Critics Choice Awards

Grattis Mayim Bialik för din vinst i kategorin Best Supporting Actress in a Comedy Series!! Det förstjänar du!
Även riktigt kul att se Alicia Vikander vinna både Best Supporting Actress och Best Sci-Fi/Horror Movie för "Ex Machina".
 
Se minnesvärda klipp från kvällen här.

Lite nyheter

 
- Vikings börjar närma sig säsongstart, 18 feb!! Nu har de släppt detta foton, Björn VS Björn! Ser grymt ut! 
 
- Prinson Break!!! Det har varit mycket snack om att de ska göra en comeback, men nu verkar de faktiskt sant! Både Wentworth Miller och Dominic Purcell har skrivit på kontrakt för sina huvudroller, och de skvallras om att de pratar med Sarah Wayne Callies och Robert Knepper om återvända som Sara och T-Bag. Den femte säsongen uppges utspela sig några år efter den fjärde säsongen slutade, och serieskaparna säger att tittarna kommer få veta mer om de stora frågorna som väcktes under seriens gång.
 
- Friends reuinon!? Som en del av en hyllning till veteranen & regissören James Burrows , som nyligen filmade sitt 1000-TV episod ( varav 15 var episoder av vänner ) , Ross , Rachel , Monica , Joey och Phoebe kommer att delta i en engångsföreteelse , på NBC söndagen den 21 februari. Men Chandler kommer dock inte kommer att delta. Matthew Perry, skådespelaren som spelar honom, kommer vara alltför uppbundna med repetitionerna med sin London teater. Men de säger samtidigt att "Matthew may tape something for the tribute." och samtidigt att detta inte kommer vara en sån reuinon som alla hoppats på. 
 
- Lady Gaga vann en Golden Globe, vilket är gamla nyheter nu. Hon berättade även då att hon planerade att släppa ett nytt album under 2016. Nu hoppas vi att vi får se henne i tv snart igen. Jag har länge drömt om henne i någon av Chicago serierna med henne bf ;)
 
 

Filmrecension: Goosebumps

 
TITEL: Goosebumps
 
REGI: Rob Letterman
 
IMDb BETYG: 6,5
 
SKÅDESPELARE: Jack Black, Dylan Minnette, Odeya Rush & Ryan Lee
 
HANDLING: Zach har just flyttat till en ny stad där han möter grannen Hannah. Hennes pappa skriver skräckromaner, och håller alla monster instängda i sina böcker, men Zach råkar släppa dem fria…
 
VAD TYCKTE JAG? Detta är en film som enligt mig är värd ett högre betyg än 6,5 på IMDb! Jag tyckte den var riktigt bra, den fångade upp mitt intresse snabbt i filmen och höll de kvar, de dippade lite mot slutet men annars hade den min uppmärksamhet. Jag gillar skådespelarna och det var lagomt med fart och humor i filmen. Och lagomt lång! ;) Denna rekommenderar jag!
 


/Tina

Filmrecension: Vacation

 
TITEL: Vacation
 
REGI:  John Francis DaleyJonathan M. Goldstein
 
IMDb BETYG: 6,2
 
SKÅDESPELARE:  Ed Helms, Christina Applegate, Skyler Gisondo & Chris Hemsworth m.fl.
 
HANDLING: Rusty Griswold tar med sin familj på en resa till "Walley World" för att ordna sitt förhållande med sin fru och sina söner. Vilket inte riktigt går som planerat.
 
VAD TYCKTE JAG? Jag såg trailern och tänkte direkt att jag måste se denna. Jag hade rätt, det var min humor! Den var riktigt bra och rolig på sina ställen. Dock drog de lite för långt några gånger och några saker var bara konstiga och inte alls roliga. Som t.ex. när han flörtar med kvinnan i cabben bredvid samtidigt som hon kör snett och frontar med en lastbil. Not fun. Älskade bilen, det var typ de roligaste med filmen, och Chris Hemswort, asså älskar honom!! Han kan göra allt. Detta är ett filmtips till dig som gillar komedier!
 


/Tina

Nytt år, mer seriebloggande!

Supergirl, en av höstens nya serier. Gillar den, och älskar att vi får se Chyler Leigh, eller mer känd som Lexie i Greys i serien!
Hej på er!
De är fortfarande några som klickar in här fast de varit stendött här. Jag vet inte riktigt varför vi inte bloggat, jag tycker det är så kul när jag väl gör det. Så ett litet nyårlöfte är att blogga mer här!
 
Tänkte bara summera 2015 lite snabbt:
- Jag har börjat se mer filmer, tidigare har jag sett väldigt lite film faktiskt, efter att se så mycket serier tycker jag att filmerna är så långa, och slår sällan igång en. Jag ska uppdatera 2015's filmlista med de nya jag vill se.
- Jag har kapat ner min serielista i höst! Jag har plockat bort ett gäng(som känns som jättemånga x)) serier från mitt veckoschema, jag hinner inte, och vill hinna göra annat ibland, och jag vill inte känna stressen över att hinna se alla avsnitt varje vecka. Förstå mig rätt, dessa serier gillar jag fortfarande, men jag sparar dem till senare. Typ när de jag följer varje vecka har uppehåll. Serier jag kapat är:
The Flash
Supernatural
Agents os SHIELD
Jane The Virgin
 
Dock har jag även slutat titta på några serier helt:
Homeland(kanske ska ta upp nån gång, men inte nu)
Teen Wolf
The Fosters
Chasing Life(ska nån gång se klart säsong två, som är den sista)
Devious Maids
Mistresses
The Vampire Diaries
 
Men trots att jag kapat serier har jag givetvis lagt till också:
Quantico (min största favvo just nu!!)
Black-ish
Shades of Blue
Telenovela
Chicago Med
Million Dollar Listing NY
Supergirl
Young and Hungry
 
Dessa vill jag se:
Blood And Oil (vill ge denna serie mer tid, har endast sett första avsnittet)
Agent Carter
American Crime
Blindspot
Scream Queens
Blacklist
Zoo
Making a Murderer
 
Sedan har jag nu senaste månaderna börjat se Buffy! Jag såg några ströavsnitt när jag var liten men inte mer. Den är faktiskt bra!! Jag är nu inne på fjärde säsongen. Sedan ser jag även Solsidan just nu.
Thats it tror jag! Jag har sett några bra filmer nu i jul också, det kommer recentioner!
Tipsa mig gärna om någon serie ni sett som jag inte får missa! :)
 
KRAM!
/Tina

Follow on Bloglovin