Chasing Life & The Fosters

Chasing Life S01E21 - Säsongsfinal
Tina: Som jag tidigare väntat, Aprils cancer kom tillbaka. Serien hade tappat lite sin handling annars. Det är hemskt, speciellt för de runt om kring henne. Nu har hon iallafall Leo vid sin sida på riktigt, speciellt efter slutet då han friade åt henne (!!). Tvivlar på att de kommer sluta så bra som jag vill. Älskar att Brenda ska hjälpa en okänd pojke, kommer de någonsin få träffas när de är så nära?! Jag tycker att serien är helt okej, en perfekt sommarserie.
 
The Fosters S02E21 - Säsongsfinal
Tina: Alla barnen har sina draman, men även mammorna. Vi börjar med Jude som äntligen fick träffa Connor, och de är pojkvänner, gulligt! Ska bli kul att se hur de går för dem, de är ju så unga än. Callie får ÄNTLIGEN som hon vill, och äntligen fattar henne pappa! Dock är hon inte adopterad än. Jag har bara väntat på att Monte ska göra sitt move på Lena. Awkward och kaos! Men slutet! En död sas det på polisradion, kan de mena barnet? eller är det någon av tvillingarna? Ojoj vad spännande!
 

Matt Bomer till American Horror Story

För några veckor sedan fick vi veta att Lady Gaga ska vara med i American Horror Story. Jag som älskar Gaga, men aldrig tidigare sett American Horror Story kommer garanterat se nästa säsong. I dag läste jag att även Matt Bomer sluter upp till nästa säsong av AHS. Fantastiskt!! Säsongen blir seriens femte och kallas "Hotel" och kommer bestå av 13 avsnitt. Den har premiär i oktober 2015. 
 
Har ni sett tidigare säsonger av AHS? Vad tycker ni om serien?
/Tina

GoT - Säsong 5 - Trailer 2

På tal om Game of Thrones, har ni sett denna trailer? :)

Game of Thrones - Säsong 5 - bilder

För några dagar sedan la Entertainment Weekly ut några bilder från nya säsongen av GoT! Gaah är så peppad! Och inte nog med det, längst ner i detta inlägg ser ni en poster som HBO la ut, och den öppnar så många dörrar för vad vi skulle kunna vänta oss!! Är det någon mer än jag som längtar?! /Tina
Hur vacker är inte denna kvinna?!
 
 
 

Filmrecension: American Sniper

TITEL: American Sniper

REGI: Clint Eastwood

IMDb BETYG: 7,4
 
SKÅDESPELARE: Bradley Cooper, Sienna Miller, Kyle Gallner mfl.
 
HANDLING: Navy SEAL prickskytten Chris Kyles(Bradley Cooper) exakta precision räddar oräkneliga liv på slagfältet och förvandlar honom till en legend. Den dödligaste prickskytten i USA:s militärhistoria. Tillbaka hem till sin fru och barn efter fyra turer kan dock Chris inte lämna kriget bakom sig.
 
VAD TYCKTE JAG? 
Jag tyckte filmen var riktigt bra. Den kändes lite långsam i början, men inget som störde mig mycket. Jag trodde innan jag såg filmen att de skulle vara mer krig i den än var de var. Jag blev facinerad av historien om Chris Kyle och jag tycker Bradley gör ett fantastiskt jobb att spela honom. Han är så lik honom också! Verkligen en sevärd film som fick mig att tänka på hur orättvist livet är. Filmen fick också sex Oscars nomineringar 2015, varav de vann en.
 Grimm

Halloj!
Det har varit ganska dött här på senaste tiden.. Sorry about that!
Har börjat kika på Grimm den senaste tiden och är nu inne på dom sista avsnitten av säsong 3. Gillar att dom tre första säsongerna finns på Netflix.  Den fjärde säsongen som just nu går i usa finns däremot inte riktigt än. Men finns ju alltid annat sätt att se (:

Grimm är iallafall en serie som handlar om supernatural varelser om man säger så. Här är iallafall handlingen.

Med handlingen förlagd i dagens Portland, Oregon, sätter serien en ny twist på Bröderna Grimms berättelser. En polis får veta att han är ättling till en grupp jägare som kallas för "Grimms", som kämpar för att hålla mänskligheten säker från det övernaturliga i världen. När han blir medveten om sitt öde måste han skydda varje levande själ från de ondskefulla sagoväsen som gömmer sig i vissa människor, också kallade "wesen". Wesen visar sig ligga bakom många legender och sagor, så som jultomten och Bogeyman/The Boogie Man.
Skådespelare: David Giuntoli, Russel Hornsby, Bitsie Tulloch, Silas Weir Mitchell, Sasha Roiz.  
Kan inte säga annat än att jag älskar Monroe! (Silas Weir Mitchell) Så jäkla awesome! Gillar ni serier med lite övernaturligt så kan jag rekommendera denna serie! (:
Sen kan man ju inte sticka under stolen med att Nick (David Giuntoli) är riktigt snygg! ;)

Follow on Bloglovin