inte riktigt troligt ändå..Men man vet ju aldrig.. hehe
Men tror faktiskt att nästa säsong blir den sista.
 
Grey's Anatomy S10E23 Säsongsfinal
Sofia: Vilken avslutning. Och speciellt för Cristina! Gillar även hur dom valde att avsluta för Shane! Han passar där med Cristina. Men utöver det så var det lite av ett kaos avsnitt. Men gillade det. Och när Owen ba klev in vid den där reportern och ballade ur! Vet inte vad jag ska säga riktigt om Derek och Meredith.. Tänk vad fett att få jobba för presidenten. Men sen att Meredith vill stanna nära alla på sjukhuset som är lite som en familj. Hoppas även på att Alex kommer tillbaka till sjukhuset. (Kan inte komma ihåg om han har förnyat eller om han slutar...) Tror även på att Callie och Robbins kommer att skaffa barn genom en surrogat.
 
 
 
 

Maleficent

 
Åh jag får rysningar av trailern bara! Jag såg den tecknade Törnrosa mycket då jag var liten. Jag tror verkligen denna film kan vara svinbra. Angelina är som gjord för denna roll!! Håller ni inte med?

Maleficent är en variant av Törnrosa, fast ur Maleficents ögon. Där vi får se hennes historia. Jag längtar!

Veckans serier V18

 

Greys Anatomy S10E22 - We Are Never Ever Getting Back Together
Tina: Detta avsnitt har jag väntat på några veckor, ända sedan jag fick höra att Burke skulle komma tillbaka. Jag har varit så orolig att de skulle typ bli tillsammans igen och det är därför Christina slutar. Men så var det tack och lov inte! Det var så himla bra! Christina och chokladfabriken! De ger verkligen Christina de slut hon förtjänar. Jag tycker att hon ska överklaga beslutet om att hon inte vann, för sjukhusets skull. Älskade att Callie gillade Arizonas fula namn i slutet, haha! Nu är det bara några avsnitt kvar av säsongen, ska bli spännande.
Sofia:  Så bra avsnitt! Och har bara väntat på att Burke ska dyka upp. Men hade ingen aning att det skulle vara så som han gjorde det. Satt bara och väntade på varför han ville att hon skulle komma dit. Först trodde jag att det faktiskt var för att han ville bli tillsammans igen. Men sen när han visade bilden på frugan! Och när han sa att han ville att hon skulle ta över efter honom. Det vara så meant to be! Helt klart ett värdigt slut och hon får det hon förtjänar! 
 
Vampire Diaries S05E20
Tina: Är det bara jag eller är VD riktigt dåligt just nu? Jag såg ikapp VD för typ en månad sedan och tyckte att början av säsongen var bra, nu är det bara skit igen. Näe. Lägger ner efter denna säsongen, det är för uttjatat. Alla romanser hit och dit. Damon och Elena, och Stefan. Bonnie kommer troligen dö igen efter de fått henne tillbaka osv. Nej, jag pallar inte.
Sofia:  Tycker att säsongen började bra. Men nu har den börjat dala igen precis som förra. Kan Elena och Damon bara bestämma sig någon gång!! Step it up eller lägg ner!
 
 
Agents of S.H.I.E.L.D S01E20
Tina:
Det hettar till för Shield. Sky gjorde de jävligt bra för att få dem att förstå vad som hände. Älskade att Maria Hill är tillbaka, mest för att jag älskade skådespelaren men även hennes karaktärr i denna serie. Ogillar Ward så jävla mycket just nu. Tyckte dock det var asbra att man fick se varför han faktiskt står i skulld till Garrett. Det ska bli väldigt spännande att se hur de avslutar säsongen. 
Sofia:  Det är så bra just nu! Så mycket som händer sååå awesome! Älskar att Sky fattade så fort att Ward var Hydra. Ogillar han så otroligt starkt nu asså sååååååå mycket! Men när man fick se att det var Coulson som låg bakom Tahiti. Det trodde jag inte! Ett avsnitt kvar nu!
 
Game of Thrones S04E04
Tina: Det sämsta avsnittet hittills, men som fortfarande inte var ett dåligt avsnitt. Detta avsnitt gock lite långsammare. Jag gillar Brianna, jag gillade att Jamie gav henne ett svärd. Gillade inte att han skickade iväg henne. Dock är hon helt rätt person att skicka efter Sansa. Brandon Stark är i blåsvädret. Undra vad som kommer hända? Jag är lite osäker på de där ismänniskorna, eller vad de nu heter. De skrämmer mig lite.
 
Chicago Fire S02E20 & Chicago PD S01E12
Tina: Ända sedan Chicago PD startade har man ju väntat på två avsnitt som dessa, crossover. Jag tyckte de var två bra avsnitt. Jag tyckte dock att Dawson kom alldeles för lätt undan, inte för att jag vill att hon ska skada sig, men lite mer hade varit mer trovädigt. Shay nådde nog upp till höjden av dumhet i detta avsnitt. Älskade att de hittade den andra bomben och fixade de tillsammans. I dessa två avsnitt tyckte jag verkligen man såg skillnad på vilken som är den bättre, vilket i mitt tycke är Chicago Fire. Sååå mycket bättre. Och då gillar jag PD också. PD slutade bra med Erin och Severide! Yay!
Sofia:  Gillade detta avsnitt väldigt mycket asså! vet inte riktigt vad jag ska säga haha! Mycket som hände. Tyckte däremot att Dawson klarade sig lite för lätt med tanke på att hon blev begravd under ett hus liksom.. Shay var ju bara dummast asså. Slutet på PD finally!

Är ni redo?

Idag går premiären av 24 av stapeln i USA och vi kommer alltså kunna se det imorgon! 
Har sett fram emot detta så länge asså! Denna säsong kommer inte vara 24 avsnitt utan kommer att vara endast 12 avsnitt och hela kalaset utspelar sig i London! Tror till och med att dom drar igång allt med ett dubbelavsnitt! :D
 
 
He's back Dammit!

Vilka är författarna av TvTown? Del 2 - Sofia

Här är jag!
Sofia 21 år, Bor i Ramvik
Jobbar som elevassistent på min gamla låg/mellansadieskola. Funderar på att plugga vidare.
Älskar att kolla på serier och filmer, och kollar på det mesta. Den första serien jag började kolla riktigt på måste nog vara Grey's Anatomy och har följt det sedan dess. Några andra av mina favorit serier är Nikita, Hawaii Five-0, How I Met Your Mother,
Cuck och Burn Notice.
 
Ni hittar mig på instagram @ sofiasu

Randomfakta
* Jag hatar skräckfilm, det kan du glömma på en filmkväll med mig! (men följer The Walking Dead)
* Jag måste alltid kolla så dörren är låst minst 4 gånger.
* Jag kan lägga en hel helg till att kolla på serier och filmer.
* Älskar Marvel filmer. Och har sett Iron man ett antal gånger.
* Min första filmcrush var Alex O'loughlin. Och har sett nästan alla filmer och serier som han medverkat i.
* Trots att Dexter är seriemördare i serien ser jag honom som god. Det är också en av mina favoritserier, mest för humorn de lägger in i serien.
* Älskar Netflix och tycker att det är den bästa sidan någonsin när det gäller serier! Där följer jag just nu 24.
* Jag är team Damon i Vampire Diaries och kommer alltid att vara det!
* Humorserier så som HIMYM och Cougar Town är bara så awesome! Och även min nyfunna favorit The Mindy Project.
 
Antingen eller frågor (fetstil är de jag föredrar)
Sommar eller Vinter
Katt - Hund
Lakrits - Choklad
Morgon - Kväll 
Pizza - Hamburgare
Film - Bok
Simma - Sola
Hallon -  Jordgubbe
Julafton - Födelsedag
Stad - Landet Får jag svara mitt i mellan?
Äpple - Apelsin
Jeans  - leggings
Puss - Kram
Pool - Havet
Singel - Förhållande
Passion - Trygghet
Bio - Teater
Kaffe - Te
Farlig kille - Snäll kille
Hemmafest - Utgång

Follow on Bloglovin