Nyheter till ABC

Wicked City, "Varje säsong "Wicked City" kommer att följa olika case i en annan anmärkningsvärd era av LA historia, som börjar med ett mordfall från 1982 centrerad på rock and roll, kokain-infunderas festande på Sunset Strip. Allianser bildas för att lösa en seriell mordfall.". I Huvudrollen ser vi ingen mindre än Ed Westwick, eller Chuck Bass som han är mest känd som.


Quantico, "En grupp rekryter har kommit fram till FBI Quantico bas för utbildning. De är de bästa, de smartaste, så det verkar omöjligt att någon av dem misstänks vara hjärnan den största attacken mot New York sedan 9/11." I huvudrollen hittar vi Priyanka Chopra.
 
Oil, "Billy och Cody Lefever drömmer om ett nytt liv och flytta till "The Bakken" i North Dakota, blomstrar efter den största oljefyndigheten i amerikansk historia. De kämpar snart mot en hänsynslös tycoon som tvingar dem att sätta allt på spel, inklusive deras äktenskap.". I huvudrollen hittar du Chace Crawford, också mest känd från Gossip Girl.

The Catch, "Från Shondaland s Shonda Rhimes och Betsy Beers, centrerar denna thriller på den starka, framgångsrika Alice Martin (Mireille Enos). Hon är ett bedrägeri utredare och blir snart utsatt för bedrägeri av sin egen fästman. Mellan hennes fall är hon fast besluten att hitta honom innan det förstör sin karriär." I Huvudrollen ser vi Mireille Enos. Men vi hittar även Bethany Joy Lenz, mest känd som Haley från One Tree Hill!!
 
 
Of Kings and Prophets, "En episk bibliska sagan om tro, ambition och svek som berättas genom ögonen på en stridströtta kung, en kraftfull och förbittrad profet och en påhittig ung herde på kollisionskurs med ödet.". I huvudrollerna ser vi bland annat Ray Winstone.
 
The Real O'Neals, "En till synes perfekt katolsk familj, vars liv tar en oväntad vändning när raskande sanningar avslöjas. I stället för att förstöra sin familj, utlöser ärlighet en ny, smutsigare kapitel där alla slutar låtsas vara perfekt och faktiskt börjar att vara verklig.". I huvudrollerna ser vi bland annat Martha Plimpton.
 
Dr.Ken, "Doktor vände skådespelaren / komikern Ken Jeong spelar Dr. Ken, en lysande läkare utan säng sätt. Han försöker alltid att vara en bra läkare, samt en god make och pappa till sina två barn. Lyckligtvis är hans terapeut fru Allison precis rätt partner för att hålla saker sane." 
 
The Family, "Denna thriller följer återkomsten av en politikers unga son som förmodas mördats efter att ha försvunnit över ett decennium tidigare. Som den mystiska unge mannen är välkomna tillbaka till hans familj misstankar uppstår - är han verkligen den han säger att han är?"
 
 
Uncle Buck, "Uncle Buck (Mike Epps) Baserat på träffen filmen med samma namn, är en rolig kärleksfull men oansvarigt kille som behöver ett jobb och en plats att bo. Genom lycklig tillfällighet, har hans syskonbarn och brorson Nanny bara sluta och hans bror och syster-in-law behöver hans hjälp. Hans okonventionella personlighet bara kan göra honom rätt passform för familjen och de kan vara svaret på hans problem, alltför."
 

Jag ser nog mest framimot The Catch, men det är mest pga Bethany Joy Lenz! Jag har längtat efter att få se henne i rutan igen, sist jag såg henne var en sväng i Dexter och det var alldeles för lite. Men jag kommer nog ge de första fyra en chans, sedan får vi se med de andra :). Vilket tycker ni verkar bäst? /TinaKom ihåg mig?
Follow on Bloglovin