The Hillywood Show - Supernatural Parody

Asså jag ÄLSKAR denna video. Har sett den ett antal gånger nu. Så grym!
Detta är alltså The Hillywood Show som förutom supernatural har gjort bland annat The Walking Dead parody, Doctor Who parody och många fler. 
Osric som spelar Kevin Tran är med och spelar Sam. Och mot slutet har vi också en stor del av Supernatural's cast som är med! Super Fun!
Check it out!
Jag har förövrigt själv gett mig in på Supernatural efter att ha tänkt göra det såååå länge! Och denna serie är så grymt bra! Man fastnar så fort och kan lätt se flera avsnitt på en dag. Den är väldigt seriös men har även lite humor vilket jag gillar. Började se första säsongen för några veckor sen och började idag på säsong 10. Yes I have no life. But u gotta love it! ;) Och hur jävla snygg är inte Dean då?! I die.
 
/Sofia

Exclusive Hunger Games Print

"Ovan kan du se ett syster porträtt med Katniss och Prim , som kommer att debutera i Cannes den här veckan för att hedra Hunger Games franchise. Fotograferat av Tim Palen, den Chief Marketing Officer på Lionsgate , samt en prisbelönt konstfotograf, detta porträtt ingår i den nya boken Tim Palen : fotografier från Hunger Games , som kommer att publiceras den 29 juni. Nu tillgänglig för pre -order på assouline.com , boken har Palens porträtt av hela Hunger Games rösterna från Effie Trinket ( Elizabeth Banks ) i hennes mest genomarbetade kostymer till ikoniska bilder av Katniss som blev filmens affischkonst . Det finns också en introduktion skriven av Vanity Fair egen verkställande västkusten redaktör , Krista Smith .
 

Sommarpremiärer

Uppdaterad 15-05-13
21 maj • Rookie Blue sista delen av säsong fem
1 juni • Devious Maids säsong tre
8 juni • The Fosters säsong tre
12 juni • Orange Is The New Black säsong tre
18 juni • The Astronaut Wives Club säsong ett - NY!
18 juni • Mistresses säsong tre
22 juni • The Last Ship säsong två
22 juni • Ballers säsong ett - NY!
29 juni • Teen Wolf säsong fem
30 juni •  Zoo säsong ett - NY! 
 
 

Utan datum än:
Chasing Life säsong två
Fear The Walking Dead säsong ett

Kommer försöka uppdatera detta inlägg.
 
 
 
 

Nyheter till ABC

Wicked City, "Varje säsong "Wicked City" kommer att följa olika case i en annan anmärkningsvärd era av LA historia, som börjar med ett mordfall från 1982 centrerad på rock and roll, kokain-infunderas festande på Sunset Strip. Allianser bildas för att lösa en seriell mordfall.". I Huvudrollen ser vi ingen mindre än Ed Westwick, eller Chuck Bass som han är mest känd som.


Quantico, "En grupp rekryter har kommit fram till FBI Quantico bas för utbildning. De är de bästa, de smartaste, så det verkar omöjligt att någon av dem misstänks vara hjärnan den största attacken mot New York sedan 9/11." I huvudrollen hittar vi Priyanka Chopra.
 
Oil, "Billy och Cody Lefever drömmer om ett nytt liv och flytta till "The Bakken" i North Dakota, blomstrar efter den största oljefyndigheten i amerikansk historia. De kämpar snart mot en hänsynslös tycoon som tvingar dem att sätta allt på spel, inklusive deras äktenskap.". I huvudrollen hittar du Chace Crawford, också mest känd från Gossip Girl.

The Catch, "Från Shondaland s Shonda Rhimes och Betsy Beers, centrerar denna thriller på den starka, framgångsrika Alice Martin (Mireille Enos). Hon är ett bedrägeri utredare och blir snart utsatt för bedrägeri av sin egen fästman. Mellan hennes fall är hon fast besluten att hitta honom innan det förstör sin karriär." I Huvudrollen ser vi Mireille Enos. Men vi hittar även Bethany Joy Lenz, mest känd som Haley från One Tree Hill!!
 
 
Of Kings and Prophets, "En episk bibliska sagan om tro, ambition och svek som berättas genom ögonen på en stridströtta kung, en kraftfull och förbittrad profet och en påhittig ung herde på kollisionskurs med ödet.". I huvudrollerna ser vi bland annat Ray Winstone.
 
The Real O'Neals, "En till synes perfekt katolsk familj, vars liv tar en oväntad vändning när raskande sanningar avslöjas. I stället för att förstöra sin familj, utlöser ärlighet en ny, smutsigare kapitel där alla slutar låtsas vara perfekt och faktiskt börjar att vara verklig.". I huvudrollerna ser vi bland annat Martha Plimpton.
 
Dr.Ken, "Doktor vände skådespelaren / komikern Ken Jeong spelar Dr. Ken, en lysande läkare utan säng sätt. Han försöker alltid att vara en bra läkare, samt en god make och pappa till sina två barn. Lyckligtvis är hans terapeut fru Allison precis rätt partner för att hålla saker sane." 
 
The Family, "Denna thriller följer återkomsten av en politikers unga son som förmodas mördats efter att ha försvunnit över ett decennium tidigare. Som den mystiska unge mannen är välkomna tillbaka till hans familj misstankar uppstår - är han verkligen den han säger att han är?"
 
 
Uncle Buck, "Uncle Buck (Mike Epps) Baserat på träffen filmen med samma namn, är en rolig kärleksfull men oansvarigt kille som behöver ett jobb och en plats att bo. Genom lycklig tillfällighet, har hans syskonbarn och brorson Nanny bara sluta och hans bror och syster-in-law behöver hans hjälp. Hans okonventionella personlighet bara kan göra honom rätt passform för familjen och de kan vara svaret på hans problem, alltför."
 

Jag ser nog mest framimot The Catch, men det är mest pga Bethany Joy Lenz! Jag har längtat efter att få se henne i rutan igen, sist jag såg henne var en sväng i Dexter och det var alldeles för lite. Men jag kommer nog ge de första fyra en chans, sedan får vi se med de andra :). Vilket tycker ni verkar bäst? /Tina

Renewed/Cancelled


Nu har alla networks börjat gå ut med vilka serier som blivit förnyade och vilka som har blivit nerlagda.
Här under har vi listan med dom serierna som vi tittar på. (:
(Inte så glad över att Forever och Stalker har blivit cancelled :(. )
 
 
ABC/ ABC FAMILY
Grey's Anatomy - Renewed, Season 12
Marvel Agents of S.H.I.E.L.D - Renewed, Season 3
Forever - Cancelled
Modern Family - Renewed, Season 7
Once Upon A Time - Renewed, Season 5
Revenge - Cancelled
Scandal - Renewed, Season 5
Rookie Blue - Season 6 premieres May 21
Selfie - Cancelled
Pretty Little Liars - Renewed, Season 7
 
CBS
2 Broke Girls - Renewed, Season 5
Criminal Minds - A sure thing
CSI - Could go either way
Hawaii Five-0 - Renewed, Season 6
Stalker - Cancelled
Under The Dome - Season 3 premieres June 25
The Big Bang Theory - Renewed, Season 9 & 10

FOX
Brooklyn Nine-Nine - Renewed, Season 3
Gotham - Renewed, Season 2
The Mindy Project - Cancelled, Maybe on Hulu
New Girl - Renewed, Season 5
Sleepy Hollow - Renewed, Season 3
Family Guy - Renewed, Season
 
 
NBC
Chicago Fire - Renewed, Season 4
Chicago PD - Renewed, Season 3
Grimm - Renewed, Season 5
The Night Shift - To early to tell
Undateable - Renewed, Season 3 - All Live
Unbreakable Kimmy Schmidt - Renewed, Season 2 premieres March 6 - Netflix

THE CW
The 100 - Renewed, Season 3
Arrow - Renewed, Season 4
Beauty and the Beast - Season 3 premieres May 21 - Renewed, Season 4
The Flash - Renewed, Season 2
Hart of Dixie - Cancelled
Jane The Virgin - Renewed, Season 2
Supernatural - Renewed. Season 11
The Vampire Diaries - Renewed, Season 7
Reign - Renewed, Season 3

SHOWTIME
Homeland - Renewed, Season 5
 
AMC
The Walking Dead - Renewed, Season 6
Fear The Walking Dead - Season 1 Premieres in July 2015, Renewed, Season 2

 

Filmrecension: Wild

TITEL: Wild
 
REGI: Jean-Marc Vallée
 
IMDb BETYG: 7,2
 
SKÅDESPELARE:  Reese Witherspoon, Laura Dern, Gaby Hoffmann m.fl.
 
HANDLING: En skildring av den 180 mil långa vandring som Cheryl Strayed tog sig an i syfte att återhämta sig från en personlig katastrof. Baserat på Cheryls biografi "Wild: From Lost to Found on the Pacific Crest Trail".
 
VAD TYCKTE JAG? Jag älskar filmer som är verklighetsbaserade. De är oftast de bästa. Jag tyckte denna film var bra, den tappade aldrig min uppmärksamhet trots den "enkla" handlingen när hon vandrar. Jag blir facinerad och inspirerad av historien. Det är så kul att se att hon får hjälp påvägen, men även hur man som kvinna är utsatt på egenhand. Gillar citaten längsvägen också. Reese gör ett fantastiskt jobb! Jag har mest sett henne i komedier, men hon passar sjukt bra i denna roll. Denna film är absolut sevärd.
 Awkward • Säsong 5 trailer

Awkward säsong 5, som också blir den sista. Det känns helt okej tycker jag.
 Premiär 31 augusti! 
 

Vikings • säsong 3

Nu har jag precis sett de sista avsnitten i säsong tre av Vikings. Här kommer ett litet utlägg vad jag tyckte om säsongen och speciellt om sista avsnittet.

Det var varit en del skumma grejer denna säsong tycker jag, och återigen mycket om vilken tro som är rätt, kristendomen eller den nordiska. Jag älskar Ragnar och hans planer. Björn fick ett barn med Toro, som drar?! Varför förstår hon inte att Björn fortfarande älskar henne?  Lagertha har varit lika grym denna säsong som de innan. Hon hör ihop med Ragnar men ändå har de inte varit "romantiska" med varandra igen ännu. Sigi dör, det trodde jag inte! Floki blir bara mer galen för varje avsnitt. Det var ju fantastiskt hur det slutade då Ragnar hela tiden har vetat att det var Floki som dödade Athelstan. Som jag tyckte var så tråkigt!! Gillade honom.
 
 
Efter en hel del trubbel med att inta Paris dör Ragnar. Men vänta, tänkte jag. De kan han inte göra, på något vis kommer de komma in i Paris genom detta. Men ingen verkade ha en sådan plan. Men mycket riktigt så kom de in, och Ragnar kastar sig ur kistan och får som han vill. Bra Björn, lyssna på pappa!!!  Ragnar är fortfarande risig vilket gör mig orolig för nästa säsong. Men Björn verkar ska få en större roll och makt framöver. Lika med Rollo, som nu ska gifta sig med den franska prinsessan. De lämnar mycket öppet för nästa säsong, och det ska bli väldigt spännande!

Har du sett säsong tre? Vad tyckte du? /Tina

FILMRECENSION: Avengers: Age of Ultron

TITEL: Avengers: Age of Ultron

REGI: 


IMDb BETYG: 8,2
 
SKÅDESPELARE: 
Robert Downey Jr.Chris HemsworthMark RuffaloChris EvansScarlett JohanssonJeremy Renner m.fl.
 
HANDLING: 
När Tony Stark försöker få fart på ett vilande fredsbevarande program, går det snett och det är upp till Avengers för att stoppa den skurkaktige Ultron från att anta sina hemska planer.
 
VAD TYCKTE JAG? Jag tyckte filmen var bra, bättre än den första enligt mig. Men det beror nog på att jag tyckte de var lite mer humor i denna, vilket jag älskar. Hur kul var de inte när alla försökte lyfta Thors hammare? Och sen då Jarvis/Vision sedan lyfter den utan problem, SÅ KUL! Hehe! Jag älskar Scarlett, och Mark, speciellt tillsammans! Tycker att denna film är värd ett biobesök. Den är lång och tyvärr blir den lite seg i mitten, men ändå så de håller kvar din uppmärksamhet.
 


Follow on Bloglovin