Witches of East End

Jag har börjat kolla på en ny serie, Witches of East End.
Jag har bara hört talas om den tidigare och tänkte nu på "jullovet" att jag skulle se något nytt. Jag blev glatt överraskad av serien och har snart gått igenom hela första säsongen. Jag tycker den är riktigt bra. Får lite Förhäxad-känsla. Kul att se Jenna Dewan-Tatum i serien. Hon och Rachel Boston spelar döttrarna Freya och Ingrid. Jag gillar att de har nordiska namn. Sedan tycker jag Mädchen Amick spelar och ser ut som en äkta häxa. Det är typ så jag ser en "riktig häxa" framför mig, och speciellt då hon kan förvandlas till en katt och heter Wendy. :) De har sjukt snygga posters till första säsongen också! Ovan ser ni, Freya, Ingrid & Wendy.

Tycker absolut denna serie är se värd och ett tips till er som har lite att se nu under uppehållet! :)
/Tina

A Mother's Work

 Sons of Anarchy S06E13 - A Mother's Work *Säsongsfinal*

LÄS INTE OM DU INTE SETT HELA SÄSONG SEX AV SONS.
 
Tina: Sons slutar med ett dubbelavsnitt. Ett avsnitt som de första 60 minuterna var sega och rätt tråkiga enligt mig. Dock var jag sjukt nervös då Jax och gänget hittade Tara och pojkarna i parken. Tara trodde verkligen att han skulle döda henne, jag har nog aldrig trott det, han älskar henne för mycket. Älskade att de gjorde en deal tillsammans för att rädda Tara, pojkarna och klubben! Älskade att de hittade tillbaka till varandra, det har jag hoppats på hela säsongen! Något som var otippat var att Niro skulle dumpa Gemma. Vilket fick henne att bli galnare än vad hon är i vanliga fall. Jag hade redan innan avsnittet blivit spoilad att Tara skulle dö. Men jag hade aldrig trott att det skulle vara så brutalt som det var. Det var hon verkligen inte värd. Dock var Gemmas min då polisen berättade att det var Jax som gett upp sig själv för Tara och inte Tara som satt dit honom var priceless. Men Juicie?! WFT man?! Jax kommer åka dit för detta mord... Asså det var längdesedan jag grät så mycket till ett serieavsnitt. Fyfanfyfanfyfan. Kan inte beskriva med ord hur besviken jag är. Det finns inget kvar nu då de dödat Tara. Jävla skit. Det kommer vara mycket till om jag ska se Sons igen, det kommer jag troligen inte göra. De tog ihjäl hela serien för mig då de dödade Tara. Egentligen hade detta varit ett bra serieavslut, ifall man fick veta att Jax visste att de var Gemma, för då skulle man veta att hon skulle dö. Nu kommer väl nästa säsong handla om att Gemma försöker dölja detta och Jax försöker överleva. Näe BLÄ.

Sofia: Tycker inte riktigt om detta avsnitt. Inte alls faktiskt. Juice... Du ska ha en fet jävla käftsmäll du!!
Blev så glad när jag såg att Jax och Tara hade börjat hitta tillbaka till varandra. Efter parken. Trodde det var kört då men som tur var så vare ju inte så. Efter att Wayne berättade för Gemma att Jax skulle åka in i fängelset istället för Tara då visste jag att det var kört. Nåt skulle hända. Något stort och väldigt dramatiskt! Det var ju dock ganska nära på att dom skulle missa varandra. Och att Eli stannade utanför.. Det är ju väldigt typiskt Gemma att act first ask later.. Jävligt brutalt vare.. Gemmas ansiktsuttryck var ganska priceless när Elia berättade att Jax gav sig frivilligt för att Tara skulle slippa och kunna uppfostra grabbarna utanför klubben.. Men sen kommer ju jävla Juice och förstör allt! Hoppas så jävla hårt på att klubben kommer att få reda på att det var han och Gemma. Då kommer det ta hus i helvettet!! Blev så ledsen när Jax kom hem och hittade dom i köket :( massa blod överallt..Blir lite ledsen bara jag tänker på det nu faktiskt. Stackars Jax! Nu återstår det att se vad nästa säsong har att ge. Hoppas på att det är sista säsongen. För detta går icke.

Veckans serier V48

Vi är tillbaka! Jag, Tina har haft väldigt mycket i skolan på senaste och inte alls hunnit kolla på några serier. Denna vecka då det har varit Thanksgiving i USA så kom det inte så mycket serier, så nu har jag hunnit se ikapp.

Här kommer veckans avsnitt:
Homeland S03E09
Tina: Nu är Homeland sådär bra igen, det jag väntat på att det ska bli! Denna säsong hade en riktig seg start och nu börjar det hetta till. Det händer mycket i avsnitten nu. Gillade läkaren som frågade Carrie "Vet du att du är 13 veckor gravid?" Carrie: "jaa" Läkaren: "Jaha. Barnet mår bra ifall du vill veta". Jag bara väntar på att Saul ska få reda på det, ingen kommer vilja ha henne på fältet då. Under hela detta avsnitt väntade man på att hon skulle berätta för Brody att hon var gravid. På slutet i bilen då de åkte från Dana och Brody säger "I'll come home. Not just for Dana"  Då väntade jag bara på att han skulle lägga till "for you" men inte!! Hoppas han kommer hem bara, blir väldigt besviken om de tar död på honom, han är ju en av huvudkaraktärerna. 
Sofia: Äntligen börjar det ta fart igen! Trodde faktiskt att han skulle slänga in det där "for you" också. Men det kom icke. Shady den där killen som Saul's fru höll på med där. Är inte direkt förvånad över hur Dana reagerade väldigt förståligt!
 
Chicago Fire S02E08
Tina: Denna serie är verkligen sååå bra nu! Tycker så synd om Cruz! Han som har kämpat och till och med dödad för sin bror, nu blir hans bror i princip tvingad tillbaka. Hoppas Cruz kan ta sig igenom det. Dawsons nya partner, asså tack för alla skratt detta avsnitt! Så kul! De passar verkligen inte, plus att han inte var nåvidare på fältet. Slutet, har anat att Shays nya brud inte är bra nyheter länge, och vips, där kom det. Shay, kom tillbaka till 51 nu.
Sofia: Sååå bra just nu asså! Kommer aldrig att gilla den där bruden som är en bitch och ska stänga 51!  Det är inte ljust för Cruz nu asså.. och Dawsons nya partner hahah! snacka om att aldrig sluta prata. Men gud så jag gillar att Dawson och Casey äntligen händer!! Är inte så förvånad att detta hände med Shay's brud... 
 
Agents of S.H.I.E.L.D S01E09
Tina: Ännu ett bra avsnitt, dock inte lika bra som de innan om jag ska vara ärlig. Jag har så svårt att förstå om denna serie har massa overklig magi eller ja vad man nu ska kalla det i sig eller inte, det har den ju, men endel saker har sin logiska förklaring och en del inte. Bestäm er. Jag väntar fortfarande på lite superhjältar. Älskar Sky, sedan är Gemma och Fitz favoriter också! När ska de få ihop det?!
Sofia: Gillar när Fitz skulle skrämma Sky! När han själv råkade ut för det. Men väldigt bra avsnitt!
Dom senaste två avsnitten har förövrigt två från Grey's Anatomy. 


The Walking Dead S04E07
Sofia: 
Asså the governor?! Trodde faktiskt att han hade ändrat sig. Men nej det hade han då inte! Gillar det verkligen inte. Han är så mycket värre nu än innan... Men när lilla tjejen där lekte jaga med sin moster och hon trodde att det var hon som stog bakom lakarna... Åså vare en döing! och när hon försökte slita bort honom, och allt bara lossnade!

Filmrecension: The Hunger Games: Catching Fire

ÄNTLIGEN! Som jag har väntat. I onsdags var jag och såg Catching Fire på bio, och den uppfyllde verkligen mina förväntningar. Precis lika bra som första filmen, om inte bättre. Jag har inte läst böckerna, än, och visste inte vad som skulle hända. De gör det verkligen inte lätt för en, nu ska vi vänta på den tredje? Huuur ska man kunna vänta?! Jag gillade att man fick se mer av distrikterna i denna film. Redan från start var den väldigt känsloladdad och jag satt på helspänn hela filmen. 

Gör texten nedan svart för att inte spoila de som inte sätt filmen än. Så läs INTE om ni inte sett den.
Jag satt i början av filmen och funderade på om de verkligen skulle göra samma sak igen, hungerspelen alltså. Jag gillade verkligen Effie då hon skulle ropa upp namnen, hennes blick på Katniss, det var ju bara Katta. Man såg verkligen att även Effie tyckte det var jobbigt. Älskar Katsniss och att hon är så kort mot alla. Är totalt förälskad i hennes stylist! Bröllopsklänningen som blev den svarta, ja ni vet. Så hemskt att han fick sota för det, PRECIS då de låst in Katniss i tuben.  Twisten på slutet var jag inte alls beredd på, otroligt spännande, jag vill inte vänta! Och Peeta!? 

Som det ser ut nu verkar vi få vänta ett år till nästa film, The Hunger Games: Mockingjay Part 1. De väljer att dela upp sista boken i två, som många andra triologier. Spännande spännande! Jag måste faktiskt erkänna att jag började läsa första boken igår, älskar hungerspelen!
/Tina
 

Citat #6

 
 
Även jag hörde talas om Paul Walker imorse. Otroligt tragiskt. Sökte på Paul Walker på tumblr och fick fram detta citatet hur många gånger som helst. Det kändes passande. Och på något sätt känns det också "passande" att han gick bort i en bil. Jag har inte sett alla Fast and Furious filmer men har alltid gillat Paul i allt han spelat. Dags att ta tag och se alla F&F filmer nu då kanske. Uscha. Så ung också. #RIPPaulWalker
 

Paul Walker

Läste precis på Aftonbladet att skådespelaren Paul Walker, mest känd från Fast and Furious filmerna, har gått bort. Det var under en välgörenhetsevenemang som han och en vän testkörde den nya Porschen och kraschade in i en lycktstolpe och ett träd av okänd anledning och bilen började brinna. Paul blev 40 år gammal.
Det var inte mycket som fanns kvar av den nya bilen...
 
Blev lite ledsen när jag läste det. Han var ju super i filmerna. :( Det är ju inte en Fast an Furious film utan honom liksom..
/Sofia

Follow on Bloglovin