The final season

En av mina absoluta favoritserier laddar nu upp för sin sista säsong. How I Met Your Mother säsong nio är det sista vi ser av gänget. Jason Segel har länge pratat om att sluta, som tur är fick de honom att stanna en sista säsong. Självklart vill vi se de vi sedan start väntat på, hur Ted träffar sin fru.

Ni har väl inte missat denna säsongs promo? UNDERBAR.
 
Serien har premiär i USA den 23/9. Längtar!
Älskar framsidan som Entertainment Weekly hade på dem för ett tag sedan.
 
 

Recension: Movie 43

Film: Movie 43
Kända skådisar: Kristen Bell, Halle Berry, Hugh Jackman, Emma Stone och massa fler.

När jag och en kompis hyrde denna i fredags hade jag bara sett trailern och tyckte den verkade rolig. och "filmer med många kända skådespelare brukar vara bra". Detta var nog den sjukaste film jag någonsin sett. På ett bra sätt. En handling som inte riktigt går att beskriva. Dock var en del grejer bättre än andra.
 
Filmen är sevärd. Men man måste nog ha ganska dålig humor ;)
Min favorit var Mensscenen. Fantastisk! Se trailer och den nedan:

Sons of Anarchy season 6 - Trailer

 
Om två dagar är det dags! Äntligen! Har saknat lite Jax i min vardag, plus att senaste säsongen slutade väldigt spännande. Hoppas att Jax kommer på att allt är Gemmas fel nu då. Längtar ni lika mycket som mig?! :)
/Tina
 

Agents of S.H.I.E.L.D

 
Ny serie som har premiär den 24 September! Ser verkligen fram emot denna serie då jag är en liten Marvel nörd och älskar deras filmer! 
/Sofia

True Blood - Säsong 6

True Blood - Säsong 6
Tina: Då var ännu en säsong av TB slut. Denna säsong startade lite segt men har varit bättre än jag kunnat tro. Det har blivit mer spännande för varje avsnitt. Gillade Warlo från första början, han och Sookie verkade som en bra match. Men i sista avsnittet kunde han inte hålla uppe sin trevliga fasad. Tur Granpa kunde hjälpa till igen! Serien fick även en väldig intressant twist på slutet. Nu är det vara å vänta ett år till nästa säsong.
 
 
Sofia: Näst sista säsongen av denna serie. Kan ärligt säga att jag inte kommer att sakna den.. Men nu till denna säsong. Tycket som Tina att den startade segt men kom igen senare och blev bättre och bättre. Gillade också Warlo från början och i stortsätt hela säsongen, men självklart så var han tvungen att vara en liten bitch på slutet så han förtjänade att dö. Och roligt att se att grandpa kom tillbaka där och hjälpte till igen. Twisten på slutet var ganska bra. Ska bli intressant att se vart det leder i nästa säsong!

Follow on Bloglovin